Ποιους "ακραίους χρήστες " συμπαθείτε εσείς οι υπόλοιποι;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιους "ακραίους χρήστες " συμπαθείτε εσείς οι υπόλοιποι;
Beria, έχεις αρχίσει και παραπέμπεις στη Μάχη του "Δυο φορές Έλληνας" του Κουμανταρέα.
Λογοτεχνική παρεμβολή, έτσι;
Λογοτεχνική παρεμβολή, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχουν 52 φύλα? Υπάρχουν άνδρες νε περίοδο και μήτρα? Υπάρχουν γυναίκες με αρχιδια?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Point, set, matchBeria έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:58Τι να κάνουμε; Μας κυβερνά η δεξιά.Lord Brum έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:56Γραμμένο στις πλάκες του Μωυσή όπως και το τι είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν υπάρχουν ανθρωπ7να δικαιώματα χωρίς ένα κράτος και μια κοινωνία να εγγυώνται για αυτά. Και φυσικά ονεγγυητης αποφασίζει για δόντι εγγυάται και τι όχι, οχι οι καπουτζηδηδες και οι πατεληδεςLibre arbitre έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:54
Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι για να μπαίνουν σε δημοψηφίσματα.
Αν κυβερνούσε το ΚΚΕ όλοι αυτοι θα φτυαριζαν άμμο στη Μακρόνησο
Δίκαιο έχεις
Πίστεψε με αυτά που βλέπεις είναι μετά το πρώτο edit
Σιγά μη χρειάζομαι νομική κάλυψη, για να εκφράσω την άποψη μου βρε καρακαημένο.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:59Σε έχουν καλύψει νομικώς δηλαδή;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:57Ναι βρε, είναι για να νομοθετούνται ώστε να καλύπτουν την κάθε φοβική χλαπάτσα, που μόνον αν καλυφθεί θεσμικώς το παίζει μούρη.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:54Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι για να μπαίνουν σε δημοψηφίσματα.
Ή θεωρείς ότι αυτή θα αλλάξει αν την αμφισβητήσει ή κανσελάρει το κάθε προχωκαγκούρικο βλημμένο, που δεν μπορεί να κάνει βήμα χωρίς πατερίτσες από θεζμικούς κηδεμόνες;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Να κάνουμε δημοψήφισμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 16:06Σιγά μη χρειάζομαι νομική κάλυψη, για να εκφράσω την άποψη μου βρε καρακαημένο.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εσύ έχεις ποτέ δοκιμάσει να ενημερωθείς γι' αυτά τα πράγματα πέρα από ακροδεξιά άρθρα και βιντεάκια ηθικού πανικού;
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Τα γεννητικά όργανα καθορίζουν το φύλλο του κάθε ανθρώπου. Τι να ενημερωθώ, για τα αυτονόητα;;;
Σε όλα τα ζωικά είδη υπάρχουν μόνο το αρσενικό και το θηλυκό.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Κατά τα άλλα, δράττομαι του νήματος για να διευκρινήσω μία ακόμη εύπεπτη κοινοτοπία. 
Του "ακραίου" χρήστη με τον κάθε "ευάλωτο" χρήστη στο σύνηθες θεζμικό πλαίσιο ενσωμάτωσης των χρηστών σύμφωνα με τις αντιρατσιστικές οδηγίες της εε και όχι μόνον.
Σε τέτοιες φάσεις, η συμπάθεια ή αδιαφορία, είναι κάτι πανεύκολο. Το επισημαίνω και στην υπογραφή μου.
Το να συμπαθείς, είναι πανεύκολο, το να εκτιμάς έχει περισσότερο ζόρι.
Και από προχωκυρπαντελίδικου τύπου ακρότητες
, άλλο τίποτα στο γκρις. 

Του "ακραίου" χρήστη με τον κάθε "ευάλωτο" χρήστη στο σύνηθες θεζμικό πλαίσιο ενσωμάτωσης των χρηστών σύμφωνα με τις αντιρατσιστικές οδηγίες της εε και όχι μόνον.
Σε τέτοιες φάσεις, η συμπάθεια ή αδιαφορία, είναι κάτι πανεύκολο. Το επισημαίνω και στην υπογραφή μου.
Το να συμπαθείς, είναι πανεύκολο, το να εκτιμάς έχει περισσότερο ζόρι.
Και από προχωκυρπαντελίδικου τύπου ακρότητες

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Τα δικά μου γεννητικά όργανα φερ'ειπείν μένουν τα ίδια εδώ και 66 χρόνια. Αντιθέτως, άλλοτε έχω φύλλο και άλλοτε δεν έχω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κι'εγώ υπέρ τής θεωρίας των 52 φύλλων είμαι. Ωστόσο, δεν παραγνωρίζω ότι κάποιοι μετρούν και δύο μπαλαντέρ, με αποτέλεσμα να βγάζουν 54 τα φύλλα τής τράπουλας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το ορθογραφικό είναι το λιγότερο.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Στον άνθρωπο υπάρχει και το λεγόμενο social gender:
Μπορεί τα αναπαραγωγικά όργανα να είναι το hardware αλλά το software είναι η λεγόμενη "ταυτότητα φύλου":
Πρέπει και να σε μάθουν ότι είσαι άντρας πχ δεν αρκεί απλά να έχεις πουλάκι, πως φέρονται οι άντρες κλπ. το αυτό και για τις γυναίκες...
Ε σε κάποιους για τον οποίο λόγο το software δεν ανταποκρίνεται στο hardware because reasons..
Μπορεί τα αναπαραγωγικά όργανα να είναι το hardware αλλά το software είναι η λεγόμενη "ταυτότητα φύλου":
Πρέπει και να σε μάθουν ότι είσαι άντρας πχ δεν αρκεί απλά να έχεις πουλάκι, πως φέρονται οι άντρες κλπ. το αυτό και για τις γυναίκες...
Ε σε κάποιους για τον οποίο λόγο το software δεν ανταποκρίνεται στο hardware because reasons..
Leporello έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 16:21Aυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Τα δικά μου γεννητικά όργανα φερ'ειπείν μένουν τα ίδια εδώ και 66 χρόνια. Αντιθέτως, άλλοτε έχω φύλλο και άλλοτε δεν έχω.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ιερά κι απαραβίαστα. Σε αυτά δομήθηκε ο δυτικός πολιτισμός.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποτελούν το πρόσχημα για την κατάργηση ελευθεριών και για την επιβολή άλλου είδους ατζεντών, ούτε να αποτελούν μια φτηνή δικαιολογία για παπαρολογία.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αποτελούν το πρόσχημα για την κατάργηση ελευθεριών και για την επιβολή άλλου είδους ατζεντών, ούτε να αποτελούν μια φτηνή δικαιολογία για παπαρολογία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταινίες για ακραίους σινεφιλ
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Οκτ 2024, 18:45 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 20 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Νοέμ 2024, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φταίμε οι υπόλοιποι που λέμε τους δεξιούς αμόρφωτα ΓΙΔΙΑ;
από Μαδουραίος » 23 Μάιος 2024, 23:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron