Τι και ρε τσοπανε;
Γιατι τους απολυσατε;
.
Εγώ δεν είμαι το κοινό του. Του είμαι αδιάφορος. Εσύ είσαι δυνητικός αναγνώστης και όπως βλέπω δεν απογοητεύτηκες. Άρα το clickbait έκανε τη δουλειά του.Αρίστος έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 20:26Ειναι η ΜΟΝΗ εξηγηση που μπορει να σταθει, αντιθετα το κλικμπειτ δεν στεκει ακριβως γιατι θα απογοητευονταν οσοι περιμεναν περισσοτερα στοιχεια, καλη ωρα οπως εσυ. Και οχι δεν ειναι θεμα αγαθιαρη δημοσιογραφου, σε τοσο μεγαλο θεμα θα μπηκε στη μεση και η ιδιοκτησια.
ST48410 έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 20:31Εγώ δεν είμαι το κοινό του. Του είμαι αδιάφορος. Εσύ είσαι δυνητικό αναγνώστης και όπως βλέπω δεν απογοητεύτηκες. Άρα το clickbait έκανε τη δουλειά του.Αρίστος έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 20:26Ειναι η ΜΟΝΗ εξηγηση που μπορει να σταθει, αντιθετα το κλικμπειτ δεν στεκει ακριβως γιατι θα απογοητευονταν οσοι περιμεναν περισσοτερα στοιχεια, καλη ωρα οπως εσυ. Και οχι δεν ειναι θεμα αγαθιαρη δημοσιογραφου, σε τοσο μεγαλο θεμα θα μπηκε στη μεση και η ιδιοκτησια.
Να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.
Εγώ δεν θα 'βαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν στάλθηκε SMS. Είτε ότι δεν πήγαν σαν απεσταλμένοι οι δύο υπουργοί για να εκτονωθεί η όποια ένταση.
Ωστόσο όταν έχεις ένα θέμα που το θεωρείς τόσο σοβαρό και το διαψεύδουν και ο αποστολέας και ο παραλήπτης, δεν μπορείς παρά να παρουσιάσεις στοιχεία. Αλλιώς η αξιοπιστία σου πάει περίπατο. Τόσο απλά.
Ρε συ μην κοροϊδευόμαστε. Το MEGA ποιανού είναι; Λες να μην πήραν γραμμή από το Μαρινάκη και να έκαναν του κεφαλιού τους;
Καλά όχι και όλοι. Γελάω με τους κοτακηδες και του άριστους αυτού του τόπου, αλλά η πολιτική είναι πουτανα.
Aitwlos έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 15:25Καλά όχι και όλοι. Γελάω με τους κοτακηδες και του άριστους αυτού του τόπου, αλλά η πολιτική είναι πουτανα.
Σαν χρήσιμη ηλίθια η Ακρίτα λειτουργεί ( και είναι και πολύ χρήσιμη) και κατάφερε να μας πείσει ότι ο πρωθυπουργός θα πάει σε δικαστήριο ( που δεν θα γίνει) σαν ΜΑΡΤΥΡΑΣ?
Και λαμβάνει επιδότηση σαν αγρότης. Ελλάς το μεγαλείο σουAlex Amsterdam έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 15:44Ο Μητσοτακης εχει δηλωσει 39 ακινητα
Απο αυτα τα 22 ειναι χωραφια και 5 ειναι αποθηκες
Αλλα το σκετο 40 ακινητα ακουγεται πιο εντυπωσιακο.