Η σημαια αυτον ρατσισμο που επισημαινεις τον θεσμοποιει κρατικα. Και εσυ μαζι μου.
Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Re: Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
Το αντίθετο, υπήρξε ένα σύμβολο-όπλο για να καταργηθεί η διάκριση σε θεσμικό και κοινωνικό επίπεδο.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Από εκεί γράφειLord Brum έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:46Μπουζου επειδη δεν θέλει να συχρωτιζεται με ανωμαλίες? Εσύ πας σε γκρι μπαρ ή Είσαι για τη μπουζου?Οργισμένος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:41Μερικές μέρες στη μπουζού θα σε συνεφερουν.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:41
Εγώ αν είναι να κλείσω κάπου θα ρωτάω πρώτα αν έχουν την κωλοσημαία και αν η απάντηση είναι θετική θα ρίχνω άκυρο γιατί 'δεν είναι φιλικό το περιβάλλον'.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Άλλου είδους μπουζού βέβαια, με άσπρα ρούχα αντί για πορτοκαλί κλπ.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Και αυτό που κατάφεραν οι θεζμοί στο πλαίσιο καταπολέμησης των διακρίσεων, είναι να ενταχθούν πλήρως στη λοατκι + συνομοταξία. Μία ακόμη χρωματιστή ρίγα στο υπέρ όλων σύμβολο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα αν δεν δημιουργησουν θα πρεπει να εξηγησουν τι κανουν για να αντιμετωπισουν τα υπαρχοντα. Και εκει αρχίζουν τα ζόριαGreen Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 12:19Ασχολήσου με κανένα υπαρκτό πρόβλημα αντί να θέλεις να δημιουργούνται καινούργια από το μηδέν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Επ' ευκαιρία, καταθέτω μία πολιτισμική πρόταση.
Μήπως είναι καιρός να αλλάξει και το πχόρουμ, χρώμα; Αυτό το γαλαζάκι παραπέμπει σε ακροδεξιά/ναζιστική φωλιά.
Προτείνω κατιτίς το πιο χαρούμενον/πολυσυλλεκτικόν/αεράτον.
Μήπως είναι καιρός να αλλάξει και το πχόρουμ, χρώμα; Αυτό το γαλαζάκι παραπέμπει σε ακροδεξιά/ναζιστική φωλιά.

Προτείνω κατιτίς το πιο χαρούμενον/πολυσυλλεκτικόν/αεράτον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι μπαμπω, το γαλαζακι παραπεμπει στην Λοατκι ΝΔ σου. Ειμαστε εντος θεματος.
Εχω απαντησει σε αυτο το ποστ πριν το αναρτησεις.

Ειναι τρομερο γεγονος ,παντως,η απουσια καχυποψιας και ενστικτωδους εναντιωσης των αναρχικων στην παρεμβολη του Κρατους (ή συστηματος αν θες) στην διαδικασια τηςεσωτερικης κοινωνικης διαρθρωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 07 Απρ 2024, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οκ, γλυκειά μου πρώην συντονίστρια. Ό,τι πεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ πάντως αν ήμουν γκέι θα ένιωθα προσβεβλημένος από κάτι τέτοιο
όσον αφορά τα υπόλοιπα, πάλι καλά που δε βγήκε ο συριζα, έτσι δεξιοί; ...oh wait
όσον αφορά τα υπόλοιπα, πάλι καλά που δε βγήκε ο συριζα, έτσι δεξιοί; ...oh wait
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Βλέπεις πολλούς δεξιούς να συμφωνούν με την συγκεκριμένη εντολή;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 12:51εγώ πάντως αν ήμουν γκέι θα ένιωθα προσβεβλημένος από κάτι τέτοιο

Εγώ όχι.
Αντιθέτως βλέπω σύσσωμο το ζαίικο μπλοκ να την υποστηρίζει.
Στηρίξτε ζαίους λοιπόν για να πάρετε το αίμα σας πίσω, οι αγανακτισμένοι. Θα μοιράσετε τρελλό πόνο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μόνο που υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. το κόμμα σας κυβερνάει και το κόμμα σας είναι αυτό που τα περνάει αυτάΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 12:54Βλέπεις πολλούς δεξιούς να συμφωνούν με την συγκεκριμένη εντολή;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 12:51εγώ πάντως αν ήμουν γκέι θα ένιωθα προσβεβλημένος από κάτι τέτοιο
Εγώ όχι.
Αντιθέτως βλέπω σύσσωμο το ζαίικο μπλοκ να την υποστηρίζει.
Στηρίξτε ζαίους λοιπόν για να πάρετε το αίμα σας πίσω, οι αγανακτισμένοι. Θα μοιράσετε τρελλό πόνο.
οι ζαίοι γελάνε με σας βασικά που το κόμμα σας σάς έχει φτύσει μέσα στα μούτρα και ασκεί πολιτική συριζα σε αυτά τα ζητήματα
και το ότι σας κράζουμε κι εμείς οι υπόλοιποι δεν σημαίνει ότι στηρίζουμε τους ζαίους. δε ξέραμε ότι το κόμμα σας είναι υπεράνω κριτικής
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 2720 Προβολές
-