Αλήθεια, δεν βλέπεις τη συσχέτιση;
Προφανές δεν είναι για μένα. Όταν παραθέτει δύο ειδήσεις/άρθρα/θέματα κλπ το ένα κάτω απ' το άλλο, λογικά το κάνει για να δείξει πώς αντικρούονται μεταξύ τους, ή κάποια ασυνέπεια που έχει συγκεκριμένο αντικείμενο κλπ. Αλλιώς, αντιπαραβάλλεις ό,τι θες με ό,τι άλλο θες (πχ οποιοδήποτε τουίτ της Ακρίτα με οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στον κόσμο, ακόμα κι αν δεν την αφορά, ακόμα και με τον θάνατο του Χιγγς ξέρω 'γω) και έχουν σχέση μεταξύ τους γιατί οτιδήποτε δεν είναι τουίτ της Ακρίτα έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα. Λέω απλά...Καραμελίτσα έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 12:24Προφανές δεν είναι; Εξηγεί το λόγο που λέει ουρανομήκεις βλακείες.
Πραγματικά, όχι, δεν την βλέπω. Αν στο σχόλιό της η Παναγιωταρέα κατηγορούσε τον Κασσελάκη επειδή ξέρω 'γω είχε χώσει τον Τάιλερ σε καμμιά επιτροπή, θα έβλεπα. Ή κάτι παραπλήσιο, έστω.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Λολ. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς προφανώς αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην βλέπεις καν τι σχέση προσπαθεί να προβάλλει ο άλλος. Δεν είναι η σχέση αντίφασης η μοναδική που υπάρχει.Isildur έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 12:36Πραγματικά, όχι, δεν την βλέπω. Αν στο σχόλιό της η Παναγιωταρέα κατηγορούσε τον Κασσελάκη επειδή ξέρω 'γω είχε χώσει τον Τάιλερ σε καμμιά επιτροπή, θα έβλεπα. Ή κάτι παραπλήσιο, έστω.
Πρόσεξε, δεν πάω να την βγάλω λάδι την Παναγιωταρέα, ούτε αντιδρώ γιατί της τα χώνεις γενικά κι αόριστα (δεν την συμπαθώ καν), ούτε και συμφωνώ με το δεύτερο φυσικά. Απλά, δεν βλέπω την σχέση των δύο θεμάτων, σε ό,τι αφορά το αντικείμενο του καθενός.
Ξεφτιλα και τσατσιλικι. Ομοια σχεδον με τον αλλον ξεφτιλα που εκανε τη γυναικα του καθηγητρια πανεπιστημιου επειδη παλαιοτερα ενας αλλος ξεφτιλας εκαμε τη γυναικα του ιατρο. Ε τι λες;;; Διαφωνεις μηπως;;;
Έεεεεελα ντεεεεεε.
Απ' το κόμμα που υποστηρίζεις είναι και οι δυο, βλάκα. ΒΛΑΚΑ.Οργισμένος έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 12:47Ξεφτιλα και τσατσιλικι. Ομοια σχεδον με τον αλλον ξεφτιλα που εκανε τη γυναικα του καθηγητρια πανεπιστημιου επειδη παλαιοτερα ενας αλλος ξεφτιλας εκαμε τη γυναικα του ιατρο. Ε τι λες;;; Διαφωνεις μηπως;;;
Είναι άξια και ικανή αρθρογράφος.