Άσε ρε Μαξ, σας παίζουν στα δαχτυλάκια τους. Απλά "συμφέρει" η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. Πόσο γκάου μπίου πια;
Ιδανικο χριστουγεννιάτικο "τραπέζι"!
Re: Ιδανικο χριστουγεννιάτικο "τραπέζι"!
the end
Μπραβο,την καλυτερη δουλεια θα κανεις να το δοκιμασεις πρωτα!Ξαναλεω.,να το δοκιμαζεις για να βλεπεις ποσο ξυνο κ γλυκο το θες.Εχω εδω κοντα ενα με μπαχαρικα κτλ, θαπανα παρω ταντουρι να μυρισω! Ισως το φτιαξω τις επομενες μερες με κοτοπουλο να δοκιμασω.
Επισης,θα σου ελεγα ψητα κρεατα εννοω σε καρβουνα,ψηστιερα κλπ να μην κανεις...εκτος και αν εχεις αντρα να τα ψηνει αυτος,διοτι θελουν να ειναι ακριβως στην ωρα τους,θα μουρλαθεις.Αντθετα τα μαγειρευτα,πχ αυτο με το γλυκοξινο χοιρινο η κοτοπουλο,μπορεις να το φτιαξεις ακομα και απο την προηγουμενη,η το πρωι...μια χαρα και ακομα καλυτερο θα ειναι.Μιλαω βεβαια για τις κατσαρολας.
Παντως εγω αυτο με το ταντουρι το πηρα απο το σουπερ μαρκετ,μιγμα μπαχαρικων ειναι ,ινδικων και απεξω γραφει ΤΑΝΤΟΥΡΙ.Δεν θυμαμαι,αλλα μαλλον απο γαλαξια το πηρα,ή απο σκλαβενιτη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πως μυριζεις ενα ταντουρι???????θαπανα παρω ταντουρι να μυρισω
Εδω,μιλαμε για μαγειρικη γιου νοου.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΔΩ..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟ! 

- perseus
καλη μου αυτο ειναι το ταντουρι

Ελα το βρηκα,αυτο εχω παρει εγω,απο την καπτενς ειναι

Δεν ξερω αν καποια αλλα ειναι πχ πιο βαρια,εχουν αλλη γευση κλπ.Εγω για αυτο εγγυομαι.

Δεν ξερω αν καποια αλλα ειναι πχ πιο βαρια,εχουν αλλη γευση κλπ.Εγω για αυτο εγγυομαι.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εσθήρ
Τι εγγυασαι;
Για το Ινδικο;
Μα καλα στην Ινδια δεν κανει παρτυ η Μοσαντο;
Τι εγγυασαι;
Για το Ινδικο;
Μα καλα στην Ινδια δεν κανει παρτυ η Μοσαντο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 18 Νοέμ 2018, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
χαχαχαχαχα,ναι βρε..δεν ειπα οτι χρησιμοποιεις,εγραψα για σογια διοτι σε ολα τα γλυκοξινα αν δεις στις συνταγες βαζουν και σος σογιας.Δε χρησιμοποιω σογια... για τα σογια τα δικα μου ελεγα!
Παντως,αυτος ο συνδυασμος ΣΑΜΟΣ γλυκου κρασιου με λεμονι και ταντουρι,συν σκορδο κρεμμυδι,και πιπεριες,κανει καιγια μοσχαρι ,(με αρνι δεν το εχω δοκιμασει..ειμαι πιο παραδοσιακη στο αρνι,αλλα δεν αποκλειω να του παει,πχ γλυκοξινα παϊδακια!)ακομα και με ψαρι,κυριως μπαρμπουνι ή γλωσσες το εχω κανει.Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις.

Που είναι το παράδοξο ;; Τα Χριστούγεννα είναι μία παγανιστική γιορτή μεταφερμένη ως χριστιανική στις ημέρες μας.Οι άθεοι,κατά λάθος βέβαια,συμμετέχουν σε μία παγανιστική γιορτή,για τα κοψίδια φυσικά.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑18 Νοέμ 2018, 19:10Παρατηρω οτι αρκετοι αθεοι σκεφτονται τι πρεπει να περιλαμβανει το ιδανικο Χριστουγεννιατικο τραπεζι
Έχω σταματήσει να τα γιορτάζω,τόσο αυτά όσο και τα γενέθλια (που είναι έτσι κι αλλιώς ηλίθιο να γιορτάζεις γενέθλια).
Όλα ειδωλολατρικά είναι,το χειρότερο δε είναι πως έχουν γίνει όλα τρέντυ (τι θα φάμε τα Χριστούγεννα και λοιπές παπαριές - φάε μια τυρόπιτα).
- perseus
τα κρεμμυδακια ειναι κονσερβα δεν μαρεσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι συζητάνε στο γιορτινό τραπέζι;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 25 Δεκ 2024, 21:07 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
26 Δεκ 2024, 02:35
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
26 Δεκ 2023, 15:54
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο χριστουγεννιάτικο γλυκό προτιμάτε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 22 Δεκ 2024, 22:33 » σε Μαγειρική - 116 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
01 Ιαν 2025, 18:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 - Στο τραπέζι η επιστροφή μέτρων
από talaipwros » 28 Δεκ 2023, 15:56 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 241 Απαντήσεις
- 6740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
24 Ιαν 2024, 15:52
-