Μπορείς και μόνος αλλά αυτοί δεν το κάνουν έτσι. Κάθε μπαρ είναι σα να έχει μια μόνο τεράστια παρέα μέσα, κάτι εντελώς ξένο για τα δικά μας δεδομένα.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:03Καφενεία;Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:02Μπαράκια για μπεκρούλιασμα σίγουρα πολύ περισσότερα. Καφετέριες πολύ λιγότερες, κάθε λαός έχει τον δικό του τρόπο να ξεδίνει.
Ναι, μπαράκια έχει για μπεκρουλιασμα που μια χαρά μπεκρουλιαζεις και μόνος σου. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες στην Σουηδία οπότε υπάρχουν μπαράκια αφού δεν υπάρχουν καφετεριες, καφενεια, ταβέρνες κτλ κτλ.
We have overestimated COVID deaths
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: We have overestimated COVID deaths
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οπότε οι Σουηδοί γνωρίζονται μεταξύ τους και αποφεύγουν τον συγχρωτισμό με ξένους. Ο Σουηδός επίσης άμα αρρωστήσει δεν βγαίνει να κολλήσει τους άλλους. Κάθεται στο σπιτάκι του υπομονετικά. Ο Έλληνας θέλει να κολλήσει ότι κακό έχει πάνω του στους άλλους, είτε ξένους, είτε φίλους.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:07Μπορείς και μόνος αλλά αυτοί δεν το κάνουν έτσι. Κάθε μπαρ είναι σα να έχει μια μόνο τεράστια παρέα μέσα, κάτι εντελώς ξένο για τα δικά μας δεδομένα.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:03Καφενεία;Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:02Μπαράκια για μπεκρούλιασμα σίγουρα πολύ περισσότερα. Καφετέριες πολύ λιγότερες, κάθε λαός έχει τον δικό του τρόπο να ξεδίνει.
Ναι, μπαράκια έχει για μπεκρουλιασμα που μια χαρά μπεκρουλιαζεις και μόνος σου. Οι αποστάσεις είναι τεράστιες στην Σουηδία οπότε υπάρχουν μπαράκια αφού δεν υπάρχουν καφετεριες, καφενεια, ταβέρνες κτλ κτλ.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
Γνωρίζονται εκείνη την στιγμή στο μπαρ ρε μάστορα, στάματα να απαντάς αυτιστικά! Ξεκόλλα για μια φορά την βελόνα! Στο μπαρ γίνονται παρέα, δεν πηγαίνουν παρέα από πριν!
- Libre arbitre
Αφού οι Σουηδοί πηγαίνουν κυριως ως γνωστή παρέα, έχουν λιγότερες πιθανότητες να γνωριστούν με άλλους.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 12:11Γνωρίζονται εκείνη την στιγμή στο μπαρ ρε μάστορα, στάματα να απαντάς αυτιστικά! Ξεκόλλα για μια φορά την βελόνα! Στο μπαρ γίνονται παρέα, δεν πηγαίνουν παρέα από πριν!
...
Στην Ελλάδα επίσης τα λεωφορεία είναι φισκα. Και μόνο που μπαίνεις έχεις πιθανότητες να κολλήσεις οτιδήποτε. Άσε που οι Σουηδοί οικονομικά έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια οπότε και καλύτερη νοσηλεία και παροχές.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Green Dragon
Με βάση την πρώτη φράση σου σταματάω την συζήτηση αλλά είμαι φυσικά πρόθυμος να την συνεχίσω αν σταματήσεις ν' απαντάς σαν πεντάχρονο. Επίτηδες το κάνεις.
- hellegennes
Δεν αγνοεί τίποτα ο CDC, εσύ μεταφράζεις μαλακίες για το τι λέει o CDC.Bill Hicks έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 07:40μάλιστα. δηλαδή δεν υπάρει έρευνα που να δείχνει υπερκαταγραφή επειδή το CDC αγνοεί τα χαρακτηριστικά τής υπερβάλλουσας θνησιμότητας στις ΗΠΑ που γνωρίζεις εσύ. got it.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι φήμη, είναι ρατσιστικό στερεότυπο.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 08:53Άλλο οι μπαροβιοι και άλλο η γενικότερη στάση ενός πληθυσμού. Δεν είναι τυχαία η φήμη που έχουν οι βόρειοι λαοί ως απόμακροι.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 08:27Πήγαινε να δεις τι γίνεται ΠΣΚ στα μπαρ της Σουηδίας, όταν μετά πας σε δικό μας θα νομίζεις ότι μπήκες σε νεκροταφείο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Δεν είναι καθόλου ρατσιστικό στερεοτυπο. Οι απόμακροι μου είναι πολύ πιο συμπαθείς από τους διαχυτικους. Αντίθετα, ρατσιστικό είναι να λες πως οι Σουηδοί είναι φανατικοί μπεκρουλιακες μπαροβιοι. Ρατσιστικό π.χ είναι να λες πως είμαι ηλίθιος ή κουνουπίδι. Ρατσιστικό είναι να γελάς με τις κακοήθειες κάποιων φορουμιτων.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:03Δεν είναι φήμη, είναι ρατσιστικό στερεότυπο.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 08:53Άλλο οι μπαροβιοι και άλλο η γενικότερη στάση ενός πληθυσμού. Δεν είναι τυχαία η φήμη που έχουν οι βόρειοι λαοί ως απόμακροι.Green Dragon έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 08:27Πήγαινε να δεις τι γίνεται ΠΣΚ στα μπαρ της Σουηδίας, όταν μετά πας σε δικό μας θα νομίζεις ότι μπήκες σε νεκροταφείο.
...
Επίσης οι Σουηδοί δεν ζούνε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους για να τους κολλάνε ένα σωρό ιώσεις
...
Επίσης η Αθήνα τι έκταση έχει σε σχέση με την Στοκχόλμη και τι πληθυσμό;

- hellegennes
Δεν έχει καμμιά σημασία αν σου είναι συμπαθείς ή όχι, ρατσιστικό στερεότυπο είναι.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:07Δεν είναι καθόλου ρατσιστικό στερεοτυπο. Οι απόμακροι μου είναι πολύ πιο συμπαθείς από τους διαχυτικους.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:03Δεν είναι φήμη, είναι ρατσιστικό στερεότυπο.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 08:53
Άλλο οι μπαροβιοι και άλλο η γενικότερη στάση ενός πληθυσμού. Δεν είναι τυχαία η φήμη που έχουν οι βόρειοι λαοί ως απόμακροι.
Αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με ρατσισμό. Ξέρεις τι σημαίνει ρατσισμός;Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:07Ρατσιστικό π.χ είναι να λες πως είμαι ηλίθιος ή κουνουπίδι. Ρατσιστικό είναι να γελάς με τις κακοήθειες κάποιων φορουμιτων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Μια χαρά μπορείς να φέρεσαι ρατσιστικά και σε μεμονωμένα άτομα.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:17Δεν έχει καμμιά σημασία αν σου είναι συμπαθείς ή όχι, ρατσιστικό στερεότυπο είναι.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:07Δεν είναι καθόλου ρατσιστικό στερεοτυπο. Οι απόμακροι μου είναι πολύ πιο συμπαθείς από τους διαχυτικους.Αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με ρατσισμό. Ξέρεις τι σημαίνει ρατσισμός;Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:07Ρατσιστικό π.χ είναι να λες πως είμαι ηλίθιος ή κουνουπίδι. Ρατσιστικό είναι να γελάς με τις κακοήθειες κάποιων φορουμιτων.

- Libre arbitre
Περιμένω απάντηση στα εξής.
Οι Σουηδοί δεν ζούνε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους για να τους κολλάνε ένα σωρό ιώσεις σε αντίθεση με τους Έλληνες που οι οικογενειακοί δεσμοί είναι αρκετά στενοί.
...
Οι Σουηδοί δεν ζούνε με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους για να τους κολλάνε ένα σωρό ιώσεις σε αντίθεση με τους Έλληνες που οι οικογενειακοί δεσμοί είναι αρκετά στενοί.
...

- hellegennes
Ο ρατσισμός αφορά χαρακτηριστικά ομάδας. Όταν σε λέω κουνουπίδι, που δεν έχω άδικο με αυτές τις μαλακίες που γράφεις, δεν έχει σχέση με κάποια ομάδα που ανήκεις. Ούτε την εθνικότητά σου ξέρω ούτε το χρώμα του δέρματός σου ούτε την ηλικία σου ούτε το φύλο σου ούτε το επάγγελμά σου για να μπορώ να κάνω ρατσιστικά σχόλια απέναντί σου.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:18Μια χαρά μπορείς να φέρεσαι ρατσιστικά και σε μεμονωμένα άτομα.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:17Δεν έχει καμμιά σημασία αν σου είναι συμπαθείς ή όχι, ρατσιστικό στερεότυπο είναι.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:07
Δεν είναι καθόλου ρατσιστικό στερεοτυπο. Οι απόμακροι μου είναι πολύ πιο συμπαθείς από τους διαχυτικους.Αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με ρατσισμό. Ξέρεις τι σημαίνει ρατσισμός;Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:07Ρατσιστικό π.χ είναι να λες πως είμαι ηλίθιος ή κουνουπίδι. Ρατσιστικό είναι να γελάς με τις κακοήθειες κάποιων φορουμιτων.
Ρατσισμός δεν είναι οποιαδήποτε προσβολή ή λέξη δεν σου αρέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Μια χαρά υπάρχει ατομικός ρατσισμός. Κι εγώ θεωρώ ηλιθιότητες αυτά που γράφεις αλλά ποτέ δεν σε αποκάλεσα ηλίθιο.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:24Ο ρατσισμός αφορά χαρακτηριστικά ομάδας. Όταν σε λέω κουνουπίδι, που δεν έχω άδικο με αυτές τις μαλακίες που γράφεις, δεν έχει σχέση με κάποια ομάδα που ανήκεις. Ούτε την εθνικότητά σου ξέρω ούτε το χρώμα του δέρματός σου ούτε την ηλικία σου ούτε το φύλο σου ούτε το επάγγελμά σου για να μπορώ να κάνω ρατσιστικά σχόλια απέναντί σου.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:18Μια χαρά μπορείς να φέρεσαι ρατσιστικά και σε μεμονωμένα άτομα.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:17
Δεν έχει καμμιά σημασία αν σου είναι συμπαθείς ή όχι, ρατσιστικό στερεότυπο είναι.
Αυτά δεν έχουν καμμιά σχέση με ρατσισμό. Ξέρεις τι σημαίνει ρατσισμός;
Ρατσισμός δεν είναι οποιαδήποτε προσβολή ή λέξη δεν σου αρέσει.

- hellegennes
Νιώσε λίγο. Ο ρατσισμός δεν είναι οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός.
Γιατί; Θα προσβληθώ; Κάνε ό,τι θέλεις.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:26Κι εγώ θεωρώ ηλιθιότητες αυτά που γράφεις αλλά ποτέ δεν σε αποκάλεσα ηλίθιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Συνέχισε όσο θέλεις. Μάθε όμως και τι σημαίνει ατομικός ρατσισμός αν θέλεις. Όπως και τι σημαίνει να απειλείς κάποιον.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:46Νιώσε λίγο. Ο ρατσισμός δεν είναι οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός.Γιατί; Θα προσβληθώ; Κάνε ό,τι θέλεις.Libre arbitre έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 15:26Κι εγώ θεωρώ ηλιθιότητες αυτά που γράφεις αλλά ποτέ δεν σε αποκάλεσα ηλίθιο.
https://unitedwaynca.org/blog/levels-of-racism/

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Psek have overestimated covid-19 vaccine deaths
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 21:30 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
26 Μαρ 2024, 21:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλαγές στο DNA μας λόγω μπολιών Covid
από giotis2005 » 22 Φεβ 2024, 09:50 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Φεβ 2024, 20:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για την ηττα του ΣΥΡΙΖΑ φταίει ο covid
από Ερμής » 26 Μάιος 2023, 16:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής