Poll:Αν δημιουργηθει κομμα Καρυστιανου θα το ψηφισετε;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Poll:Αν δημιουργηθει κομμα Καρυστιανου θα το ψηφισετε;
Γιατι να κάνει η Καρυστιανού κόμμα; για να γίνει σαν τα άλλα υπάρχοντα κομματικά σκατά; Κανείς ικανός και ευφυής άνθρωπος δεν ασχολείται με κόμματα.
-
Πάλι χτύπησε τιλτ το άτομο και του φύγανε όλα τα "υ" στο poll.
Αν το πρόγραμμα του κόμματος είχε και διάφορα άλλα μέτρα κατά των βουλευτών/υπουργών, όπως πχ να μειώσει τον αριθμό τους και την αμοιβή τους στο μισό, θα την ψήφιζα με χίλια. Δεν θα με ενδιέφεραν οι άλλες θέσεις του κόμματος.
Όπως έχω πει ότι θα ψήφιζα και ΝΔ για 20 χρόνια αν εξολόθρευε την παρανομία των γύφτων ή ΣΥΡΙΖΑ για 20 χρόνια αν έκανε ΜΙΑ κρατική τράπεζα ή ΠΑΣΟΚ για 20 χρόνια αν προχωρούσε σε πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας. Αλλά μπα....
ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ σ'αυτήν την μπουρδελοχώρα επιτέλους. Από όπου κι αν έρθει, ευπρόσδεκτο.
Όπως έχω πει ότι θα ψήφιζα και ΝΔ για 20 χρόνια αν εξολόθρευε την παρανομία των γύφτων ή ΣΥΡΙΖΑ για 20 χρόνια αν έκανε ΜΙΑ κρατική τράπεζα ή ΠΑΣΟΚ για 20 χρόνια αν προχωρούσε σε πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας. Αλλά μπα....
ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ σ'αυτήν την μπουρδελοχώρα επιτέλους. Από όπου κι αν έρθει, ευπρόσδεκτο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Σα δεν ντρέπεστε ρε κομματόσκυλα πάσης απόχρωσης; Σιχάματα!
Πράγματι, είναι λίγο θλιβερό ότι η τελευταία κυβέρνηση με σοβαρό μεταρρυθμιστικό έργο είναι αυτή του του 81, πάνω απο 40 ετών, ανεξάρτητα απο το τι πρόσημο βάζει κανείς στις όποιες μεταρρυθμίσεις έκανε. Ακόμα λέμε "κυβέρνηση της αλλαγής" και εννοούμε αυτή τη μια περίπτωση που κοντεύει μισό αιώναmicmic έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:28Αν το πρόγραμμα του κόμματος είχε και διάφορα άλλα μέτρα κατά των βουλευτών/υπουργών, όπως πχ να μειώσει τον αριθμό τους και την αμοιβή τους στο μισό, θα την ψήφιζα με χίλια. Δεν θα με ενδιέφεραν οι άλλες θέσεις του κόμματος.
και η επιλογη ¨οχι, δεν ειμαι μαλακας¨
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αποσκοπεί το άνοιγμα τέτοιου νήματος. Θέλει να δει τις ''τάσεις'' των πολιτών ο Γιαννόπουλας, μπας και ξεφύγει κανα ψηφαλάκι απ'την ΝΔ; Λίγη σημασία έχει εν τω μεταξύ.
Το ζητούμενο είναι να ξεβρακωθούν οι υπαίτιοι για το έγκλημα στα Τέμπη και να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που έφυγαν. Να νιώσουν κι αυτοί οι ταλαίπωροι γονείς, πως ο αγώνας τους, έχει νόημα. Έστω και μέσω του θρήνου τους.
Ειλικρινά τώρα, κάπου ντροπή γενικότερα εδώ μέσα. Η κομματοσκυλίαση έχει βαρέσει κόκκινο.
Το ζητούμενο είναι να ξεβρακωθούν οι υπαίτιοι για το έγκλημα στα Τέμπη και να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που έφυγαν. Να νιώσουν κι αυτοί οι ταλαίπωροι γονείς, πως ο αγώνας τους, έχει νόημα. Έστω και μέσω του θρήνου τους.
Ειλικρινά τώρα, κάπου ντροπή γενικότερα εδώ μέσα. Η κομματοσκυλίαση έχει βαρέσει κόκκινο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
σωστο κι αυτο.micmic έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:28Αν το πρόγραμμα του κόμματος είχε και διάφορα άλλα μέτρα κατά των βουλευτών/υπουργών, όπως πχ να μειώσει τον αριθμό τους και την αμοιβή τους στο μισό, θα την ψήφιζα με χίλια. Δεν θα με ενδιέφεραν οι άλλες θέσεις του κόμματος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Όχι καλό μου, δεν τα κάνει αυτά επειδή είναι ζαία. Ένας γονιός θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει στο χαλαρό τον κάθε ένα ανευθυνοϋπεύθυνο και να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.vantono έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:17Ναι αλλά ειναι ζαία, για αυτό τα κάνει αυτα.Σενέκας έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:11Θα ψηφιζα ΝΔ αλλα αν δημιοργηθει θα το ψηφισω.
Αντικειμενικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σήμερα ανθρώπους ενεργούς στα κοινά με ένα σκοπό και στόχο. Το γεγονός ότι κυνηγάει το δίκιο της(αυτό που θεωρεί δίκαιο τέλος πάντως), είναι αξιέπαινο, εκτός απο σπάνια ποιότητα
Αν το δυστύχημα αυτο συνέβαινε επί ζαίικης κυβέρνησης, δεν θα εκανε τιποτα για να δικαιωθεί το παιδί της γιατί ειναι ζαία
Μάθε μπαλίτσα απο τους νδκράτες
Όσοι πατάνε πάνω στους γονείς που χάνουν παιδιά, είναι ζαίοι. Οπότε, άσε τις παπαρίτσες για όσους πείθεις, ζαιοζουζουνάκι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Άρχισε τα "καλό μου" και τις παπαροφροσύνες...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κλασσική φάση ζαίου παπάρα. Αυτό το ετεροφοβικό παιδί, ποιο κόμμα θα το πάρει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Γιαννόπουλε κάνε κόμμα!
ΠΙΣΚΕΛ
Πικρόχολοι-Στριμμένοι-Κομπλεξικοί-Ελλάδος
Εγώ δεσμεύομαι ότι κάθε φορά που θα αποφασίζω αποχή τελικά θα προσέρχομαι για να σε ψηφίσω. Δώσε δηλητηριασμένο τρόλινγκ στον λαό!
ΠΙΣΚΕΛ
Πικρόχολοι-Στριμμένοι-Κομπλεξικοί-Ελλάδος
Εγώ δεσμεύομαι ότι κάθε φορά που θα αποφασίζω αποχή τελικά θα προσέρχομαι για να σε ψηφίσω. Δώσε δηλητηριασμένο τρόλινγκ στον λαό!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Να ενοχλήσει τους υπόλοιπους, όπως και όλα τα νήματα και σχόλια του Γιαννόπουλου.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:39Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς αποσκοπεί το άνοιγμα τέτοιου νήματος. Θέλει να δει τις ''τάσεις'' των πολιτών ο Γιαννόπουλας, μπας και ξεφύγει κανα ψηφαλάκι απ'την ΝΔ; Λίγη σημασία έχει εν τω μεταξύ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μα αυτή η παλιοζαία έλεγε οτι καλά να παθουν στο Ματι αφούΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:45Όχι καλό μου, δεν τα κάνει αυτά επειδή είναι ζαία. Ένας γονιός θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει στο χαλαρό τον κάθε ένα ανευθυνοϋπεύθυνο και να κοιμάται ήσυχος τα βράδια.vantono έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:17Ναι αλλά ειναι ζαία, για αυτό τα κάνει αυτα.Σενέκας έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 11:11Θα ψηφιζα ΝΔ αλλα αν δημιοργηθει θα το ψηφισω.
Αντικειμενικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις σήμερα ανθρώπους ενεργούς στα κοινά με ένα σκοπό και στόχο. Το γεγονός ότι κυνηγάει το δίκιο της(αυτό που θεωρεί δίκαιο τέλος πάντως), είναι αξιέπαινο, εκτός απο σπάνια ποιότητα
Αν το δυστύχημα αυτο συνέβαινε επί ζαίικης κυβέρνησης, δεν θα εκανε τιποτα για να δικαιωθεί το παιδί της γιατί ειναι ζαία
Μάθε μπαλίτσα απο τους νδκράτες
Όσοι πατάνε πάνω στους γονείς που χάνουν παιδιά, είναι ζαίοι. Οπότε, άσε τις παπαρίτσες για όσους πείθεις, ζαιοζουζουνάκι.

Εδω τώρα γιατι μιλάει? Επειδη ειναι ζαία βεβαια. Και εγώ ζουζουνοζαίος και ο λιμπρε παπαροζαίος και ο γκριν ντράγκον ζαιος

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοι θα προτιμουσατε να ψηφισετε ενα υποθετικο κομμα Σαμαρα αντι της μητσοτακικης ΝΔ;
από southern » 19 Δεκ 2023, 17:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
27 Δεκ 2023, 12:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στάση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ανά κόμμα & ηλικία Opinion Poll
από KRAKEN » 06 Μαρ 2024, 21:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
06 Μαρ 2024, 21:38
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
07 Μαρ 2025, 10:04