Έχουμε συζητήσει irl σε ποιους προτείνουν και παίρνουν θέσεις και σε ποιους όχι και γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02
Σου πρότειναν θεσούλες ΝΔμοκράτικες και αρνήθηκες; Μπράβο.
Αναρωτησου τώρα γιατί σε σένα τις πρότειναν και σε μένα ποτέ.
Βουλιάζουν.Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου
Re: Βουλιάζουν.Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Την εχουν σε περισσοτερη εκτιμηση απο σενα?Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02Σου πρότειναν θεσούλες ΝΔμοκράτικες και αρνήθηκες; Μπράβο.
Original προταση:
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Πες μας ρε υπερμαγκίτη κι εσύ και άσε τις πούστικες-κατα το συνήθειό σου-παραθέσεις...Ερμής έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:09Έχουμε συζητήσει irl σε ποιους προτείνουν και παίρνουν θέσεις και σε ποιους όχι και γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
Ο ηγεμόνας μας μέχρι στιγμής λέξη δεν μας έχει πει για τις παραιτήσεις Μπρατακου Παπασταυρου.
Άντε να ξεχωρίσουμε επιτέλους οι σερνικοί ποιοί είναι δω μέσα..
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
Μιλάει ο Μητσοτάκης για επιχειρηματικά συμφέροντα.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Έτσι, μούγκα
Δηλαδή σαν κομματόσκυλο πώς θα μιλούσες;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:00Ανθρώπινα. Γι'αυτό και πρόσθεσα το "μην αγχώνεσαι". Το εννοώ.
Όττο, ειλικρινά είναι στιγμές που δεν κατανοώ την προσήλωσή σου, στο κόμμα. Δείχνεις έναν χαρακτήρα τελείως αγριεμένο, δίχως την παραμικρή ''χαραμάδα'' κατανόησης. Και δεν μου αρέσει. Το οπαδιλίκι είναι ό,τι χειρότερο εδώ μέσα, ένθεν κακείθεν.
Κρατιέμαι πολύ να μην απαντήσω άσχημα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Ακριβώς.Saturn έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:05Γιατί πίστευαν οτι είμαι σαν τα μούτρα τους, αυτοί που μου τις πρότειναν...Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02Σου πρότειναν θεσούλες ΝΔμοκράτικες και αρνήθηκες; Μπράβο.
Σε εσένα μπορεί και να μην πρότειναν αλλά τους έχεις στο κατόπι και χειροκροτάς από δέκα πάντες
Δεν μου είπες όμως, ντράπηκες και μου ζήτησες να σωπάσω αποκαλώντας με σούργελο;
Θες να ζήσεις ΕΝΑΝ χρόνο από τη δική μου τη ζωή και να έρθεις μετά να μου πεις τα ποιηματάκια σου τα ανέξοδα;
Δεν θες, γιατί έναν χρόνο από όσα έχω ζήσει εγώ να ζούσες και να συνέχιζες να έλεγες οχι, θα ήσουν στο Δρομοκαίτιο ....μπούλη
Εγώ χειροκροτάω όποιον γουστάρω και δεν τόλμάνε να μου προτείνουν θεσούλα, όπως έκαναν σε σένα.
Τα προσωπικά σου βιώματα δε με αφορούν, δε τα γνωρίζω, δε τα σχολιάζω, δε τα κρίνω.
Σουργελο σε είπα, γιατί μόνο σουργελο γράφει ότι δεν έχει θέμα να "λουστεί με αίμα και μα φτύσει σε τάφο" κάποιου που διαφωνεί πολιτικά.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:25Δηλαδή σαν κομματόσκυλο πώς θα μιλούσες;Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:00Ανθρώπινα. Γι'αυτό και πρόσθεσα το "μην αγχώνεσαι". Το εννοώ.
Όττο, ειλικρινά είναι στιγμές που δεν κατανοώ την προσήλωσή σου, στο κόμμα. Δείχνεις έναν χαρακτήρα τελείως αγριεμένο, δίχως την παραμικρή ''χαραμάδα'' κατανόησης. Και δεν μου αρέσει. Το οπαδιλίκι είναι ό,τι χειρότερο εδώ μέσα, ένθεν κακείθεν.
Κρατιέμαι πολύ να μην απαντήσω άσχημα.
Εγώ που μιλάω άσχημα δηλαδή, λες να αντιμετωπίσω και προβλήματα στις δουλειές μου, όπως με προειδοποίησαν κάποτε κάποιοι...; ΛΟΛ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 28 Μαρ 2024, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορούμε κι εμείς να μάθουμε ή μήπως είναι επτασφράγιστο μυστικό;Ερμής έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:09Έχουμε συζητήσει irl σε ποιους προτείνουν και παίρνουν θέσεις και σε ποιους όχι και γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Otto Weininger
Είτε αυτό, είτε ξέρουν εξ αρχής ότι εμένα δε μπορούν να με εξαγορασουν με θεσούλες, διορισμούς και δωράκια, γιατί δεν τα έχω ανάγκη.George_V έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:10Την εχουν σε περισσοτερη εκτιμηση απο σενα?Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02Σου πρότειναν θεσούλες ΝΔμοκράτικες και αρνήθηκες; Μπράβο.
Στηρίζω όποιον γουστάρω εγώ, και δεν περιμένω τίποτα προσωπικό γιατί δεν έχω ανάγκη τίποτα.
Τουλάχιστον τίποτα που να μπορεί να μου το δώσει ένας πολιτικός.
For Her immortal soul
- Otto Weininger
Προφανώς.Ερμής έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:09Έχουμε συζητήσει irl σε ποιους προτείνουν και παίρνουν θέσεις και σε ποιους όχι και γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02
Και καμαρωνουν κιόλας που τους το πρότειναν και αρνήθηκαν.
For Her immortal soul
το λες λες και διαφωνώ με κάποιον για τα οπαδικά...από εκεί να καταλάβει κανείς την υποκρισία και την πονηρία σου....ντρέπομαι για λογαριασμό δικό σου και των δικών σου ....Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:25Ακριβώς.Saturn έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:05Γιατί πίστευαν οτι είμαι σαν τα μούτρα τους, αυτοί που μου τις πρότειναν...Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2024, 22:02
Σε εσένα μπορεί και να μην πρότειναν αλλά τους έχεις στο κατόπι και χειροκροτάς από δέκα πάντες
Δεν μου είπες όμως, ντράπηκες και μου ζήτησες να σωπάσω αποκαλώντας με σούργελο;
Θες να ζήσεις ΕΝΑΝ χρόνο από τη δική μου τη ζωή και να έρθεις μετά να μου πεις τα ποιηματάκια σου τα ανέξοδα;
Δεν θες, γιατί έναν χρόνο από όσα έχω ζήσει εγώ να ζούσες και να συνέχιζες να έλεγες οχι, θα ήσουν στο Δρομοκαίτιο ....μπούλη
Εγώ χειροκροτάω όποιον γουστάρω και δεν τόλμάνε να μου προτείνουν θεσούλα, όπως έκαναν σε σένα.
Τα προσωπικά σου βιώματα δε με αφορούν, δε τα γνωρίζω, δε τα σχολιάζω, δε τα κρίνω.
Σουργελο σε είπα, γιατί μόνο σουργελο γράφει ότι δεν έχει θέμα να "λουστεί με αίμα και μα φτύσει σε τάφο" κάποιου που διαφωνεί πολιτικά.
για τα υπόλοιπα, ποτέ κανείς πολιτικός δεν μπόρεσε να μου προτείνει κάτι γιατί ποτέ δεν είχα-ΟΥΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΕΧΩ-πάρε δώσε με αυτούς...συγγενείς μου πρότειναν διάφορα...και έφτυσα και αυτούς και τους πολιτικούς που έγλυφαν (και που κάποιοι εξ αυτών από πίσω έφτυναν..)
Γι αυτό, μάζεψε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε να απευθυνθείς σε κανέναν άλλον εδώ μέσα γιατί όπως σου είπα, με βάση τα δικά μου βιώματα δεν μπορείς ούτε σε μια τρίχα από το μνακι μου να απευθύνεσαι...τράβα να είσαι ο χειροκροτητής του Κούλη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκαν και οι καθηγητές του ΚΘΒΕ
από Sol » 09 Φεβ 2023, 22:33 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 21 Απαντήσεις
- 1020 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
10 Φεβ 2023, 23:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκαν και οι καθηγητές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
από Sol » 15 Φεβ 2023, 09:12 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 6 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
19 Φεβ 2023, 13:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής μεγάλης Ιαπωνικής φαρμαακοβιομηχανιας μετά από ύποπτους θανάτους
από Ίακχος » 24 Ιούλ 2024, 10:59 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 5 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
24 Ιούλ 2024, 12:01
-