απο που προκυπτει πως αν οι εποχες ειναι κανονικες οπως και ο χειμωνας δηλ αυτο ειναι κατι κακο!αλλο αν εχει καποιος ρευματικα ή τι.
και το χιονακι εχει την χαρη του,εμενα μου λειπει.
απο που προκυπτει πως αν οι εποχες ειναι κανονικες οπως και ο χειμωνας δηλ αυτο ειναι κατι κακο!αλλο αν εχει καποιος ρευματικα ή τι.
Άλλη φάση, θεωρώ οτι τότε ήταν πιο κοσμοπολίτικη ενώ απο το 90 και μετά μπήκαν και άλλα μέσα.Cavaliere έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 14:36Η Αθήνα που έζησα το πρώτο μισό των 90΄ς γαμούσε τη νύχτα, αλλά δεν μπορώ να πω αν φτούραγε μπροστά στα 60΄ς. Δηλαδή, με Ζαμπέτα, Ωνάση Ομάρ Σαρίφ, σκούρα σακάκια, μπουζούκια original, οι λεωφόροι να περπατιούνται, το αλκοτέστ όρος άγνωστος, ο Ζάχος σε φόρμα, τώρα, τα δικά μας τι ήτανε; Αλβανική φούντα δίπλα σε χρυσό αργιλέ σουλτάνου ήτανε.
Ζήσαμε την υπερβολή. Πολλά τα μαγαζιά και γεμάτα, πολύ ουίσκι, πρέπει να ήπιαμε όσο ουίσκι έβγαζε ο Πύργος και η Καλαμάτα μαζί, μαγαζί κάθε είδους, και πολλά λεφτά χαλάσαμε. Με διάλειμμα την περίοδο Παπαθεμελή, που έγιναν τα πιο τρελά γλέντια. Τη βγάζαμε στο 24ωρο της Συγγρού που επιτρεπότανε, και πίναμε εκεί κρασιά και μπίρες. Αλλιώς, απορώ κι εγώ , πώς κάθε νύχτα το καίγαμε, τρώγαμε δυο πατσάδες για καλημέρα, και την άλλη είμασταν στις υποχρεώσεις μας. Τώρα αν το κάνω μια φορά, θα με παν με οξυγόνο.
Cavaliere έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 14:22Όταν μιλάτε για Άργος θα σέβεστε. ΤΟ Άργος δεν θα το προφέρετε επιπόλαια, το Άργος. Η καρδιά της Ιστορίας είναι. Μυρίζει παντού Ιστορία, Μυθολογία, Αρχαία Τραγωδία. Νομίζεις θα βγουν Ορέστης, Αγαμέμνων, όλοι από γύρω. Διαβάστε τι έχει το Άργος, και τι υπάρχει τριγύρω. Επίσης το αρχαίο θέατρο είναι το μεγαλύτερης χωρητικότητας στην Ελλάδα. Χώρια που δίπλα έχει Ναύπλιο, πιο πέρα είναι τα Δερβενάκια, όλη η Ελλάδα βρίσκεται εκεί, ρε. Εγώ όταν πατάω αυτά τα χώματα ανατριχιάζω.
Νομίζω ήταν ακόμα καλύτερα από τα 60s! Γιατί στα 60s δεν ήταν τόσο εκδημοκρατισμένη η διασκέδαση! Στα 90s o οποιοσδήποτε μπορούσε να βγει 1-2 φορές το μήνα και να τη βγάλει στο μπαρ και να δει συγκλονιστικές λάιβ ερμηνείες! Επίσης έσπερναν τα χορευτικά ελληνικά, στα 60s από όσο φαίνεται στις ταινίες τουλάχιστον όλοι κάθονταν να χαζεύουν τη φίρμα. Κάτι που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς γέμιζαν τα 12ρια τραπέζια στα μπουζούκια τότε, τώρα σπάνια θα δεις ταβέρνα να έχει τόσο μεγάλη παρέα. Για να μαζευτεί μια τέτοια παρέα για μπουζούκια γινόταν ωραίο χαρμάνι καμιά φορά και παιχνίδι. Δεν ήταν όλα τα τραπέζια έτσι, αλλά ήταν αρκετά. Ζούσαμε ιστορικές στιγμές αλλά λίγοι το καταλάβαιναν. Όπως έλεγε και ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες τότε, μόνο στο Λας Βέγκας υπήρχε κάτι που έμοιαζε.Cavaliere έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 14:45Ζήσαμε την υπερβολή. Πολλά τα μαγαζιά και γεμάτα, πολύ ουίσκι, πρέπει να ήπιαμε όσο ουίσκι έβγαζε ο Πύργος και η Καλαμάτα μαζί, μαγαζί κάθε είδους, και πολλά λεφτά χαλάσαμε. Με διάλειμμα την περίοδο Παπαθεμελή, που έγιναν τα πιο τρελά γλέντια. Τη βγάζαμε στο 24ωρο της Συγγρού που επιτρεπότανε, και πίναμε εκεί κρασιά και μπίρες. Αλλιώς, απορώ κι εγώ , πώς κάθε νύχτα το καίγαμε, τρώγαμε δυο πατσάδες για καλημέρα, και την άλλη είμασταν στις υποχρεώσεις μας. Τώρα αν το κάνω μια φορά, θα με παν με οξυγόνο.
εγω εδω που μενω εχω ακομα ηπιοτερο κλιμα απο τα μερη σου,αλλα δεν μπορω να μην πω οτι το πιο ωραιο και φυσιολογικο ειναι να ξεχωριζουν οι εποχες,να χεις κρυο τον χειμωνα ,ζεστη ο καλοκαιρι κ.ο.κΜηχανικός έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:06Έρχεται σήμερα από την Τρίπολη ένας φίλος.
Όταν ξεκίναγε σκεφτόταν αν θα κρυώνει με το μπουφάν που είχε και μήπως έπρεπε να πάρει χοντρότερο.
Έρχεται στην Καλαμάτα και εμείς ήμαστε με κοντομάνικα.
Καθίσαμε έξω στο λιμάνι για καφέ, κάτω από ομπρέλα για να μη μας χτυπάει ο ήλιος.
Κλειστείτε εσείς μέσα στις αίθουσες με θέρμανση από κλιματιστικά.
Αυτό σημαίνει ήπιο κλίμα που δεν το αλλάζω με τίποτα.