Αγαπημένο σας παιχνίδι ως παιδι
Αγαπημένο σας παιχνίδι ως παιδι
Λοιπόν ξεκινάω εγώ.
Τα αγαπημένα μου ήταν το πειρατικό καράβι των Playmobil
και ο Optimus prime.
Τα αγαπημένα μου ήταν το πειρατικό καράβι των Playmobil
και ο Optimus prime.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Αγαπημένο σας παιχνίδι ως παιδι
Η Mπι Μπι Μπο!
Μετά ήρθαν οι Barbie
Τα Πόνυ
Και βέβαια τα κουζινικά μου!
Θυμάμαι, το πειρατικό καράβι που λες το είχε η φιλενάδα μου που ζούσαμε στην ίδια πολυκατοικία αλλά μαζί με την ντουλάπα της Bi Bi Bo, η μάνα της τα είχε ψηλά στο κουτί τους μέσα, σε κάτι ράφια ντουλάπες και δεν τα ακούμπαγε κανείς! Εμένα πολύ μου κακοφαινόταν -και ήθελα να παίξω βέβαια- καθώς όλα τα δικά μου παιχνίδια ήταν σκορπισμένα και διαλυμένα στο δωμάτιο
Μετά ήρθαν οι Barbie
Τα Πόνυ
Θυμάμαι, το πειρατικό καράβι που λες το είχε η φιλενάδα μου που ζούσαμε στην ίδια πολυκατοικία αλλά μαζί με την ντουλάπα της Bi Bi Bo, η μάνα της τα είχε ψηλά στο κουτί τους μέσα, σε κάτι ράφια ντουλάπες και δεν τα ακούμπαγε κανείς! Εμένα πολύ μου κακοφαινόταν -και ήθελα να παίξω βέβαια- καθώς όλα τα δικά μου παιχνίδια ήταν σκορπισμένα και διαλυμένα στο δωμάτιο

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
ρε συ εμενα δε μου αρεσαν όυτε η μπιμπιμπο ουτε η μπαρμπι....Saturn έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 21:35Η Mπι Μπι Μπο!
Μετά ήρθαν οι Barbie
Τα Πόνυ
Θυμάμαι, το πειρατικό καράβι το είχε η φιλενάδα μου που ζούσαμε στην ίδια πολυκατοικία αλλά μαζί με την ντουλάπα της Bi Bi Bo, η μάνα της τα είχε ψηλά σε κάτι ράφια ντουλάπες και δεν τα ακούμπαγε κανείς! Εμένα πολύ μου κακοφαινόταν γιατί όλα μου τα παιχνίδια ήταν σκορπισμένα και διαλυμένα στο δωμάτιο
αναποδη απο παιδί ...

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Εμένα μου άρεσαν πολύ!
Ειδικά η Μπι Μπι Μπο, ακόμα αν δω καμά φωτο με τα μοντελάκια της, με πιάνει εκείνο το τρέμουλο της συγκίνησης του τότε!
Ειδικά η Μπι Μπι Μπο, ακόμα αν δω καμά φωτο με τα μοντελάκια της, με πιάνει εκείνο το τρέμουλο της συγκίνησης του τότε!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αλλά τις είχα κάνει όλες ..λάστιχο...εξαρθρωμένα πόδια, χέρια και προπαντώς, ζωγραφισμένα με στυλό και μαρκαδόρους
Και δεν είναι να πεις οτι ήμουν ζημιάρικο παιδί
Φαίνεται, μου έβγαινε η καλλιτεχνική μου φύση
Μαζί με τις ζωγραφιές που έκανα στους τοίχους του σπιτιού και φρίκαρε η καημένη η μάνα μου
Μαζί με τις ζωγραφιές που έκανα στους τοίχους του σπιτιού και φρίκαρε η καημένη η μάνα μου

- Μαδουραίος
To πουλι μου
- Andromachi
χαχαχχααχχααα
εγώ ειχα ομως όλα τα πονυ ότι εβγαινε το είχα
επισης είχα πολλά αρκουδακια λουτρινα
μια ξαδελφη μου, μου εχει πει οτι της έιχα χαλασει τη μπαρμπι... της είχα πει και καλα ελα να την κουρέψουμε να βγάλει πιο δυνατα μαλλια

μια ξαδελφη μου, μου εχει πει οτι της έιχα χαλασει τη μπαρμπι... της είχα πει και καλα ελα να την κουρέψουμε να βγάλει πιο δυνατα μαλλια

Αυτό το παίζεις και τώρα,δεν άλλαξε τιποτα

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Α και ένα άλλο αγαπημένο που είχα ήταν οι Τερατομαχοι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Andromachi
Saturn έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 21:41Αλλά τις είχα κάνει όλες ..λάστιχο...εξαρθρωμένα πόδια, χέρια και προπαντώς, ζωγραφισμένα με στυλό και μαρκαδόρους

- Μαδουραίος
Αχ, πονεμένη ιστορία το πόνυ γιατί η νονά μου μου το είχε φέρει δώρο αλλά-όπως πάντα-έπαιρνε και στην αδελφή μου και στην αδελφή μου λοιπόν, είχε τύχει το μωβ ροζ κι εμένα το κιτρινοξανθό αλλά εγώ ήθελα το ροζάκι και με πήρε το παράπονο.Andromachi έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 21:43χαχαχχααχχααα
Μετά, άλλη φορά, οι γονείς μου θα μας έκαναν από ένα δώρο: σε εμένα θα έπαιρναν ή παιχνίδι ή θα τρύπαγα τα αυτιά μου να βάλω πρώτη φορά σκουλαρίκια...ήταν ας πούμε δεδομένο οτι θα φόραγα σκουλαρίκια αλλά εγώ ήθελα και το δώρο που της αδελφής μου ήταν ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΝΥ!
Δεν μπορείς να φανταστείς σπαραγμό καρδιάς, να πρέπει να δεχτώ ότι ΕΝΑ δώρο θα έπρεπε να πάρω και αυτό ήταν τα σκουλαρίκια -αφού είχα μεγαλώσει-και να μου τρέχουν τα σάλια με τον στάβλο του πόνυ που είχε κι εκείνη την γατούλα με το καλαθάκι...

την Μπάρμπι έπιασα κι εγώ να την λούσω και έφαγα πικρή απογοήτευση, γιατί εκεί που νόμιζα οτι θα λάμψουν τα μαλλια και θα της τα κάνω σούπερ, αυτά ήρθαν και έχασαν όλη την φόρμα και κάτσιασαν σαν πλυμμένης γάτας

Επίσης αγαπημένο παιχνίδι με της ξαδέλφες ή με τις φίλες στο χωριό ήταν να παίζουμε τον Ταρζάν και τους μικρούς εξερευνητές
Ανεβαίναμε σε καναπέδες, κρεββάτια, πολυθρόνες, μάντρες ή μαζευόμασταν κάτω από ένα μεγάλο δέντρο και αρχίζαμε τα αουαουααα ή ψάχναμε να βρούμε -μετά από καθοδήγησή μου-αρχαία στις πέτρες από τις μάντρες γύρω γύρω
Μετά όμως καθόμαστε και να μαγειρέψουμε στα χαντάκια με τα κουζινικά μας και βάζαμε μέσα στα κατσαρολάκια νερό, ξυλαράκια, πετρούλες και αγριόχορτα και ετοιμάζαμε το φαί σαν καλές "κουμπάρες"
Σε κάποιο σημείο τσακωνόμασταν συχνά πυκνά και χωρίζαμε μουτρωμένες μέχρι το απόγευμα ή την άλλη μέρα!
Ανεβαίναμε σε καναπέδες, κρεββάτια, πολυθρόνες, μάντρες ή μαζευόμασταν κάτω από ένα μεγάλο δέντρο και αρχίζαμε τα αουαουααα ή ψάχναμε να βρούμε -μετά από καθοδήγησή μου-αρχαία στις πέτρες από τις μάντρες γύρω γύρω
Μετά όμως καθόμαστε και να μαγειρέψουμε στα χαντάκια με τα κουζινικά μας και βάζαμε μέσα στα κατσαρολάκια νερό, ξυλαράκια, πετρούλες και αγριόχορτα και ετοιμάζαμε το φαί σαν καλές "κουμπάρες"
Σε κάποιο σημείο τσακωνόμασταν συχνά πυκνά και χωρίζαμε μουτρωμένες μέχρι το απόγευμα ή την άλλη μέρα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Δεκ 2023, 13:56
-
- 5 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
13 Ιουν 2024, 20:37
-
-
Νέα δημοσίευση Το αγαπημένο κοκτέιλ του Κου Σμιθ - και μία οφειλόμενη ετεροχρονισμένη απάντηση στην Ν
από neon imposter » 14 Ιούλ 2023, 12:35 » σε Μουσική - 0 Απαντήσεις
- 212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
14 Ιούλ 2023, 12:35
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
30 Σεπ 2024, 22:24