Πες μας για το μπουλινγκ τοτε τι γινοτανε; πως το αντιμετωπιζε το θυμα μεσα σε μια κοινωνια βιας;brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:28Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα κοπάνα στην πρώτη δημοτικού γιατί μία δασκάλα μας ρήμαζε στο ξύλο.
Ευτυχώς μας έκανε χειροτεχνία μία ώρα την εβδομάδα Έλεγα ότι πάω στον οδοντίατρο μέχρι που μαθεύτηκε και οι γονείς μου δεν με τιμώρησαν. Επίσης ένας δάσκαλος με έδειρε τόσο πολύ που αν γινόταν τώρα θα το έδειχνε η τηλεόραση.
Τα πράγματα βελτιώθηκαν φοβερά με τη μεταπολίτευση όπου κανένας δάσκαλος ή μετά καθηγητής δεν σήκωσε χέρι εναντίον μου.
Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα
Re: Αναμνήσεις από την καθημερινή ζωή στη Χούντα
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σαν "μπαχαλάκης" επι χούντας, το καλύτερο που μπορούσες να περιμένεις, θα ήταν φάλαγγα στην ταράτσα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:19αν την ειχαν πουλεψει για εξω εκεινη την εποχη το κατανοω. κατά τα λοιπα, οκ. αν εισαι ευχαριστημένος να μπεκροπινεις στην ταβερνα και μετα να γυρνας σπιτι να ριχνεις καμια φαπα, κανα πουτσο και για υπνο, μια χαρα θα την βολέψεις διαχρονικά. αντικειμενικα 67-73 ήταν για να παρεις πουλο από ελλαδα αμεσα, ακομα κι αν γυρνούσες ρεμαλι στην υπολοιπη ευρωπη η να την εκανες για ηπα. Θα ειχες εμπειριες που να διηγηθεί γαματες, που να ζηλεψεις σαν τις ακους, όχι γεροντολαγνικες κανα χρονο πριν το αλτσχαιμερ, που ηταν γεροντολαγνικες πριν την ώρα τους. Όχι βεβαια πως η ελλαδα εσκιζε ποτε για να ζησεις. μονο τη δραχμοσιμητικη περιοδο μπορω να την θεωρησω εξαιρετικη. αλλα βρε αδερφε 67-74 και χουντα; κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο για το ποσο γκαντέμης και μαλακας σταθηκες.
Και εσένα ειδικά, δεν υπήρχε περίπτωση να σου δώσουν διαβατήριο. Εδώ θα έμενες να βράζεις στο ζουμί σου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Το μπούλινγκ γινόταν από τους δάσκαλους.paul25 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:29Πες μας για το μπουλινγκ τοτε τι γινοτανε; πως το αντιμετωπιζε το θυμα μεσα σε μια κοινωνια βιας;brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:28Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα κοπάνα στην πρώτη δημοτικού γιατί μία δασκάλα μας ρήμαζε στο ξύλο.
Ευτυχώς μας έκανε χειροτεχνία μία ώρα την εβδομάδα Έλεγα ότι πάω στον οδοντίατρο μέχρι που μαθεύτηκε και οι γονείς μου δεν με τιμώρησαν. Επίσης ένας δάσκαλος με έδειρε τόσο πολύ που αν γινόταν τώρα θα το έδειχνε η τηλεόραση.
Τα πράγματα βελτιώθηκαν φοβερά με τη μεταπολίτευση όπου κανένας δάσκαλος ή μετά καθηγητής δεν σήκωσε χέρι εναντίον μου.
Ευτυχώς που δεν πέτυχα τον δάσκαλο πουθενά όταν μεγάλωσα, θα μαύριζα το ποινικό μητρώο μου.
-
μπαχαλακης το 67 ποιος ηταν. ειχε πεσει οτι εξεγερτικο, δημοκρατικο, ουσιωδες, ζωνταντο υπηρχε το 65, πηγαινε η φαση για εκλογες ψόφιες. γι αυτο βρηκαν και τα καθικια την ευκαιρια να κανουν το πραξικοπημα. μην και δε ψηφισουν οι ελληνομπανιοι τάχαμου τον γερο. μαλακιες. Απλα την εκανες για εξω και γυρνουσες χιππορεμαλι. ετσι ηταν τοτε η φαση. Συναυλιες, lsd, καταληψεις, κοινοβια, και καμια δουλεια μιας και δεν υπηρχε ανεργία τοτε. Ιστορικη εποχη. Αν κρινεις ειδικα τωρα απο τα χαλια μας σε ολα τα επιπεδα. Μονο ενα διαδικτυο εχουμε να ψαχνουμε γκομενακια.Nandros έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:31Σαν "μπαχαλάκης" επι χούντας, το καλύτερο που μπορούσες να περιμένεις, θα ήταν φάλαγγα στην ταράτσα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:19αν την ειχαν πουλεψει για εξω εκεινη την εποχη το κατανοω. κατά τα λοιπα, οκ. αν εισαι ευχαριστημένος να μπεκροπινεις στην ταβερνα και μετα να γυρνας σπιτι να ριχνεις καμια φαπα, κανα πουτσο και για υπνο, μια χαρα θα την βολέψεις διαχρονικά. αντικειμενικα 67-73 ήταν για να παρεις πουλο από ελλαδα αμεσα, ακομα κι αν γυρνούσες ρεμαλι στην υπολοιπη ευρωπη η να την εκανες για ηπα. Θα ειχες εμπειριες που να διηγηθεί γαματες, που να ζηλεψεις σαν τις ακους, όχι γεροντολαγνικες κανα χρονο πριν το αλτσχαιμερ, που ηταν γεροντολαγνικες πριν την ώρα τους. Όχι βεβαια πως η ελλαδα εσκιζε ποτε για να ζησεις. μονο τη δραχμοσιμητικη περιοδο μπορω να την θεωρησω εξαιρετικη. αλλα βρε αδερφε 67-74 και χουντα; κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο για το ποσο γκαντέμης και μαλακας σταθηκες.
Και εσένα ειδικά, δεν υπήρχε περίπτωση να σου δώσουν διαβατήριο. Εδώ θα έμενες να βράζεις στο ζουμί σου.
.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δηλαδη οι μαθητες ο ενας στον αλλο δεν εκαναν;brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:33Το μπούλινγκ γινόταν από τους δάσκαλους.paul25 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 21:29Πες μας για το μπουλινγκ τοτε τι γινοτανε; πως το αντιμετωπιζε το θυμα μεσα σε μια κοινωνια βιας;brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 16:28Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα κοπάνα στην πρώτη δημοτικού γιατί μία δασκάλα μας ρήμαζε στο ξύλο.
Ευτυχώς που δεν πέτυχα τον δάσκαλο πουθενά όταν μεγάλωσα, θα μαύριζα το ποινικό μητρώο μου.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τίποτα αξιομνημόνευτο.
- metaxoskolikas
μια χαρά ήτανε.
την επταετία ήμουν στην εφηβεία και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τότε υπήρχε παιδεία & οργανωμένο κράτος.. αδιανόητα τα αίσχη της πασοκομεταπολίτευσης.
οικονομική κατάσταση της οικογένειας κανονική στα επίπεδα που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. η αλματώδης οικονομική ανάπτυξη του "κακού δεξιού μεταπολεμικού κράτους" συνεχίστηκε, έγιναν σημαντικά έργα και ακολουθήθηκε φιλολαϊκή πολιτική.
την επταετία ήμουν στην εφηβεία και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τότε υπήρχε παιδεία & οργανωμένο κράτος.. αδιανόητα τα αίσχη της πασοκομεταπολίτευσης.
οικονομική κατάσταση της οικογένειας κανονική στα επίπεδα που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. η αλματώδης οικονομική ανάπτυξη του "κακού δεξιού μεταπολεμικού κράτους" συνεχίστηκε, έγιναν σημαντικά έργα και ακολουθήθηκε φιλολαϊκή πολιτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 17 Νοέμ 2018, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Ήτανε πολύ βαρετή ζωή. Τίποτα ενδιαφέρον δε γινότανε ποτέ. Ξυπνούσα, έκλαιγα, μου έδιναν να φάω (πάντα το ίδιο, γάλα, καμμία εναλλαγή). Μετά πόναγε η κοιλιά μου και έκλαιγα ξανά. Έκανα κακάκια και κοιμόμουν πάλι. Μετά ξύπναγα, έκλαιγα και φτου και από την αρχή η ίδια ρουτίνα.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.
Με τη μεταπολίτευση αμέσως η ζωή άρχισε να γίνεται καλύτερη. Άρχισαν να μου δίνουν να φάω άλλα πράγματα. Μου έδωσαν χρωματιστά αντικείμενα να κουνάω. Γύρισα από την πλατούλα στην κοιλίτσα, έμαθα να κάθομαι, να στέκομαι να κάνω αβαβα. Τεράστια βελτίωση στην ποιότητα ζωής.
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.
Με τη μεταπολίτευση αμέσως η ζωή άρχισε να γίνεται καλύτερη. Άρχισαν να μου δίνουν να φάω άλλα πράγματα. Μου έδωσαν χρωματιστά αντικείμενα να κουνάω. Γύρισα από την πλατούλα στην κοιλίτσα, έμαθα να κάθομαι, να στέκομαι να κάνω αβαβα. Τεράστια βελτίωση στην ποιότητα ζωής.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θυμαμαι στο Κορδελιο που οι πρωην κομμουνιστες οικοδομοι γειτονες μας,αρχισαν να διοριζουν τα παιδια τους στο δημοσιο,να σηκωνουν παρανομα οροφους στα σπιτια τους μεσα σε ενα βραδυ και να το παιζουν τα αφεντικα της γειτονιας
Ηταν το σωτηριο ετος του 1982
Η χουντα του ΠΑΣΟΚ ειχε πια εδραωθει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 17 Νοέμ 2018, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Μέλη που αποχώρησαν
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 22:05Θυμαμαι στο Κορδελιο που οι πρωην κομμουνιστες οικοδομοι γειτονες μας,αρχισαν να διοριζουν τα παιδια τους στο δημοσιο,να σηκωνουν παρανομα οροφους στα σπιτια τους μεσα σε ενα βραδυ και να το πιζουν τα αφεντικα της γειτονιας

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ελειπες απο την χωρα εκεινη την εποχη συντροφε;
Αρίστος for Tsirpas
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Μου θύμησες κάτι. Ξέρεις ποιοι έμπαιναν στο δημόσιο επί χούντας;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ξερω γεννηθηκα το 1975
Αρίστος for Tsirpas
-
ε ναι που να ξερει η χουντα απο οικοδομή. σε καταπρασινα λειβαδια τρεχαμε μεχρι το 74 ξεβρακωτοι ολημερις χερι χερι, μεχρι να ερθουν οι βρωμεροι πασοκοι να φτιαξουν αυτα τα τσιμεντενια μεγαθηρια που γεμισαν τις καρδιες των ανθρωπων, τρομο, βρωμια, σκοταδι, και μοναξια.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 22:05Θυμαμαι στο Κορδελιο που οι πρωην κομμουνιστες οικοδομοι γειτονες μας,αρχισαν να διοριζουν τα παιδια τους στο δημοσιο,να σηκωνουν παρανομα οροφους στα σπιτια τους μεσα σε ενα βραδυ και να το παιζουν τα αφεντικα της γειτονιας
να φανταστω επισης εσυ επι πασοκικης χουντας, οταν εκραζες το πασοκικη χουντα, ολα αυτα τα ουρλιαζες απο κανενα βρωμερο κελι ενω σε ειχαν βασανίσει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Λογικά και αρκετοί μη δεξιοί αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ήδη από το 1977/78, το ΠαΣόΚ, συχνά σε πλειοψηφίες μαζί με τα διάφορα αριστερά σχήματα, είχαν πάρει τον έλεγχο της ΑΔΕΔΥ, των σωματείων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, του νοσηλευτικού προσωπικού των δημοσίων νοσοκομείων καθώς και του συνόλου σχεδόν των σωματείων των Δήμων.brb και tyt έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 22:11Μου θύμησες κάτι. Ξέρεις ποιοι έμπαιναν στο δημόσιο επί χούντας;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπάρχει μεταθανάτια ζωή, θα θέλατε να κρατήσετε τις αναμνήσεις σας απ'αυτόν τον κόσμο;
από Εκτωρ » 04 Αύγ 2023, 19:01 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
04 Αύγ 2023, 20:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτή είναι η καθημερινή διαδρομή μαθητών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
από Frappezitis » 06 Μαρ 2025, 21:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 1324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Μαρ 2025, 23:17
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
17 Φεβ 2025, 20:54