Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου απορία. Λες και μέχρι χθες φοβόντουσαν να πάνε οι γκέι σε ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια, ειδικώς στα τουριστικά μέρη.

Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου απορία. Λες και μέχρι χθες φοβόντουσαν να πάνε οι γκέι σε ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια, ειδικώς στα τουριστικά μέρη.
Τι να πει κι η Μύκονος τότε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 11:34Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου απορία. Λες και μέχρι χθες φοβόντουσαν να πάνε οι γκέι σε ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια, ειδικώς στα τουριστικά μέρη.
Το κράτος δεν μπορείς να το μηδενίσεις αλλά είναι σίγουρο πια ότι όσο αυξάνεται το μέγεθος του, αυξάνονται και οι παρενέργειες.Green Dragon έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 08:43Εγώ δεν είμαι αντικρατιστής, θεωρώ το κράτος πολύ σημαντικό αλλά για χοντρά πράγματα, macromanagement που λένε. Όχι να μου κάνει micromanagment με κονσόλα! Βόρεια Κορέα είμαστε να επιτρέπονται μόνο 30 εγκεκριμένα είδη κουρέματος;
Σε έχω ξαναπεί να μην πετάγεσαι ζαιοσουφρορουφικτραΜαδουραίος έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 11:04Μωρη Λουκία αφού τους ψήφισες
Η μόνη περίπτωση να ξαναψηφισω νδ είναι να υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο σύριζα και ειδικά ο πουστελακης στην κυβέρνησηOtto Weininger έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 11:30Τότε, δε με βλέπω να ψηφίζω ΝΔ στις ευρωεκλογές.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 08:58
Δεν υπάρχει καμία τέτοια ευρωπαϊκή οδηγία για πουστηδες
Όπως δεν υπήρχε καμία τέτοια για τους γάμους
Αλλά κάνε μου μια χάρη, ψήφισε εσύ, ώστε να ισοσταθμίσουμε την απώλεια.
Να μπορώ και γω να πηγαίνω στα συνέδρια με το κεφάλι ψηλά.
Μα δεν είναι μόνον η Μύκονος, όλοι οι τουριστικοί προορισμοί είναι ήδη εξοικειωμένοι εδώ και πολλά χρόνια και δεν τραβάνε τέτοια ζόρια. Και κάποιες περιοχές όπως πχ η Ερεσός στη Λέσβο, είναι από τον περασμένο αιώνα τέρμα αποδεκτές από τους μυτιληνιούς.
Aκριβώς έτσι.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:46Τέτοιες κινήσεις βοηθούν και στο να ξεσκαρτάρεται η πελατεία.Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2024, 10:41
Εγώ αν είναι να κλείσω κάπου θα ρωτάω πρώτα αν έχουν την κωλοσημαία και αν η απάντηση είναι θετική θα ρίχνω άκυρο γιατί 'δεν είναι φιλικό το περιβάλλον'.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Μιλάμε συγκεκριμένα για κάτι από το κείμενο. Δες από τις παραθέσεις.Beria έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 09:54Σύσταση είναι, όχι νομική υποχρέωση.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 09:43Γιατί, είπα εγώ ότι είναι νόμος όλο αυτό το κείμενο; Αναφέρει όμως νομοθεσία που ψήφισαν οι ίδιοι, που είναι αυτή που παραθέτεις.Bill Hicks έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 07:41
μλκ μου, έχει ψεκαστεί πλήρως.
αυτά που αναφέρει ως καθήκοντα και υποχρεώσεις είναι c/p τού ν. 4808/2021.
Σου λέει, αν θέλετε να είστε σωστά γκαρσονια, μάθετε να μιλάτε όμορφα σε αυτούς που σας ταΐζουν
Αν μπει μέσα στο βρακί μας σίγουρα καλό δεν θα είναι. Δεν θέλει φιλοσοφία.AlienWay έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 11:46Το κράτος δεν μπορείς να το μηδενίσεις αλλά είναι σίγουρο πια ότι όσο αυξάνεται το μέγεθος του, αυξάνονται και οι παρενέργειες.Green Dragon έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 08:43Εγώ δεν είμαι αντικρατιστής, θεωρώ το κράτος πολύ σημαντικό αλλά για χοντρά πράγματα, macromanagement που λένε. Όχι να μου κάνει micromanagment με κονσόλα! Βόρεια Κορέα είμαστε να επιτρέπονται μόνο 30 εγκεκριμένα είδη κουρέματος;
Αυτά είναι παλιά. Με νόμο του Μάρτιου 2024, απαγορεύεται στις αμερικάνικες πρεσβείες να σηκώνουν τέτοιες σημαίες.
Εντάξει μας την είπες (νιώθω 2 spirit σήμερα). Σκύψε τώρα το κεφάλι στο προϊστάμενό σου (δεν ξέρω το φύλο του) και μίλα του με τον ξενόφερτο πληθυντικό ευγενείας προσαρμοσμένο γρανάζι του καπιταλιστικού συστήματος.Juno έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 11:06Μήπως να τους κεράσει και τα σουβλάκια;Jimmy81 έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 03:29Εαν ο διάλογος είναι σύντομος και περιορίζεται σε βασική εξυπηρέτηση (π.χ. παραγγελία σουβλακιού) μπορείς να αποφύγεις τα sir και madam χρησιμοποιώντας μόνο αντωνυμίες όπως you ή εσείς. Αν τώρα δεν μπορείς να το αποφύγεις μπορείς να κάνεις μια απόπειρα με την προσφώνηση που σου φαίνεται πιθανότερο να ισχύει κι αν το άτομο αυτό σου ζητήσει διαφορετική προσφώνηση, συμμορφώσου με αυτήν που σου ζήτησε. Αν είναι μαζί με άλλο άτομο έχε το νου σου μήπως ακούσεις από πριν τα ονόματα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους και προσαρμόζεις την προσφώνησή σου ανάλογα.Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Απρ 2024, 01:55Όταν σε φέρνει ένας άνθρωπος σε σημείο να μη ξέρεις πως να τον/την αποκαλέσεις τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
Πριν 5-6 χρόνια είχε έρθει σε μια ψησταριά που δούλευα ένα ον το οποίο είχε
1) αντρογυναικεία φάτσα.
2) μουσάκι
3) καρέ μαλλί γυναικείου στυλ
4) βυζια.
Πως πρέπει να αποκαλεί κάποιος ενα τέτοιο ον;
Sir, madam, sirmadam?
Ε να πάνε να γαμηθουνε κιολας, αυτά και όλη τους η φαρα.