Δεν έχω κοιλιά ρε, αν φάω πολύ πετάει όμως... τους κοιλιακούς δεν έχω.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:24Ε ήταν γτπ καβάλα η λιπομέτρηση. Κοιλιά και κάτω από 20% είναι αδιανόητο εκτός αν είσαι αφρικανάκι ή έφαγες χτες φασουλάδα.
Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
the end
- Cecily Anne
Σούζυ τρως.Πάνας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:25Δεν έχω κοιλιά ρε, αν φάω πολύ πετάει όμως... τους κοιλιακούς δεν έχω.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:24Ε ήταν γτπ καβάλα η λιπομέτρηση. Κοιλιά και κάτω από 20% είναι αδιανόητο εκτός αν είσαι αφρικανάκι ή έφαγες χτες φασουλάδα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ναι βυζάκι έχω λίγο. Όχι τόσο.

Μα καλά δεν με έχετε δει;
the end
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με τις φώτο, πρέπει να μαι κάπου στο 17, αλλα με τρίχα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
νομίζω ο σωματότυπος κλειδώνει κάπου στην εφηβεία, κάποια στιγμή μας παίρνουμε μία φωτο και αν τύχει τότε να ήμασταν γυμνασμένοι θα μας ακολουθεί , αν ήμασταν πάνω στις πανελλήνιες και τρώγαμε σοκολάτες, θέλει πολύ προσπάθεια τώρα.
- Cecily Anne
Κι εγώ όταν κουρεύτηκα έχασα 100 γραμμάρια. Ψήστο, θα αλαφρύνεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:29Σύμφωνα με τις φώτο, πρέπει να μαι κάπου στο 17, αλλα με τρίχα.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δεν μας είχες δείξει τα βυζιά σουΠάνας έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:28Ναι βυζάκι έχω λίγο. Όχι τόσο.
Μα καλά δεν με έχετε δει;

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Εγώ στην εφηβεία τα είχα τα κιλάκια μου, Κανονικό 25% από τότε που άρχισα να μπλέκω με γυναίκες με έρεψαν.
the end
Και με μπλουζάκι φαίνονται, μπορείς να κρίνεις!don't speak έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:31Δεν μας είχες δείξει τα βυζιά σου
the end
don't speak έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 23:31Δεν μας είχες δείξει τα βυζιά σου
Τι εδειξε;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Ρε φίλε τι δεν κατάλαβες από αυτο που έγραψαlolek1 έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 19:08Souvlatzis έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 18:38Εαν είσαι σε φυσιολογικά επίπεδα στο ύψος, περισσότερο ρόλο παίζει το πρόσωπο, στο να ελκύσεις άλλους ανθρώπουςρε φιλε μεθυσες, και γραφεις τετοιες παπαριες;
αυτα θα τα σκεφτοταν μονο ενας αντρας που οπως ξερουμε ολοι μας, ειμαστε ορθολογιστες.
οι γυναικες δεν σκεφτονται ποτε ετσι,
οχι μονο για τους κοντους, αλλα τους κοντυτερους απο αυτες που τους απεχθανονται οπως ο διαολος το λιβανι.
ομως οταν φτασουν σε ηλικια γαμου κανουν τους αναγκαιους συμβιβασμους εαν ειναι και καλα παιδια, και τους παντρευονται.
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
φυσιολογικος ειναι οποιος ειναι 1.75 και πανω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
16 Μαρ 2024, 11:12
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-
-
- 79 Απαντήσεις
- 2206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
12 Δεκ 2024, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Παρέμβαση-σοκ των μηχανοδηγών: «Έναν χρόνο μετά τα πράγματα είναι δραματικά χειρότερα»
από Αρίστος » 12 Μαρ 2024, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
13 Μαρ 2024, 17:22
-