Καναδή: Είστε ο κ. Μητσοτάκης; Πως κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Καναδή: Είστε ο κ. Μητσοτάκης; Πως κοιτάζεσαι στον καθρέφτη;
40χιλιάδες νεκροί.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Otto Weininger
Καλύτεροι από ποιους;Kauldron έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:13Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι οι Εβραίοι είναι καλύτεροι, αγαπητέ συν-γκοΐμ (γιατί όλοι μας είμαστε γκοΐμ)?Otto Weininger έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 23:54Στείλτε την να ζήσει 6 μήνες με Παλαιστίνιους και Χαμασίτες.
Μόλις επιστρέψει (αν επιστρέψει) θα ζητήσει να καταταγεί εθελοντικά στις IDF.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Απ' τους αντιπάλους τους, τους Χαμασαίους (αν και η Χαμάς είναι δημιούργημα του Ισραήλ, και πολέμησε κιόλας στην ίδια πλευρά με το Ισραήλ στη Συρία (κατά του Ασάντ)).Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:26Καλύτεροι από ποιους;Kauldron έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:13Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Τί σε κάνει να πιστεύεις οτι οι Εβραίοι είναι καλύτεροι, αγαπητέ συν-γκοΐμ (γιατί όλοι μας είμαστε γκοΐμ)?Otto Weininger έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 23:54
Στείλτε την να ζήσει 6 μήνες με Παλαιστίνιους και Χαμασίτες.
Μόλις επιστρέψει (αν επιστρέψει) θα ζητήσει να καταταγεί εθελοντικά στις IDF.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και 300 στην Ουκρανία.Και άλλοι πολλοί αλλού.Ποιά είναι η πραγματική απάντηση στην ακτιβίστρια : κυρία μου μάθετε ότι αυτός ο πλανήτης είναι χωρισμένος σε ανεξάρτητα κράτη.Εγώ είμαι υπεύθυνος για ένα από αυτά,την Ελλάδα,ούτε για το Ισραήλ ούτε για την Παλαιστίνη ούτε κάποιο άλλο.Αυτό το κράτος απειλείται από την Τουρκία που είναι χορηγός της Χαμάς και άρα έχω γραμμένους τους νεκρούς της Χαμάς εκεί που ξέρεις.Εμένα με συμφέρει να έχω καλές σχέσεις με το Ισραήλ που έχει καλή τεχνολογία και δεν με απειλεί καθόλου.Άντε από εκεί πέρα.
Eπειδή όμως η δημόσια διεθνής διπλωματία είναι ευγενική της απάντησε ευγενικά,ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός.
Το ανέκδοτο όμως που δείχνει τι υπάρχει στο μυαλό της για το πως λειτουργεί ο κόσμος είναι ότι ζήτησε να μην πουλάει όπλα η Ελλάδα στο Ισραήλ.

πατησιωτης έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:28Και 300 στην Ουκρανία.Και άλλοι πολλοί αλλού.Ποιά είναι η πραγματική απάντηση στην ακτιβίστρια : κυρία μου μάθετε ότι αυτός ο πλανήτης είναι χωρισμένος σε ανεξάρτητα κράτη.Εγώ είμαι υπεύθυνος για ένα από αυτά,την Ελλάδα,ούτε για το Ισραήλ ούτε για την Παλαιστίνη ούτε κάποιο άλλο.Αυτό το κράτος απειλείται από την Τουρκία που είναι χορηγός της Χαμάς και άρα έχω γραμμένους τους νεκρούς της Χαμάς εκεί που ξέρεις.Εμένα με συμφέρει να έχω καλές σχέσεις με το Ισραήλ που έχει καλή τεχνολογία και δεν με απειλεί καθόλου.Άντε από εκεί πέρα.
Eπειδή όμως η δημόσια διεθνής διπλωματία είναι ευγενική της απάντησε ευγενικά,ζητήσαμε κατάπαυση του πυρός.
Το ανέκδοτο όμως που δείχνει τι υπάρχει στο μυαλό της για το πως λειτουργεί ο κόσμος είναι ότι ζήτησε να μην πουλάει όπλα η Ελλάδα στο Ισραήλ.Η Ελλάδα στο Ισραήλ,δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να καταλάβεις τη θολούρα στην οποία ζει.

Η μπασταρδοχώρα είναι ανεξάρτητο κράτος.
- Golden Age
Εμένα πάντως με κάνουν να το πιστεύω τα γεγονότα:Kauldron έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:26Απ' τους αντιπάλους τους, τους Χαμασαίους (αν και η Χαμάς είναι δημιούργημα του Ισραήλ, και πολέμησε κιόλας στην ίδια πλευρά με το Ισραήλ στη Συρία (κατά του Ασάντ)).
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Είπαμε, στην ίδια πλευρά πολεμούσαν στη Συρία.Εναντίον ενός απ' τους λίγους ηγέτες κράτους που εμπνέουν κάποια αξιοπρέπεια.Golden Age έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:38Εμένα πάντως με κάνουν να το πιστεύω τα γεγονότα:
- Golden Age
Όλοι κάνουν λάθη. Αλλά και η Συρία επι χρόνια υποστήριζε εμπράκτως τη Χαμάς που έκανε επιθέσεις στο Ισραήλ (άλλο θέμα η Χαμάς εαν για ευχαριστώ στον Άσαντ στήριξε τους ισλαμιστές που επεδίωκαν την ανατροπή του).Kauldron έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:39Είπαμε, στην ίδια πλευρά πολεμούσαν στη Συρία.Εναντίον ενός απ' τους λίγους ηγέτες κράτους που εμπνέουν κάποια αξιοπρέπεια.Golden Age έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:38Εμένα πάντως με κάνουν να το πιστεύω τα γεγονότα:
Είπαμε, Χαμάς και Ισραήλ είναι το ίδιο μαγαζί.Golden Age έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:42Όλοι κάνουν λάθη. Αλλά και η Συρία επι χρόνια στήριζε τη Χαμάς που έκανε επιθέσεις στο Ισραήλ (άλλο θέμα η Χαμάς εαν για ευχαριστώ στον Άσαντ στήριξε τους ισλαμιστές που επεδίωκαν την ανατροπή του).Kauldron έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:39Είπαμε, στην ίδια πλευρά πολεμούσαν στη Συρία.Εναντίον ενός απ' τους λίγους ηγέτες κράτους που εμπνέουν κάποια αξιοπρέπεια.Golden Age έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:38
Εμένα πάντως με κάνουν να το πιστεύω τα γεγονότα:
- Golden Age
Η πραγματικότητα διαφωνεί κάθετα με αυτό.Kauldron έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:43Είπαμε, Χαμάς και Ισραήλ είναι το ίδιο μαγαζί.Golden Age έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 00:42Όλοι κάνουν λάθη. Αλλά και η Συρία επι χρόνια στήριζε τη Χαμάς που έκανε επιθέσεις στο Ισραήλ (άλλο θέμα η Χαμάς εαν για ευχαριστώ στον Άσαντ στήριξε τους ισλαμιστές που επεδίωκαν την ανατροπή του).
- Ληστοσυμμορίτης
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είμαστε με τον άνθρωπο όπως είπε η Μποφίλιου.
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑02 Απρ 2024, 23:53Οι κασσελομητσοτακηδες πρέπει να ντρέπονται να κοιταχτούν στον καθρέφτη

Μονο οι Μητσοτακηδες
Ο Κασσελοβαξεβαναρος τη στήριξε τη Καναδη

georgebi @ Μουσείο δημοσιογραφικής παρακμής

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Ληστοσυμμορίτης
με τους χασάπηδες-ηρώδηδες είστε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑ στον Μητσοτάκη στο Ασκληπιείο: ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιαν 2025, 22:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πρέπει να πάει ο Μητσοτάκης στον φυσικό του δικαστή;
από Ληστοσυμμορίτης » 12 Μαρ 2025, 22:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
10 Απρ 2025, 11:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αν ο Μητσοτακης ειχε κανει δωρο στον Σισι λιμουζινα αξιας 500.000€...
από Alex Amsterdam » 19 Μαρ 2024, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
19 Μαρ 2024, 21:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;
από Unicex » 13 Δεκ 2024, 06:19 » σε Εθνικά Θέματα - 148 Απαντήσεις
- 4094 Προβολές
-