Gherschaagk, Neon Imposter, Isildur & enaon
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Gherschaagk, Neon Imposter, Isildur & enaon
Ε ναι τώρα, λες και δεν έχουμε άλλα θέματα να μας απασχολούν, θα βάζουμε στο κεφάλι μας τον κάθε φουκαριάρη που μας βρίζει
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Πιπέτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω και το μόνο που συνάγω είναι πως υποβόσκει διαρκώς κάποιο τάχα μου "κρίσιμο διακύβευμα" που μου διαφεύγει και εξαιτίας του οποίου ξεκατινιάζονται ανηλεώς και αενάως οι εμπλεκόμενες περσόνες.
Είναι βέβαια αυτό μια δίκοπη αφορμή να λυπηθεί κανείς για τρίτους (το κανονικό είναι να λυπάται κανείς για τον εαυτό του).
Περαστικά τους!
Είναι βέβαια αυτό μια δίκοπη αφορμή να λυπηθεί κανείς για τρίτους (το κανονικό είναι να λυπάται κανείς για τον εαυτό του).
Περαστικά τους!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 07:54
Περαστικά τους!
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
οχι ακριβως.
οταν εχεις δικιο, εχεις δικιο ακομη κι αν δεν κανεις μαχη για να το αποδειξεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μάλλον δεν εννοεί την ύπαρξη ή όχι του δίκιου, αλλά την απόδειξη αυτού σε κάποιον/ους οι οποίοι το αμφισβητούν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσαΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 08:33Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 07:54
Περαστικά τους!
και το να κοιτας μονο τον εαυτο σου δεν σε κανει αυτοματα και πιο εξυπνο
Το ζωϊκό βασίλειο είναι κλάσεις ανώτερο από το ανθρώπινο.nemo έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 14:56εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσαΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 08:33Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 07:54
Περαστικά τους!
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
αν ειχαμε και μεις το πολιτευμα των ζωων (κερδιζει παντα ο δυνατοτερος)ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 18:17Το ζωϊκό βασίλειο είναι κλάσεις ανώτερο από το ανθρώπινο.
η θεση της γυναικας θα ηταν λιγο πιο κατω απο τα οικοσιτα ζωα
Ναι, στα ζώα κερδίζει πάντα τα θηλυκά, ο δυνατότερος της αγέλης. Το ότι μία κατηγορία ανθρώπινων σερνικών, την έχει δει alpha male, ενώ δεν μπορεί να ελκύσει ούτε οικόσιτη κατσίκα, είναι άλλο θέμα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ισχύει, υπάρχει και στα ζώα. Δεν έχεις ακούσει περιπτώσεις υιοθεσίας ακόμα και μικρών άλλου είδους;nemo έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 14:56εγω οχι ειναι μια παπαρια μεγαλου μεγεθους ο ανθρωπος ξεχωριζει απο το ζωικο βασιλειο απο την ενσυναισθηση που δειχνει για καταστασεις που δεν τον αφορουν αμεσαΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 08:33Συμφωνώ απολύτως.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 07:54
Περαστικά τους!
Όσο και να θέλει να πιστέψει ο άνθρωπος ότι είναι κάτι άλλο, τελικά δεν είναι.
μη το ψειριζεις και συ .. εγω αλλο εννοω που δεν το καταλαβεςGreen Dragon έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 09:34Δεν ισχύει, υπάρχει και στα ζώα. Δεν έχεις ακούσει περιπτώσεις υιοθεσίας ακόμα και μικρών άλλου είδους;
Όσο και να θέλει να πιστέψει ο άνθρωπος ότι είναι κάτι άλλο, τελικά δεν είναι.
Πασιφάη έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 14:43Καλε ναι. Αντί να φάει ένα μπαν ξεγυρισμένο για την γενικότερη συμπεριφορά της, στους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, καθόμαστε και συζητάμε για ένα ''καημένο πλάσμα''.
Της έχω πει ξεκάθαρα ΚΑΙ δημόσια πως απευθύνθηκα στους συντονιστες, διότι είπε σε χρήστρια, τα ανείπωτα. Έγινε σκύλα.
Κοινοποιήθηκε το μήνυμά μου, στην συντονιστική ομάδα και εφαγε μπαν, πέρυσι τον Ιούλη. Για ένα μήνα. Και ακόμη το φέρνει βαρεως.Σιγά τα ωά στην τελική.
ΓΑΛΗ, εγώ μπήκα στη διαδικασία, ΟΧΙ άλλος. Στο έχω ξαναπεί και πολύ καλά ξηγήθηκα. Όπως κι εγώ όταν έφαγα το μπαν, ήταν δίκαιο. Μάθε μπαλίτσα.
Θα ήταν αστεία όλα αυτά ,άλλωστε εγώ γι αυτό μπαίνω στη χάση και στη φέξη εδώ, αν δεν ήταν ολοφάνερα θλιβερά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αν είχαμε το πολίτευμα των μελισσών θα ήταν καλύτερα σχετικά....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από filitsa
13 Ιαν 2023, 04:53