Αντρας παντρευτηκε σιαμαιες αδελφες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρας παντρευτηκε σιαμαιες αδελφες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Έχεις εξαιρετικά χαμηλή ανοχή στο διαφορετικό! Εγώ απ'αυτό ας πούμε δεν σοκάρομαι καθόλου, ίσα ίσα μετά από μισή ώρα ντοκυμαντέρ νιώθω ότι είναι νορμάλ άτομα, απλά ενωμένα.Juno έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:21Η σκηνή με το ποδήλατο στο 00':09" είναι σαν ταινία τρόμου.masterridley έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:54Πωπω αυτό θα πει blast from the past. Θυμάμαι που είχα δει 2-3 βιντεάκια στο youtube, κυρίως αυτό (μιλάμε για 12 χρόνια πριν, ήμουνα νιος και γέρασα)
Απ'ότι θυμάμαι, μια χαρά ζωή κάνανε, ήταν τα κλασικά χαζοχαρούμενα κοριτσάκια και γενικά μεγάλωσαν σε υπερ-προστατευμένο περιβάλλον (τόσο οικογενειακά όσο και στο σχολείο). Σ'αυτό βοήθησε ότι ήταν από ένα μικρό χωριό (μόλις 372 κατοίκους.
Παίζει να μεγαλώσαν και πιο χαρούμενα από άλλα παιδιά, στα οποία το bullying πάει σύννεφο, γιατί είναι "κανονικά".
Να περπατάς στο χαλαρό και να βλέπεις να έρχεται αυτό κατά πάνω σου. Τρία εγκεφαλικά και πέντε εμφράγματα με τη μία, δεν πα να είσαι 20 χρονών.
Λες να φταίει που έπαιζα Fallout και τα παιχνίδια της Double Fine?
Αν θες να δεις αυτά που με σοκάρουν, βάλε "sweet sophia" στο youtube
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ξέρω, έχεις point είναι η αλήθεια. Φαίνεται πως δεν υπάρχει εύκολη απάντηση...Lord Brum έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 16:09Μια διανοητικη καθυστέρηση δεν κάνει το άτομο να υποφέρει? Ή ακόμα χειρότερα να μην μπορεί να υποφέρει λόγω έλλειψης επίγνωσης? Οτιδήποτε δεν επιδεχεται θεραπειας και οδηγει σε παιδι που ποτε δεν θα μπορεσει να ζησει ανεξάρτητα είναι κατά τη γνώμη μου επαρκής λόγος για έκτρωση. Ακόμη και να θες να αφιερώσεις τη ζωή σου σε ένα προβληματικό παιδί, Τι θα γίνει μετά τον θάνατο σου? Θα το φορτώσεις σε αδέρφια και θείους οι οποίοι δεν επέλεξαν ποτέ κάτι τέτοιο ή θα είσαι ήσυχος ότι τα ιδρύματα κάνουν καλή δουλειά?Green Dragon έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:59Μα συμφωνώ για τους ιατρικούς λόγους αλλά βάζω σαν κριτήριο να υπάρχει ανίατη ασθένεια που να κάνει το άτομο να υποφέρει. Κάποιες φορές απλά είσαι άτυχος (και ο προβληματικός που γεννιέται ακόμα πιο άτυχος).Lord Brum έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:49
Κατσε ρε δεν ειναι δολοφονία να κανεις εκτρωση για ιατρικους λογους. Μιλαμε για τερατογενεση. Δηλαδή αν ω με γένοιτο στον προγενννητικο έλεγχο μάθαινες ότι το παιδί σου είχε αυξημένες πιθανότητες να γεννηθεί με down ή κάποιος άλλη τρισωμια που προκαλεί καθυστέρηση θα έλεγες θέλημα θεου να γαμηθει η ζωή μου, πάμε κι όπου βγει?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- hellegennes
Στην δική τους περίπτωση νόμιζαν ότι είναι ένα μωρό μόνο. Με την γέννα το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ενωμένα δίδυμα.Lord Brum έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:49Κατσε ρε δεν ειναι δολοφονία να κανεις εκτρωση για ιατρικους λογους. Μιλαμε για τερατογενεση. Δηλαδή αν ω με γένοιτο στον προγενννητικο έλεγχο μάθαινες ότι το παιδί σου είχε αυξημένες πιθανότητες να γεννηθεί με down ή κάποιος άλλη τρισωμια που προκαλεί καθυστέρηση θα έλεγες θέλημα θεου να γαμηθει η ζωή μου, πάμε κι όπου βγει?Green Dragon έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:38Δολοφόνος δηλαδή. Ελπίζω να μην ισχύει και να απαντάς αντιδραστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Λογικά το νευρικό τους σύστημα στα όργανα που είναι μονά είναι συνδεδεμένο και με τους δυο εγκεφάλους, έχουν δυο σπονδυλικές στήλες και μάλλον το σήμα χωρίζεται στα δύο. Σε ό,τι είναι διπλό έχουν από ένα η καθεμία. Καρδιά, χέρι, πόδι, κτλ. Προφανώς σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν διαφορές από περίπτωση σε περίπτωση και εννοείται πως δεν έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 00:38Τα ωάρια όμως τι DNA έχουν;
Και τα γεννητικά όργανα που είναι μόνα...ανήκουν σε μια...ή είναι μισή μισή η μήτρα και ο κόλπος και από μια.σαλπιγγα και ωοθήκη;
Τι παίζει με τον οργασμό?
Το παιδί θα έχει μάλλον DNA και από τις δυο, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί είναι ομοζυγωτικές, οπότε το DNA που προσφέρουν είναι στην ουσία το ίδιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
hellegennes έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 22:38Λογικά το νευρικό τους σύστημα στα όργανα που είναι μονά είναι συνδεδεμένο και με τους δυο εγκεφάλους, έχουν δυο σπονδυλικές στήλες και μάλλον το σήμα χωρίζεται στα δύο. Σε ό,τι είναι διπλό έχουν από ένα η καθεμία. Καρδιά, χέρι, πόδι, κτλ. Προφανώς σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν διαφορές από περίπτωση σε περίπτωση και εννοείται πως δεν έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 00:38Τα ωάρια όμως τι DNA έχουν;
Και τα γεννητικά όργανα που είναι μόνα...ανήκουν σε μια...ή είναι μισή μισή η μήτρα και ο κόλπος και από μια.σαλπιγγα και ωοθήκη;
Το παιδί θα έχει μάλλον DNA και από τις δυο, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί είναι ομοζυγωτικές, οπότε το DNA που προσφέρουν είναι στην ουσία το ίδιο.
Όντως το διενει είναι κοινό, οπότε αν είναι λειτουργικά τα ωάρια τους και κάνει/Ουν παιδί, το παιδί θα έχει δύο βιολογικές μαμαδες .
Η καθεμία ελέγχει κ από ένα άκρο. Και λέει έχουν βγάλει δίπλωμα οδήγησης και οι δύο (!)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλά δεν το είδαν στον υπέρηχο. Δεν άκουγαν 2 καρδιές να χτυπάνε? Τεσπα αν είναι έτσι δεν μπορούσαν να κάνουν τιποτα οι γονείς και κρίμα για ολουςhellegennes έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 22:30Στην δική τους περίπτωση νόμιζαν ότι είναι ένα μωρό μόνο. Με την γέννα το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ενωμένα δίδυμα.Lord Brum έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:49Κατσε ρε δεν ειναι δολοφονία να κανεις εκτρωση για ιατρικους λογους. Μιλαμε για τερατογενεση. Δηλαδή αν ω με γένοιτο στον προγενννητικο έλεγχο μάθαινες ότι το παιδί σου είχε αυξημένες πιθανότητες να γεννηθεί με down ή κάποιος άλλη τρισωμια που προκαλεί καθυστέρηση θα έλεγες θέλημα θεου να γαμηθει η ζωή μου, πάμε κι όπου βγει?Green Dragon έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 15:38Δολοφόνος δηλαδή. Ελπίζω να μην ισχύει και να απαντάς αντιδραστικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Δεν είναι συχνό αλλά δεν είναι και ανήκουστο να μην ακούει ο γιατρός και τις δυο καρδιές. Προσωπικά γνωρίζω περίπτωση διδύμων που ήταν έκπληξη. Υποπτεύομαι ότι στην περίπτωση σιαμαίων είναι πιο δύσκολο να φανεί γιατί στις υπόλοιπες εξετάσεις θα φαίνονται έτσι κι αλλιώς σαν ένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 22:42hellegennes έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 22:38Λογικά το νευρικό τους σύστημα στα όργανα που είναι μονά είναι συνδεδεμένο και με τους δυο εγκεφάλους, έχουν δυο σπονδυλικές στήλες και μάλλον το σήμα χωρίζεται στα δύο. Σε ό,τι είναι διπλό έχουν από ένα η καθεμία. Καρδιά, χέρι, πόδι, κτλ. Προφανώς σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν διαφορές από περίπτωση σε περίπτωση και εννοείται πως δεν έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 00:38Τα ωάρια όμως τι DNA έχουν;
Όντως το διενει είναι κοινό, οπότε αν είναι λειτουργικά τα ωάρια τους και κάνει/Ουν παιδί, το παιδί θα έχει δύο βιολογικές μαμαδες .
Η καθεμία ελέγχει κ από ένα άκρο. Και λέει έχουν βγάλει δίπλωμα οδήγησης και οι δύο (!)

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άρα έχουν ένα δίπλωμα και η φωτογραφία δείχνει και τα δύο κεφάλια, ενώ σε ταυτότητες και διαβατήρια, έχουν σβήσει το ένα κεφάλι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 22:42hellegennes έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 22:38Λογικά το νευρικό τους σύστημα στα όργανα που είναι μονά είναι συνδεδεμένο και με τους δυο εγκεφάλους, έχουν δυο σπονδυλικές στήλες και μάλλον το σήμα χωρίζεται στα δύο. Σε ό,τι είναι διπλό έχουν από ένα η καθεμία. Καρδιά, χέρι, πόδι, κτλ. Προφανώς σε τόσο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν διαφορές από περίπτωση σε περίπτωση και εννοείται πως δεν έχουν κάνει τέτοιες δηλώσεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 00:38Τα ωάρια όμως τι DNA έχουν;
Τι πάτε και βλέπετε ρε παιδιά;masterridley έγραψε: ↑01 Απρ 2024, 17:23...
Αν θες να δεις αυτά που με σοκάρουν, βάλε "sweet sophia" στο youtube
Άλλη περίπτωση αυτή. Έζησε μια μικρή ζωή όλο πόνο, χειρουργεία και ταλαιπωρία για να πεθάνει μικρή και οι γονείς της το ήξεραν.
Αγαπάμε αρχαία Σπάρτη και ας έπεφτε ξύλο στην εκπαίδευση.
Μπράβο σου και σένα που το κάνεις ταμπού.
Κάααποτε, παλιά, πολύ παλιά, οι άνθρωποι πιστεύαμε ότι μιλόντας για τα πράγματα τα λυτρώναμε, καμιά φορά και με αστεία. Πλάκωσαν τώρα όλα τα συντηρητικά ταλιμπάνια να μας φλωμοσουν στα κηρύγματα.
.

Τρελά πράματα.....
Μιλάμε αξιώνονται να δουν ένα υπέρτατο θαύμα της Φύσης και το θεωρούν αναπηρία.....

Ολη η οικογένεια ήταν η Χαρά της ζωής.....
Απο τα ομορφότερα πράγματα που εχω δεί στη ζωή μου.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευτηκε ο Εθνικος Σταρ!!
από Space_Passenger » 27 Οκτ 2024, 00:59 » σε Life style - 1 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
27 Οκτ 2024, 01:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι τελικά ο Σιρίλο παντρεύτηκε τη Μαρία Χοακίνα;
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 00:17 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 13 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από billman1234
31 Αύγ 2024, 20:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με νόμο Κούλη παντρεύτηκε ο Παντελής Τουτουντζής τον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 23:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Αύγ 2024, 23:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Alpha male bootcamp: τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις άντρας, μόνο με 18 χιλιάρικα
από Σενέκας » 26 Μαρ 2024, 12:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 43 Απαντήσεις
- 2122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
09 Μάιος 2024, 11:10
-