Βουλιάζουν.Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου
- hellegennes
Re: Βουλιάζουν.Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου
Αφού, ρε μαλάκα δεν είχε λεφτά το κράτος. Τι 1,5 δις; Πάλι μαλακίες θα λέμε; Το ότι πάμε για τρίτο μνημόνιο το λέγαμε ήδη από την άνοιξη του '14. Βρίσκεσαι σε άρνηση. Είναι μάταιο να σε ρωτήσω γιατί χρειάστηκε ξαφνικά το τρίτο μνημόνιο χωρίς να έχουν δαπανηθεί πόροι πέρα από τους προβλεπόμενους του προϋπολογισμού. Δεν μεσολάβησε τίποτα που να δικαιολογεί ξαφνική απαίτηση νέου δανείου.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:44Κανένα μνημόνιο δεν τρέναρε ο Σαμαράς. Ο Χαρδούβελης πρότεινε περίπου 850 εκ. περίπου, η τρόικα έλεγε 1.5 δις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
1.5 δις ζητούσε η τρόικα. Τα παράπονά σου εκεί.hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:51Αφού, ρε μαλάκα δεν είχε λεφτά το κράτος. Τι 1,5 δις; Πάλι μαλακίες θα λέμε; Το ότι πάμε για τρίτο μνημόνιο το λέγαμε ήδη από την άνοιξη του '14. Βρίσκεσαι σε άρνηση. Είναι μάταιο να σε ρωτήσω γιατί χρειάστηκε ξαφνικά το τρίτο μνημόνιο χωρίς να έχουν δαπανηθεί πόροι πέρα από τους προβλεπόμενους του προϋπολογισμού. Δεν μεσολάβησε τίποτα που να δικαιολογεί ξαφνική απαίτηση νέου δανείου.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:44Κανένα μνημόνιο δεν τρέναρε ο Σαμαράς. Ο Χαρδούβελης πρότεινε περίπου 850 εκ. περίπου, η τρόικα έλεγε 1.5 δις.
Από κει και πέρα, ποιος σου είπε ότι χρειάστηκε ξαφνικά τρίτο μνημόνιο; Πήρες χαμπάρι τι έγινε 6 μήνες;
Κοίτα φίλε. Αυτά έχουν καταγραφεί σε ένα σωρό βιβλία, αρθρα, με συνεντεύξεις, μαρτυρίες ακόμα και αλληλοκαρφωματα ζαίων.
Οπότε κάνε μου σε παρακαλώ τη χάρη που θα συζητάμε χιλιοειπωμένα θέματα που έχουν κλείσει δεκαετία.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Διαχειριστικά απολύτως τίποτα. Δεν συμφωνούσαν στα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν. Δεν εξαφανίστηκαν χρήματα από το ταμείο του κράτους ούτε δημιουργήθηκαν μη προϋπολογισμένες υποχρεώσεις και δαπάνες.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:581.5 δις ζητούσε η τρόικα. Τα παράπονά σου εκεί.hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:51Αφού, ρε μαλάκα δεν είχε λεφτά το κράτος. Τι 1,5 δις; Πάλι μαλακίες θα λέμε; Το ότι πάμε για τρίτο μνημόνιο το λέγαμε ήδη από την άνοιξη του '14. Βρίσκεσαι σε άρνηση. Είναι μάταιο να σε ρωτήσω γιατί χρειάστηκε ξαφνικά το τρίτο μνημόνιο χωρίς να έχουν δαπανηθεί πόροι πέρα από τους προβλεπόμενους του προϋπολογισμού. Δεν μεσολάβησε τίποτα που να δικαιολογεί ξαφνική απαίτηση νέου δανείου.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:44Κανένα μνημόνιο δεν τρέναρε ο Σαμαράς. Ο Χαρδούβελης πρότεινε περίπου 850 εκ. περίπου, η τρόικα έλεγε 1.5 δις.
Από κει και πέρα, ποιος σου είπε ότι χρειάστηκε ξαφνικά τρίτο μνημόνιο; Πήρες χαμπάρι τι έγινε 6 μήνες;
Χέστηκα αν έχουν γραφτεί βιβλία της πούτσας, για να πουλήσουν τηλεβιβλιοπώλες και ψέκες. Κυριολεκτικά ό,τι συνέβη συνοψίζεται σε αυτές τις δυο γραμμές που μόλις έγραψα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 15:04Διαχειριστικά απολύτως τίποτα. Δεν συμφωνούσαν στα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν. Δεν εξαφανίστηκαν χρήματα από το ταμείο του κράτους ούτε δημιουργήθηκαν μη προϋπολογισμένες υποχρεώσεις και δαπάνες.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:581.5 δις ζητούσε η τρόικα. Τα παράπονά σου εκεί.hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:51
Αφού, ρε μαλάκα δεν είχε λεφτά το κράτος. Τι 1,5 δις; Πάλι μαλακίες θα λέμε; Το ότι πάμε για τρίτο μνημόνιο το λέγαμε ήδη από την άνοιξη του '14. Βρίσκεσαι σε άρνηση. Είναι μάταιο να σε ρωτήσω γιατί χρειάστηκε ξαφνικά το τρίτο μνημόνιο χωρίς να έχουν δαπανηθεί πόροι πέρα από τους προβλεπόμενους του προϋπολογισμού. Δεν μεσολάβησε τίποτα που να δικαιολογεί ξαφνική απαίτηση νέου δανείου.
Χέστηκα αν έχουν γραφτεί βιβλία της πούτσας, για να πουλήσουν τηλεβιβλιοπώλες και ψέκες. Κυριολεκτικά ό,τι συνέβη συνοψίζεται σε αυτές τις δυο γραμμές που μόλις έγραψα.
α καλά
Ο βασικος λογος που ο Σαμαρας αποφασισε να πεσει προωρα η κυβερνηση του μεσω της επιλογης του Δημα σαν υποψηφιου για την προεδρια...
ηταν για να χρεωθει το τριτο μνημονιο ο ΣΥΡΙΖΑ και μετα απο συντομη αριστερη παρενθεση να επιστρεψει καβαλα σε απρο αλογο ως θριαμβευτης.
Μαλιστα υπουργοι του οπως ο Αδωνις εκαναν οτι μπορουσαν το 6μηνο της διαπραγματευσης του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεσουν με τις δηλωσεις τους bankrun ακριβως για να δυσχερανουν τις επιλογες της ελληνικης κυβερνησης.
Αυτο που δεν υπολογισε κανενας που επενδυε στην αριστερη παρενθεση ηταν οτι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα κερδιζαν τις εκλογες του Σεπτεμβριου μετα την υπογραφη του τριτου μνημονιου.
.
ηταν για να χρεωθει το τριτο μνημονιο ο ΣΥΡΙΖΑ και μετα απο συντομη αριστερη παρενθεση να επιστρεψει καβαλα σε απρο αλογο ως θριαμβευτης.
Μαλιστα υπουργοι του οπως ο Αδωνις εκαναν οτι μπορουσαν το 6μηνο της διαπραγματευσης του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεσουν με τις δηλωσεις τους bankrun ακριβως για να δυσχερανουν τις επιλογες της ελληνικης κυβερνησης.
Αυτο που δεν υπολογισε κανενας που επενδυε στην αριστερη παρενθεση ηταν οτι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα κερδιζαν τις εκλογες του Σεπτεμβριου μετα την υπογραφη του τριτου μνημονιου.
.
Σίγουρα όχι, μακρυά απο Στεφανάκους και υπόκοσμο. Τη μαφία δλδ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έτσι γαμάει ο Πειραιάς.
Προδότες δλδη;Αρίστος έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 15:11Ο βασικος λογος που ο Σαμαρας αποφασισε να πεσει προωρα η κυβερνηση του μεσω της επιλογης του Δημα σαν υποψηφιου για την προεδρια...
.
Με πραγματική επίθεση στα συμφέροντα της χώρας, εντός κ εκτός συνόρων!! (;]/)
Η ιστορία θα τους κρινει
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:24
Αυτοί που μάλλον δεν τα θυμούνται είναι οι ελάχιστοι ψηφοφόροι της ΝΔ, το 20% του εκλογικού σώματος δηλαδή. Το υπόλοιπο 80% τα θυμάται ακόμα.

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Το ανέκδοτο της υπόθεσης θα είναι ο Δήμος του Πειραιά όπου θα βγαινουν εδώ Otto ,πατ και θα σκίζουν τα ρούχα τους ότι η ΝΔ δεν στήριξε και δεν στηρίζει τον Μωραλη 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
αν η ΝΔ είναι το 20% του εκλογικού σώματος, σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το 8,5% του εκλογικού σώματος. Θα έλεγε κανείς ότι το 91.5% του εκλογικού σώματος θυμάται τι απατεώνες ήταν.Γαληνός έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 17:55hellegennes έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 14:24
Αυτοί που μάλλον δεν τα θυμούνται είναι οι ελάχιστοι ψηφοφόροι της ΝΔ, το 20% του εκλογικού σώματος δηλαδή. Το υπόλοιπο 80% τα θυμάται ακόμα.
- Otto Weininger
γιατί να το κάνουμε αυτό;
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Επειδή νομίζει ότι εάν επισημοποιηθεί η ρήξη με τον Μαρινάκη εμείς θα είμαστε αντιμαρινακικοί αποκλειστικής απασχόλησης.

Κάποιες σελίδες πιο πίσω πάντως έγραψα ότι την πρώτη φορά προφανώς και δεν στήριξε Μώραλη αφού είχε δήμαρχο τον Μιχαλολιάκο αλλά μόνο τη δεύτερη.
Μα γάβρος να τουφεκάει γάβρο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκαν οι επικεφαλής μεγάλης Ιαπωνικής φαρμαακοβιομηχανιας μετά από ύποπτους θανάτους
από Ίακχος » 24 Ιούλ 2024, 10:59 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 5 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
24 Ιούλ 2024, 12:01
-