καμια σχεση ... η σειρα του νετφλιξ ειναι κωμωδια ...Alex Amsterdam έγραψε: ↑30 Μαρ 2024, 23:53Οπως μια σειρα με δρακους;
Η μια αλλη με κατι χαργφουτς δηλαδη κατι κοντοστουπηδες με μεγαλες πατουσες;
3 Body Problem
Re: 3 Body Problem
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Ειδα δυο επεισοδια και δεν γελασα ουτε μια φορα.
Αντιθετα χασμουρηθηκα 20 φορες.
Αντιθετα χασμουρηθηκα 20 φορες.
Εσύ το είδες το 3 body problem ή απλώς ήρθες να την πεις στους άλλους;Alex Amsterdam έγραψε: ↑30 Μαρ 2024, 23:53Οπως μια σειρα με δρακους;
Η μια αλλη με κατι χαργφουτς δηλαδη κατι κοντοστουπηδες με μεγαλες πατουσες;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ειπαμε ειδα δυο επεισοδια.
Πολύ μέτριο σε σχέση με τοDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Μαρ 2024, 17:14Δεν το είδα ακόμα και διστάζω λίγο, δεν έχω καταλάβει πως έκαναν τους περισσότερους χαρακτήρες λευκούς και μαύρους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και αυτοί ψιλομέτριοι είναι, την αυθεντική, την ®, την Κινέζικη την είδες;
.
.
Α οκ, δεν την είδες.Beria έγραψε: ↑30 Μαρ 2024, 19:28Η πρώτη σκηνή με τους Ερυθροφρουρούς είναι εξαιρετική.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Μαρ 2024, 14:39Δεν την έχω δει ακόμα αλλά άρεσε στους normies συναδέλφους.
Μη τη χάσεις.
Κινέζικο βιβλίο, κινεζική παραγωγή, οι Κινέζοι μάλλον θα σώσουν τον κόσμο
.
.
Το βλεπω τωρα,μας το φερνουν απ εξω απ εξω οτι εκαναν μαλακια και πλησιαζουν τα αλιενJuno έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 17:15Το ξέρω.
Ως φαν της επιστημονικής φαντασίας, όταν ήμουν μικρή, έχω διαβάσει πάρα πολλά για να ξέρω πως πολλά από αυτά (ειδικά τα πιο πρόσφατα) είναι πλέον συστημικά και το βασικό μήνυμα είναι να σε προετοιμάσουν να αποδέχεσαι αλλαγές που έρχονται (δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) ή να μην πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα γιατί κάτι κακό θα συμβεί.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό που σου φέρνουν με το μαλακό, είναι η φυλακή όπου ζουν οι άνθρωποι στο βιβλίο και οι ελευθερίες που πρέπει να θυσιάσεις για την ασφάλειά σου "λόγω επικείμενης καταστροφής". Υπάρχουν πολλές καταστροφές, μην αρχίζεις με τους εξωγήινους.GoBack έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 02:20Το βλεπω τωρα,μας το φερνουν απ εξω απ εξω οτι εκαναν μαλακια και πλησιαζουν τα αλιενJuno έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 17:15Το ξέρω.
Ως φαν της επιστημονικής φαντασίας, όταν ήμουν μικρή, έχω διαβάσει πάρα πολλά για να ξέρω πως πολλά από αυτά (ειδικά τα πιο πρόσφατα) είναι πλέον συστημικά και το βασικό μήνυμα είναι να σε προετοιμάσουν να αποδέχεσαι αλλαγές που έρχονται (δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) ή να μην πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα γιατί κάτι κακό θα συμβεί.
-
Εκανα υπομονη.Γαιδουρινη.
Ε οταν ειδα τον γιο του Κινεζου αστυνομικου να λεει στον πατερα του οτι δεν συμπαθει τον συντροφο του το κλεισα΄.
Αποτελει πλεον παρελθον για εμενα.
Ε οταν ειδα τον γιο του Κινεζου αστυνομικου να λεει στον πατερα του οτι δεν συμπαθει τον συντροφο του το κλεισα΄.
Πάρε τηλέφωνο τον Liu Cixin και πες του ότι είσαι έξαλλος με αυτά που γράφειAlex Amsterdam έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 15:20Εκανα υπομονη.Γαιδουρινη.
Δεν υπάρχει στο βιβλιο αυτόBeria έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 15:30Πάρε τηλέφωνο τον Liu Cixin και πες του ότι είσαι έξαλλος με αυτά που γράφειAlex Amsterdam έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 15:20Εκανα υπομονη.Γαιδουρινη.
Ξεκαθαρα νετφλιξιά.
Επίσης ο σύντροφος του γιου ονομάζεται Αλί

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Έχω δει τα δύο πρώτα επεισόδια.
Καλή σειρά φαίνεται.
Συμφωνώ ότι οι πρωταγωνιστές δεν πείθουν και πολύ για μεγάλα κεφάλια της επιστήμης.
Καλή σειρά φαίνεται.
Συμφωνώ ότι οι πρωταγωνιστές δεν πείθουν και πολύ για μεγάλα κεφάλια της επιστήμης.
BoyfriendDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 15:42Partner ή comrade;
Στα Κινέζικα είναι η ίδια λέξη βέβαια, 同志.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση The problem with the Western music according to Mr Tibet
από neon imposter » 29 Αύγ 2023, 12:28 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
29 Αύγ 2023, 12:28
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
29 Ιαν 2024, 10:53
-
-
Νέα δημοσίευση The West hasn’t figured out what’s going wrong. Voters are the problem
από talaipwros » 01 Ιούλ 2024, 09:05 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 103 Απαντήσεις
- 3039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
22 Ιούλ 2024, 08:08
-