Με το σύνθημα «Όταν ο λαός δεν προσκυνά, ακόμα και τα τρένα πίσω τα γυρνά» να αντηχεί, το τρένο με τα αμερικάνικα άρματα μάχης επέστρεψε προς τα πίσω.
Η επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη στέφθηκε με επιτυχία. Το μπλόκο που έστησαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο τρένο που μετέφερε αμερικανικά άρματα μάχης από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τη Βουλγαρία, ανάγκασε την πολεμική μηχανή σε υπαναχώρηση.
Το τρένο οπισθοχώρησε, φορτωμένο με τα άρματα μάχης «λαβωμένα» από τα συνθήματα που έγραψαν πάνω τους με κόκκινη μπογιά τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Συνθήματα που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι ανεπιθύμητοι οι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί φονιάδες και απαιτούν «killers go home».
Με την κινητοποίηση αυτή σάλπισαν ξεσηκωμό για το λαό της περιοχής, βροντοφωνάζοντας «στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή - η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί».
Με αυτή την συμβολική κίνηση κάλεσαν το λαό βάλει εμπόδια στην μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε ορμητήριο της πολεμικής δολοφονικής μηχανής ΗΠΑ- ΝΑΤΟ - ΕΕ που κατέκλυσε για άλλη μια φορά τον τόπο του τις τελευταίες μέρες.
Να παραμείνει σε αγωνιστική επαγρύπνηση και να δυναμώσει την πάλη για απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για Αλεξανδρούπολη λιμάνι των λαών και όχι πολεμικό ορμητήριο.
Θα διαφωνήσω στο θέμα των καναλιών, για πρώτη φορά ίσως. Μόνος του πουλούσε φάρμακο για την καράφλα και επιστολές του Ιησού, στο δικό του κανάλι.
Μα έγραψα ότι ευθύνεται και ο ίδιος. Αλλά δεν μου λέει κάτι ότι το είπε σε δικό του κανάλι, μετά χρησιμοποιήθηκε από όλα τα συστημικά μέσα εναντίον του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ηλιθιότητες λένε και κάνουν πολύ, αλλά -εφόσον ανήκουν σε συστημικά κόμματα- ξεχνιούνται.
Όπως και να έχει και μόνο για τις τσιρίδες των ΑΡΔ περί ανόδου της ακροδεξιάς αν χτυπήσει διψήφιο ο Βελό (που θα χτυπήσει σίγουρα) θα το ρίξω σε αυτόν.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Θα διαφωνήσω στο θέμα των καναλιών, για πρώτη φορά ίσως. Μόνος του πουλούσε φάρμακο για την καράφλα και επιστολές του Ιησού, στο δικό του κανάλι.
Μα έγραψα ότι ευθύνεται και ο ίδιος. Αλλά δεν μου λέει κάτι ότι το είπε σε δικό του κανάλι, μετά χρησιμοποιήθηκε από όλα τα συστημικά μέσα εναντίον του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ηλιθιότητες λένε και κάνουν πολύ, αλλά -εφόσον ανήκουν σε συστημικά κόμματα- ξεχνιούνται.
Όπως και να έχει και μόνο για τις τσιρίδες των ΑΡΔ περί ανόδου της ακροδεξιάς αν χτυπήσει διψήφιο ο Βελό (που θα χτυπήσει σίγουρα) θα το ρίξω σε αυτόν.
Σε αυτό συμφωνώ. Γενικά το να κάνεις το αντίθετο από αυτό που προπαγανδίζουν τα πορνοκάναλα φαίνεται να είναι ένας σχεδόν αλάνθαστος δείκτης ορθής επιλογής.
Σε αυτό συμφωνώ. Γενικά το να κάνεις το αντίθετο από αυτό που προπαγανδίζουν τα πορνοκάναλα φαίνεται να είναι ένας σχεδόν αλάνθαστος δείκτης ορθής επιλογής.
Επειδή έχω κόψει την τηλεοπτική ενημέρωση, μπορείτε να κάνετε μια λίστα των πορνοκάναλων για να διαπιστώσω ποια είναι αυτά, για την περίπτωση που επανέλθω;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.