Mα να πεσει η κυβερνηση για μια ''κωλογυναικα'' ?
- Μαδουραίος
Re: Mα να πεσει η κυβερνηση για μια ''κωλογυναικα'' ?
Μα για μια ευτυχισμενη κωλογυναικα...
Σας διαφεύγει ο όρος "κωλογυναίκα" για μία προσφάτως δολοφονημένη.
Υποθέτω, για να δοθεί καυστική έμφαση στην πολιτική θεώρηση του πράγματος, έτσι;
Υποθέτω, για να δοθεί καυστική έμφαση στην πολιτική θεώρηση του πράγματος, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Συνέχισε μαδούρι μου.
Προσφέρεις, ασυστόλως θα έλεγα, βαθύ και πλέριο πεδίο συσχετισμών με τους συντρόφους σου.
Προσφέρεις, ασυστόλως θα έλεγα, βαθύ και πλέριο πεδίο συσχετισμών με τους συντρόφους σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι σχέση έχει η κυβέρνηση; Ρωτήστε τον Μαντούβαλο. Αυτός έκανε τη συσχέτιση, δήθεν από ενδιαφέρον, στα μουλωχτά και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο πρωθυπουργός μας περιστοιχίζεται από κλαπαδόρους χειροκροτητές. Οι οποίοι τον χειροκροτούν ψυχαναγκαστικά, μη συμφωνώντας μαζί του επί της ουσίας.
Διότι ο Έλλην ήταν, είναι και θα είναι κρατιστής και κρατικολάγνος. Ο φιλελευθερισμός στην πραγματική του μορφή εισήχθη βίαια επί μνημονίων και τότε ήταν που μέσα σε ένα βράδυ, όλοι αυτοί οι ψευτο-χειροκροτητές βαπτίστηκαν (με αεροβάπτισμα) φιλελεύθεροι.
Να σταματήσει ο Μητσοτάκης να εμπιστεύεται τους γλείφτες και τους χειροκροτητές.
Διότι ο Έλλην ήταν, είναι και θα είναι κρατιστής και κρατικολάγνος. Ο φιλελευθερισμός στην πραγματική του μορφή εισήχθη βίαια επί μνημονίων και τότε ήταν που μέσα σε ένα βράδυ, όλοι αυτοί οι ψευτο-χειροκροτητές βαπτίστηκαν (με αεροβάπτισμα) φιλελεύθεροι.
Να σταματήσει ο Μητσοτάκης να εμπιστεύεται τους γλείφτες και τους χειροκροτητές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
αρα ειναι αναρχικος ναζι.

η εισαι ηλιθιος, και ειναι το τατου περιστερι.
ενα απο τα 2.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εχεις κάποια πληροφορία ότι κάποιος από την κυβέρνηση έχει ευθύνη επειδή ο συγκεκριμένος αστυνομικός ,στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα δεν έκανε σωστά τη δουλειά του; Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου μέχρι στιγμής ,ότι κάποιος από το αστυνομικό τμήμα διορίστηκε παράνομα ή οτιδήποτε άλλο από κάποιον της κυβέρνησης.
Καλά κάνει ο Μαδουραίος. Μια χαρά πάσα του έδωσε... ο Μαντούβαλος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τύπε, δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, οπότε δεν μπορώ εκ των πραγμάτων να το πάω "επί προσωπικου". Το τι κάνεις στην ζωή σου δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει, εδώ ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι θέλει. Μπορεί να είσαι ο Ήλον Μασκ, μπορεί να είσαι και πρωτοκολλατζου σε ΚΕΠ, το ίδιο μου κάνει. Εγώ κρίνω την περσονα σου εδώ, και αυτό που βλέπω ένα τύπο που υπερασπιζεται την κυβέρνηση στα πάντα με φανατισμό, επιδεικνύοντας πρόδηλη έλλειψη κριτικής σκέψης περαν των ορίων της αυτογελοιοποιησης. Αυτό είναι ο ορισμός του κομματοσκυλου.Alex Amsterdam έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 11:32Ε τωρα ηρθε να μιλησει περι κομματοσκυλων καποιος που εκανε επαγγελματικη επιλογη ζωης να υποακουει καθημερινα σε διαταγες σε ποιον σε εμενα που δεν εχω αφεντικο στο κεφαλι μου απο τα 20 μου;
Καποιος που εκανε επιλογη ζωης να σιτιζεται απο το κρατος με ασφαλεια σε εμενα που επελεξα να ειμαι αυτοεξαρτωμενος και η οποιαδηποτε αλλαγη που γινεται στον πλανητη να με επηρεαζει αμεσα;
Ρε αραξε στα κυβικα σου ρε καραβανα που βγαζεις και γλωσσα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εδώ οι μαδουραίοι δυστυχώς έχουν ένα κάποιο δίκιο..
Το θέμα είναι αμιγώς πολιτικό αφενός μεν διότι η αστυνομία είναι υπό την άμεση δικαιοδοσία της (εκάστοτε) κυβέρνησης και αφετέρου για την γενικότερη εικόνα ότι γίνεται δολοφονία έξω ακριβώς από αστυνομικό τμήμα το οποίο είναι σκανδαλωδώς υποστελεχωμένο..
Ακόμα και στην Κολομβία και στο Μεξικό θα πηγαίνανε λίγο παραπέρα ξέρω 'γω, όχι έξω απ' τη αστυνομία..!!!!!
Έτσι είναι τα αστυνομικά τμήματα στην Ευρώπη..;;;;
Το θέμα είναι αμιγώς πολιτικό αφενός μεν διότι η αστυνομία είναι υπό την άμεση δικαιοδοσία της (εκάστοτε) κυβέρνησης και αφετέρου για την γενικότερη εικόνα ότι γίνεται δολοφονία έξω ακριβώς από αστυνομικό τμήμα το οποίο είναι σκανδαλωδώς υποστελεχωμένο..
Ακόμα και στην Κολομβία και στο Μεξικό θα πηγαίνανε λίγο παραπέρα ξέρω 'γω, όχι έξω απ' τη αστυνομία..!!!!!
Έτσι είναι τα αστυνομικά τμήματα στην Ευρώπη..;;;;
Πριν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση, μήπως είσαι ο Γιαννόπουλας;BOOMER έγραψε: ↑03 Απρ 2024, 13:02Εχεις κάποια πληροφορία ότι κάποιος από την κυβέρνηση έχει ευθύνη επειδή ο συγκεκριμένος αστυνομικός ,στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα δεν έκανε σωστά τη δουλειά του; Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου μέχρι στιγμής ,ότι κάποιος από το αστυνομικό τμήμα διορίστηκε παράνομα ή οτιδήποτε άλλο από κάποιον της κυβέρνησης.
Θυμάμαι τότε που έπιασαν μέσα στις φοιτητικές εστίες έναν Αλβανό ο οποίος είχε κάνει γιάφκα και πουλούσε ναρκωτικά. Μέσα λοιπόν στις φοιτητικές εστίες είχε ένα δικό του χώρο , είχε τη γυναίκα του τα παιδιά του τα αδέρφια του και όλη τη συμμορία κανονικά. Αυτά επί ΣΥΡΙΖα. Προφανώς είναι μεγάλη κατάκτηση για την Ελλάδα οτι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ , που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, φωνάζει για ελλιπή αστυνόμευση. Άρα κάτι πάει να αλλάξει.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
αν ήταν Πακιστανός θα παθαίνανε σκεπτικισμό

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
το ωχ ειναι ο πονος που νιωθεις επειδη τελικα δεν ειναι αβγος αλλα αναρχας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μα για οχτώ κωλοχιλιαρικα θα πέσει η κυβέρνηση;
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2025, 14:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 646 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης