Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Bill Hicks
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Bill Hicks » 11 Απρ 2024, 16:54
Σενέκας έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 14:51
Μα δεν το αποκρύπτει ότι η έρευνα είναι της ελληνικής επιτροπής ανταγωνισμού, ίσα ίσα. Το νέο είναι ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία είναι ενήμερη και ζήτησε αναφορά. Όσο για τις εταιρίες που δεν κατονομάζει η επιτροπή ανταγωνισμού, η vodafone λέει ότι ρωτήθηκε σχετικά και το επιβεβαίωσε. Η Νεκταρία δεν είναι free lance, είναι ανταποκρίτρια που δουλεύει για το politico οπότε είναι υπεύθυνο για ο,τι γράφει, δε νομίζω να ρισκάρουν τη φήμη τους γράφοντας βαξεβανισμούς, δεν υπάρχει λόγος
το politico το έχω πιάσει προσωπικά δύο φορές σε 100% ψέμματα/διαστρεβλώσεις, οπότε δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη (όχι ότι έχω κάποιο άλλο μέσο). το συγκεκριμένο πόνημα έχει σαφώς αντι-ΕΕ ρητορική με tabloid parlance:
The probe is the latest blow to the credibility of the EU's post-pandemic economic recovery fund, originally worth €723 billion, which doles out loans and grants to the bloc's 27 countries. Last week, police arrested more than 20 suspects in Italy, Austria, Romania and Slovakia connected to an alleged plot to defraud €600 million from the fund in Italy.
... που τυγχάνει να δένει με εσωτερικά δρώμενα.
η Νεκταρία και το politico μπλέκουν την έρευνα σε εξέλιξη τής Eπιτροπής Ανταγωνισμού για bid rigging με:
- το σύνολο τών κονδυλίων για ψηφιοποίηση/τηλεπικοινωνίες (τα 2.5 δις τού τίτλου)
- παλαιότερη καταγγελία σύμβασης ύψους 44 εκ η οποία αναθεωρήθηκε και διερευνάται
- την εξακριβωμένη απάτη 600 εκ στην Ιταλία και συλλήψεις σε διάφορες χώρες
για να περάσουν το μήνυμα που θέλουν και μάλλον τα καταφέρνουν.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 11 Απρ 2024, 17:05
Σενέκας έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 15:16
Bill Hicks έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 15:03
Σενέκας έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 14:12
αναφέρεται το eppo του οποίου προεδρεύει αλλά δε γαμιέται, ΒΓΑΛΤΕ τη να έρθει να μας αποδομήσει ο Γιαννόπουλος
η είδηση είναι ότι το ελληνικό ΕΡΡΟ ζητάει τα στοιχεία τής έρευνας τής (ελληνικής) Επιτροπής Ανταγωνισμού, αλλά η Νεκταρία μια χαρά επίτευξε τον στόχο της να καταλάβουμε(τε) ότι μάς ελέγχει μόνο η ΕΕ επειδή έχουμε διεφθαρμένη κυβέρνηση και σάπιους θεσμούς.
για να μην παρεξηγηθώ, γι'αυτό θέλουμε και έχουμε την ΕΕ, προφανώς πρέπει να κάνει ελέγχους για το πού πάνε τα λεφτά (και όχι μόνο) και μακάρι να ήταν αυστηρότερη με τους εγχώριους κατζαμπάσηδες, ε.
ε τι να σου πω, αν διάβασε κάποιος το άρθρο και δεν κατάλαβε ότι η έρευνα ξεκίνησε απο τις ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα την επιτροπή ανταγωνισμού, προβλημά του

δεν είναι ευθύνη της Νεκταρίας. Ίσα ίσα, αυτά που λες σάλτσες μου φαίνεται για περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή το γεγονός ότι το δελτίο τύπου δεν αναφέρει ονόματα αλλά αναφέρει το άρθρο εμένα μου λέει ότι διάβασε το δελτίο τύπου και στη συνέχεια έκανε τα δέοντα, δηλαδή έκατσε και έκανε την έρευνά της, έμαθε ποιοι είναι, ρώτησε τους εμπλεκόμενους για σχόλιο κοκ, γι'αυτό πήρε 10 μέρες. Ολοκληρωμένο άρθρο μου φαίνεται. Εξάλλου δεν αναφέρεται μόνο στην Ελλάδα. Με αφορμή την ελληνική έρευνα μιλάει για το γενικότερο ζήτημα που που πάνε τα πακέτα, και αναφέρει και την περίπτωση της Ιταλίας
ναι, δεν αντιλέγω. μια χαρά το πάσαρε.

το πόσο δεοντολογικό είναι να κοτσάρει το λόγκο τής Vodafone στο άρθρο επειδή απάντησε, ελέγχεται.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 
-
Σενέκας
από Σενέκας » 11 Απρ 2024, 17:09
Bill Hicks έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 16:54
Σενέκας έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 14:51
Μα δεν το αποκρύπτει ότι η έρευνα είναι της ελληνικής επιτροπής ανταγωνισμού, ίσα ίσα. Το νέο είναι ότι η ευρωπαϊκή εισαγγελία είναι ενήμερη και ζήτησε αναφορά. Όσο για τις εταιρίες που δεν κατονομάζει η επιτροπή ανταγωνισμού, η vodafone λέει ότι ρωτήθηκε σχετικά και το επιβεβαίωσε. Η Νεκταρία δεν είναι free lance, είναι ανταποκρίτρια που δουλεύει για το politico οπότε είναι υπεύθυνο για ο,τι γράφει, δε νομίζω να ρισκάρουν τη φήμη τους γράφοντας βαξεβανισμούς, δεν υπάρχει λόγος
το politico το έχω πιάσει προσωπικά δύο φορές σε 100% ψέμματα/διαστρεβλώσεις, οπότε δεν το έχω σε μεγάλη υπόληψη (όχι ότι έχω κάποιο άλλο μέσο). το συγκεκριμένο πόνημα έχει σαφώς αντι-ΕΕ ρητορική με tabloid parlance:
The probe is the latest blow to the credibility of the EU's post-pandemic economic recovery fund, originally worth €723 billion, which doles out loans and grants to the bloc's 27 countries. Last week, police arrested more than 20 suspects in Italy, Austria, Romania and Slovakia connected to an alleged plot to defraud €600 million from the fund in Italy.
... που τυγχάνει να δένει με εσωτερικά δρώμενα.
η Νεκταρία και το politico μπλέκουν την έρευνα σε εξέλιξη τής Eπιτροπής Ανταγωνισμού για bid rigging με:
- το σύνολο τών κονδυλίων για ψηφιοποίηση/τηλεπικοινωνίες (τα 2.5 δις τού τίτλου)
- παλαιότερη καταγγελία σύμβασης ύψους 44 εκ η οποία αναθεωρήθηκε και διερευνάται
- την εξακριβωμένη απάτη 600 εκ στην Ιταλία και συλλήψεις σε διάφορες χώρες
για να περάσουν το μήνυμα που θέλουν και μάλλον τα καταφέρνουν.
Φυσικά και υπάρχει κάποια ατζέντα, τις περισσότερες φορές υπάρχει. Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να βρει μέσο που δε θα σου πει ποτέ τι να σκεφτείς οπότε το ζητούμενο είναι να μαθαίνει κανείς να ξεχωρίζει τι είναι γεγονός και σε ποια σημεία σου λέει τι να σκεφτείς, και όσο καλύτερη η αναλογία ανάμεσα στα δυο, τόσο το καλύτερο. Εν προκειμένω η διάκριση είναι αρκετά εύκολη, και νομίζω υπάρχει αρκετό ψωμί απο γεγονότα ώστε να το πάρει κανείς στα σοβαρά. Τώρα αν θέλει κανείς να τσιμπήσει την αντζέντα, αν θέλει να το πάρει και να φτιάξει τη δική του, όπως είπα, δικό του πρόβλημα
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 11 Απρ 2024, 17:25
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 11 Απρ 2024, 18:10
Αυτό δεν είναι τόσο αντι - ΕΕ ρητορική αλλά μάλλον εξειδικευμένη αντι - Ταμείου Ανάκαμψης ρητορική που θέλει να είναι η ΕΕ μόνο ζώνη ελεύθερου εμπορίου - αυτό δηλαδή που ήθελαν οι Άγγλοι και επειδή δεν γινόταν έφυγαν - και να μην συγκροτηθεί ποτέ σε ομοσπονδιακό κράτος.
Διαφθορά στα διάφορα κοινοτικά πακέτα υπάρχει όπως άλλωστε σε κάθε μεταβίβαση κρατικών πόρων αλλά χωρίς τα πακέτα αυτά δεν θα ήταν η ΕΕ αυτό που είναι τώρα.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 11 Απρ 2024, 18:58
Alex Amsterdam έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 13:50
Εχω μια αρχικη απορια
Γιατι διαβαζουμε το αρθρο καποιας Νεκταριας Σταμουλη στα Αγγλικα;
Γιατί όπου βλέπεις τα τελευταία 4 χρόνια άρθρο με τίτλο : "Aποκάλυψη του Politico για την Ελλάδα", μιλάμε απλά για άρθρο της Σταμούλη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 11 Απρ 2024, 19:16
Σενέκας έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 13:16
όταν περάσουν λίγα χρόνια και πάρουν σύνταξη οι υπεύθυνοι και βγουν πράγματα στη φόρα, όπως έγινε με τον Αντρέα και τα λεφτά της εοκ ή τους ολυμπιακούς, πιστεύω το φαγοπότι του πακέτου στήριξης θα γράψει ιστορία. Τι να κλάσουν τα δάνεια του Κουντουριώτη?
Πέσε στα λεφτά και βούλωνε κουτόφραγγε! 15 χρόνια μετά, πήρες τ'αρχίδια μου και συνεχίζει να πληρώνεις τους νότιους, κορόϊδάρα!!!

@
Yochanan

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 11 Απρ 2024, 19:29
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
hellegennes
από hellegennes » 11 Απρ 2024, 19:44
Alex Amsterdam έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 13:50
Εχω μια αρχικη απορια
Γιατι διαβαζουμε το αρθρο καποιας Νεκταριας Σταμουλη στα Αγγλικα;
Εντάξει, θα σου το κάνουμε μετάφραση. Ξέρουμε ότι μεταξύ Βουλγαρίας και χωραφιού δεν είχες χρόνο να μάθεις αγγλικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Bill Hicks
από Bill Hicks » 12 Απρ 2024, 15:10
πατησιωτης έγραψε: ↑11 Απρ 2024, 18:10
Αυτό δεν είναι τόσο αντι - ΕΕ ρητορική αλλά μάλλον εξειδικευμένη αντι - Ταμείου Ανάκαμψης ρητορική που θέλει να είναι η ΕΕ μόνο ζώνη ελεύθερου εμπορίου - αυτό δηλαδή που ήθελαν οι Άγγλοι και επειδή δεν γινόταν έφυγαν - και να μην συγκροτηθεί ποτέ σε ομοσπονδιακό κράτος.
Διαφθορά στα διάφορα κοινοτικά πακέτα υπάρχει όπως άλλωστε σε κάθε μεταβίβαση κρατικών πόρων αλλά χωρίς τα πακέτα αυτά δεν θα ήταν η ΕΕ αυτό που είναι τώρα.
ναι, βασικά είναι το αφήγημα τού διεφθαρμένου τεμπέλη νότου που τον ταΐζει ο τίμιος εργατικός βορράς. είναι αντι-ΕΕ εξ'ορισμού, ζώνη ελεύθερου εμπορίου ήταν η ΕΟΚ.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
09 Μάιος 2023, 16:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
27 Ιουν 2024, 18:39
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
08 Ιουν 2024, 11:00
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Σεπ 2024, 23:26
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.