Σου εξηγώ ότι ΟΧΙ, δεν δείχνουν υποκριτική στάση, άλλο πράγμα δείχνουν, με άλλο τρόπο συνδέονται, και εξήγησα τι και πως όσο πιο καλά μπορούσα. Σχέση αιτίου - αιτιατού, ξεμένω από τρόπους να το αναδιατυπωσω.Isildur έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 12:55Όχι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 12:42Λολ. Δεν χρειάζεται να συμφωνείς προφανώς αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην βλέπεις καν τι σχέση προσπαθεί να προβάλλει ο άλλος. Δεν είναι η σχέση αντίφασης η μοναδική που υπάρχει.Isildur έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 12:36
Πραγματικά, όχι, δεν την βλέπω. Αν στο σχόλιό της η Παναγιωταρέα κατηγορούσε τον Κασσελάκη επειδή ξέρω 'γω είχε χώσει τον Τάιλερ σε καμμιά επιτροπή, θα έβλεπα. Ή κάτι παραπλήσιο, έστω.
Πρόσεξε, δεν πάω να την βγάλω λάδι την Παναγιωταρέα, ούτε αντιδρώ γιατί της τα χώνεις γενικά κι αόριστα (δεν την συμπαθώ καν), ούτε και συμφωνώ με το δεύτερο φυσικά. Απλά, δεν βλέπω την σχέση των δύο θεμάτων, σε ό,τι αφορά το αντικείμενο του καθενός.
Πρώτη εικόνα: προσπάθεια
Δεύτερη εικόνα: ανταμοιβή
ή
Πρώτη εικόνα: κόποι
Δεύτερη εικόνα: αγαθά που κτώνται
Βοήθησα;
Είπα, με αυτήν τη λογική, συνδυάζεις (σχεδόν) οτιδήποτε με (σχεδόν) οτιδήποτε. Κατά την γνώμη μου, είναι εντελώς διαφορετικά τα δυο μεταξύ τους και δεν αποτελούν υποκριτική στάση από μεριάς της, όπως μάλλον φαίνεται ότι είναι η πρόθεση του OP να δείξει. Μπορεί και να ισχύουν και τα δυο και φυσικά μπορούν κάλλιστα να αποτελέσουν και τα δυο θέματα συζήτησης εδώ (και ίσως μάλιστα αυτό θα ήταν το σωστό, εγώ απλά εξέφρασα την απορία μου για το πώς συνδέονται), αλλά σύνδεση με την μορφή που πάει να της αποδώσει ο Ούτις, δεν βλέπω. Αυτό μόνο...
Δεν ξέρω γιατί έχεις κολλήσει στην υποκρισία.