Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες.
SEX from Tinder
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: SEX from Tinder
Σε λίγο θα μας πει ότι δεν γαμησε ποτέ όντως.Beria έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 18:52Έχει ανοίξει νήμα (Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας) στο οποίο εξομολογείται ότι δεν έχει πάει ποτέ θέατρο, ποτέ συναυλία και δεν έχει διαβάσει ποτέ ούτε ένα βιβλίο.
Οπότε μπορεί να το πηγαινει σιγά, σιγά και σε αυτήν την εξομολόγηση
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taxalata xalasa
ναπαναγαμηθείς κιε σύ κιο άλλος μαζί...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Phorum.gr user: NakedBrain
Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 20:01
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες.
Ούτε οι γυναίκες βλέπουμε ποιος μας έκανε like αν θέλουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πληρώσουμε. Και για τους άντρες το ίδιο. Όμως οι άντρες πληρώνουν από επιλογή να τους φέρνει πρώτους στην αναζήτηση καθώς και να βλέπουν ποιες τους εκαναν like Γτ για τους άντρες είναι πιο δύσκολο. Μνμ στέλνει όποιος θέλει αρκεί να έχει γίνει match απο κοινού
- Fata_Morgana
Ε μα. Λέω και εγώ.NakedBrain έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 00:02
Ούτε οι γυναίκες βλέπουμε ποιος μας έκανε like αν θέλουμε κάτι τέτοιο πρέπει να πληρώσουμε. Και για τους άντρες το ίδιο. Όμως οι άντρες πληρώνουν από επιλογή να τους φέρνει πρώτους στην αναζήτηση καθώς και να βλέπουν ποιες τους εκαναν like Γτ για τους άντρες είναι πιο δύσκολο. Μνμ στέλνει όποιος θέλει αρκεί να έχει γίνει match απο κοινού
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
ΠΟΎ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΚΕΙ;Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 20:01Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες.

- Fata_Morgana
ΕΙΜΑΙ. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 07:54ΠΟΎ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΚΕΙ;
ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΉ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ, ινκόγκνιτο ; Χεχεχε. Πόσο γυναικούλα πια.....Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:00ΕΙΜΑΙ. Αλλά δεν το χρησιμοποιώ.
- Fata_Morgana
Αφού δεν το χρησιμοποιώ λέμε. Αλλά αν ήθελε να βρει γκόμενα σιγά μην έβρισκε από το τιντερ. Τόσες συναναστροφές έχει.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:03ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΉ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ, ινκόγκνιτο ; Χεχεχε. Πόσο γυναικούλα πια.....
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το οποίο όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως ό,τι έγραψε είναι ψέματα...GoBack έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 00:34Εγω λεω οχι,προφανως εχει πουλι βεβαια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 00:25Ο Γιαννόπουλος είναιΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑05 Απρ 2024, 19:11Έκανες ακαουντ εδώ πέρα για να ρωτήσεις αυτό το πράγμα; Μπράβο το phorum....
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
1.οι "συναναστροφές" αφήνουν ίχνηFata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:13Αφού δεν το χρησιμοποιώ λέμε. Αλλά αν ήθελε να βρει γκόμενα σιγά μην έβρισκε από το τιντερ. Τόσες συναναστροφές έχει.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:03ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΉ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ, ινκόγκνιτο ; Χεχεχε. Πόσο γυναικούλα πια.....

2.αλιμονο, για αυτό και σένα σε γνώρισε από φόρουμ

3.πώς είσαι μέλος και γιατί, τότε. ΠΙΝΟΚΙΟΥΛΗ
- Fata_Morgana
Αν δεν βλέπεις κίνηση από μέρους του,πέρνα στον επόμενο.
- Fata_Morgana
1. Αντιθέτως τη συναναστροφή δύσκολα την ανακαλύπτεις γιατίπληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:241.οι "συναναστροφές" αφήνουν ίχνηFata_Morgana έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:13Αφού δεν το χρησιμοποιώ λέμε. Αλλά αν ήθελε να βρει γκόμενα σιγά μην έβρισκε από το τιντερ. Τόσες συναναστροφές έχει.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 08:03
ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΉ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ, ινκόγκνιτο ; Χεχεχε. Πόσο γυναικούλα πια.....
2.αλιμονο, για αυτό και σένα σε γνώρισε από φόρουμ
3.πώς είσαι μέλος και γιατί, τότε. ΠΙΝΟΚΙΟΥΛΗ
Το κινητό του το έχει ξεκλείδωτο και πολλές φορές μου το δίνει είτε να μου δείξει κάτι ή αν χτυπάει και είναι σε άλλο δωμάτιο να το σηκώσω ή να δω ποιος είναι. Η συναναστροφή ξέρει ότι δε πρέπει να στειλει μνμ ή να πάρει τηλ. ενώ οι τιντερούδες όχι. Επισης και να πάρει η συναναστροφή τηλ ,θα σου πει αφού συναναστροφή είναι γιατί να μη πάρει; ενώ τη τιντερού πως θα τη δικαιολογήσει, ότι είναι ποια;
2. Στο φόρουμ δεν εψαχνε γκόμενα.
3. Μελος είμαι πριν τον γνωρίσω καλό μου παιδί.
-
Αλλη μια φορα.Beria έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 18:52Έχει ανοίξει νήμα (Συνηθισμενα πραγματα που δεν κανετε στην ζωη σας) στο οποίο εξομολογείται ότι δεν έχει πάει ποτέ θέατρο, ποτέ συναυλία και δεν έχει διαβάσει ποτέ ούτε ένα βιβλίο.
Οπότε μπορεί να το πηγαινει σιγά, σιγά και σε αυτήν την εξομολόγηση
Δεν εχω καμια σχεση με το συγκεκριμενο προφιλ ουτε με καποιο αλλο ενεργο προφιλ.
Δεν μπαινω πλεον Tinder.
Eιχα κανει νημα για το Τinder στο παλιο forum βρε νεοπες.
Καποιοι μπαιναμε Tinder οταν τρωγατε βαλανιδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alex Amsterdam την 07 Απρ 2024, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο αυγανισμός, τυφλώνει
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ