Ανωμαλίες το δικαίωμα στην ισότητα; Κι εσύ για τη μπουζού είσαι.Lord Brum έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:46Μπουζου επειδη δεν θέλει να συχρωτιζεται με ανωμαλίες? Εσύ πας σε γκρι μπαρ ή Είσαι για τη μπουζου?Οργισμένος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 11:41Μερικές μέρες στη μπουζού θα σε συνεφερουν.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:41
Εγώ αν είναι να κλείσω κάπου θα ρωτάω πρώτα αν έχουν την κωλοσημαία και αν η απάντηση είναι θετική θα ρίχνω άκυρο γιατί 'δεν είναι φιλικό το περιβάλλον'.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Κατάλαβες τι είπες;
Να το θεσπίσει και για τους παιδεραστές τότε. Από την ανοχή στην ανωμαλία περάσαμε στο.κατσε να σε πηδηξουνΟργισμένος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 15:18Ανωμαλίες το δικαίωμα στην ισότητα; Κι εσύ για τη μπουζού είσαι.
Juno έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 15:54Κατάλαβες τι είπες;
Θα τον σχολιάζουν αρνητικά οι λούγκρες, θα βλέπουν τα σχόλια οι κανονικοί άνθρωποι και θα κλείνουν σε αυτόν.
Νομίζω τα χεις χαμέναΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 14:53Από πού προέκυψε ότι θίγομαι από χλαπατσοειδή σαν και σένα, καλό μου;
Αντιθέτως, θεωρώ τα σχόλια σας πλήρως κολακευτικά αλλά ακόμη και αυτό θα είχε κάποια σημασία αν έδινα την ίδια σημασία και στις κολακείες.
Γενικώς, από παπαροειδείς που είτε με κατηγορούν είτε με κολακεύουν, δεν ψαρώνω.
Μην το γελάς. Από τα γέλια οι τουρκοι δεν θα μπορουν να πολεμησουν, μας συμφέρει
Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι το είδος σου, θεωρεί τις εκτιμήσεις του ως τα απόλυτα ευρεθέντα.nyxtovios έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 15:59Νομίζω τα χεις χαμέναΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 14:53Από πού προέκυψε ότι θίγομαι από χλαπατσοειδή σαν και σένα, καλό μου;
Αντιθέτως, θεωρώ τα σχόλια σας πλήρως κολακευτικά αλλά ακόμη και αυτό θα είχε κάποια σημασία αν έδινα την ίδια σημασία και στις κολακείες.
Γενικώς, από παπαροειδείς που είτε με κατηγορούν είτε με κολακεύουν, δεν ψαρώνω.
+1. Μοιάζει σαν να βιάζεται ο Μητσοτάκης να μην αφήσει κανένα προνομιακό πεδίο που θα μπορούσε να διεκδικήσει ψήφους ο Σύριζα. Στο τέλος θα γίνει η σούμα και θα δούμε αν με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει περισσότερους από όσους θα χάσει. Για την ώρα συμπεριφέρεται όπως το μεγάλο μαγαζί που πουλάει κάτω του κόστους προκειμένου να κλείσει το μικρομάγαζο/ανταγωνιστή του.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 14:01Η τρελή πρεμούρα εκ μέρους της ΝΔ, να προκαταλάβει τις όποιες προοδευτικοφανείς θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ,
Συστασεις ειναι αυτες. Σχεδον κανενας δεν προκειται να ασχοληθει, προς απογοητευση των γελοιων που τα σκεφτηκαν.Αρίστος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 16:17Η κυβερνητικη εντολη δεν αφορα μονο αναρτηση σημαιας αλλα ενα κωδικα δεκαδων συστασεων που αφορουν κανονικη πλυση εγκεφαλου στο προσωπικο των ξενοδοχειων ακομη και πως να φερεται η να μιλαει.
Απο την ελευθερια του ατομου στη Δυση φτασαμε στο να μας πιπιλανε νεο σαβουαρ βιβρ προκειμενου να εχουμε δουλειά.
Γιατι μην αμφιβαλετε πως αν ενας υπαλληλος θεωρησει πως ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια προσβαλουν την προσωπικοτητα του θα χασει τη δουλεια του.
.
Μπορεί να μην μπορεί να προσελκύσει τοσο το παραδοσιακό κοινό του παλιού ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους από τη δεξαμενή του Μητσοτάκη οπότε προφανώς αυτό είναι που ενοχλεί τον Μητσοτάκη και όχι οι ψηφοφόροι που δε θα τον ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς.ST48410 έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 16:27+1. Μοιάζει σαν να βιάζεται ο Μητσοτάκης να μην αφήσει κανένα προνομιακό πεδίο που θα μπορούσε να διεκδικήσει ψήφους ο Σύριζα. Στο τέλος θα γίνει η σούμα και θα δούμε αν με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει περισσότερους από όσους θα χάσει. Για την ώρα συμπεριφέρεται όπως το μεγάλο μαγαζί που πουλάει κάτω του κόστους προκειμένου να κλείσει το μικρομάγαζο/ανταγωνιστή του.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 14:01Η τρελή πρεμούρα εκ μέρους της ΝΔ, να προκαταλάβει τις όποιες προοδευτικοφανείς θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ,
Τι φοβάται όμως; Ο Κασσελάκης είναι ένας μάλλον κεντροδεξιός που από σπόντα βρέθηκε στο τιμόνι του Σύριζα. Την δεδομένη στιγμή έχει διώξει ένα σωρό στελέχη από αυτά που αποκαλούμε ιστορικά και μέχρι στιγμής δεν έχει αναδείξει άλλα που να μπορέσουν να συγκινήσουν το παραδοσιακό ροζ κοινό (οχιτζήδες, δεν πληρώνω, δεν στρατεύομαι, έξω οι βάσεις, φονιάδες των λαών κλπ).
Ώρες ώρες φαντάζει πιο ταιριαστό να άλλαζαν αρχηγούς τα δύο κόμματα μεταξύ τους.
panos291 έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 16:29Συστασεις ειναι αυτες. Σχεδον κανενας δεν προκειται να ασχοληθει, προς απογοητευση των γελοιων που τα σκεφτηκαν.Αρίστος έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 16:17Η κυβερνητικη εντολη δεν αφορα μονο αναρτηση σημαιας αλλα ενα κωδικα δεκαδων συστασεων που αφορουν κανονικη πλυση εγκεφαλου στο προσωπικο των ξενοδοχειων ακομη και πως να φερεται η να μιλαει.
Απο την ελευθερια του ατομου στη Δυση φτασαμε στο να μας πιπιλανε νεο σαβουαρ βιβρ προκειμενου να εχουμε δουλειά.
Γιατι μην αμφιβαλετε πως αν ενας υπαλληλος θεωρησει πως ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια προσβαλουν την προσωπικοτητα του θα χασει τη δουλεια του.
.