Δεν μπορεί ένας άντρας να αυτοπροσδιορίζεται ως straigt εαν δεν έχει κάνει παθητικό σεξ έστω μια φορά
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Δεν μπορεί ένας άντρας να αυτοπροσδιορίζεται ως straigt εαν δεν έχει κάνει παθητικό σεξ έστω μια φορά
Για μένα, straigtht άντρας είναι αυτός που "τον έχει πάρει" έστω και μια φορά, και δεν του άρεσε
Από την εμπειρία μου, όσοι τον έχουν πάρει, τους άρεσε τόσο που καταλάβαιναν ότι είναι bi sexual...και έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των άντρων είναι bi, απλά τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες τους δεν τους αφήνουν να ανακαλύψουν την σεξουαλικότιτα τους. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσας θα θέλαν να το δοκιμάσουν, αλλά ο φόβος μην χαρακτηριστειτε "gay" σας κρατάει μακριά
Από την εμπειρία μου, όσοι τον έχουν πάρει, τους άρεσε τόσο που καταλάβαιναν ότι είναι bi sexual...και έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των άντρων είναι bi, απλά τα κόμπλεξ και οι ανασφάλειες τους δεν τους αφήνουν να ανακαλύψουν την σεξουαλικότιτα τους. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσας θα θέλαν να το δοκιμάσουν, αλλά ο φόβος μην χαρακτηριστειτε "gay" σας κρατάει μακριά
Re: Δεν μπορεί ένας άντρας να αυτοπροσδιορίζεται ως straigt εαν δεν έχει κάνει παθητικό σεξ έστω μια φορά
Μπορείς να αυτοπροσδιοριστεις ως μη νεκροφιλος, αν δεν γαμησεις πτωμα και να μην σου αρεσε? 

Re: Δεν μπορεί ένας άντρας να αυτοπροσδιορίζεται ως straigt εαν δεν έχει κάνει παθητικό σεξ έστω μια φορά
Οχι.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Αν δεν έχεις κόμπλεξ και ανασφάλειες δοκιμάζεις.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- blackpaint
πρεπει να κανεις ομως και φονο πριν, αλλιως δεν ξερω που θα βρεις νεκρο. Για το θεμα της συναινεσης ας μην το συζητησουμε καλυτερα.
Είμαι σε δίλημμα. Θέλετε να συμβαίνει αυτό:Souvlatzis έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 17:42Για μένα, straigtht άντρας είναι αυτός που "τον έχει πάρει" έστω και μια φορά, και δεν του άρεσε
...για να τους λέτε μετά όλους bi και να αισθάνεστε περισσότεροι (και κυρίως με νορμάλ άτομα στην κατηγορία σας).
... ή παραχαλαρώσατε και ψάχνετε κάτι πιο σφιχτό;
- blackpaint
πιστευεις δηλαδη τωρα πως μιλας στ αληθεια μ εναν γκει;Juno έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 18:05Είμαι σε δίλημμα. Θέλετε να συμβαίνει αυτό:Souvlatzis έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 17:42Για μένα, straigtht άντρας είναι αυτός που "τον έχει πάρει" έστω και μια φορά, και δεν του άρεσε
...για να τους λέτε μετά όλους bi και να αισθάνεστε περισσότεροι (και κυρίως με νορμάλ άτομα στην κατηγορία σας).
- blackpaint
Ως στρειτ αντρας, ειμαι ευγνωμων για την υπαρξη γκει αντρων. Οχι μονο αφηνουν περισσοτερες γυναικες για εμας, παιρνουν και αλλους αντρες μαζι τους.
Απλώς ελπίζεις να μην είχε ανασφάλειες ο μακαρίτηςblackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 18:02πρεπει να κανεις ομως και φονο πριν, αλλιως δεν ξερω που θα βρεις νεκρο. Για το θεμα της συναινεσης ας μην το συζητησουμε καλυτερα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το αυτό και με το γκεϊλίκι. Δεν θέλει ο άλλος, αλλά για να τον πείτε staright, πρέπει να το κάνει. Απλώς εδώ η βία και ο εξαναγκασμός δεν είναι φυσικός, αλλά ψυχολογικός.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 18:02πρεπει να κανεις ομως και φονο πριν, αλλιως δεν ξερω που θα βρεις νεκρο. Για το θεμα της συναινεσης ας μην το συζητησουμε καλυτερα.
Με τρολ μιλάω σίγουρα. Αν είναι και γκέι, δεν ξέρω, αλλά κάποιοι εδώ μέσα έχουν γεμίσει το phorum με χαζονήματα, δεν μπορώ να το αγνοώ.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 18:06πιστευεις δηλαδη τωρα πως μιλας στ αληθεια μ εναν γκει;Juno έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 18:05Είμαι σε δίλημμα. Θέλετε να συμβαίνει αυτό:Souvlatzis έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 17:42Για μένα, straigtht άντρας είναι αυτός που "τον έχει πάρει" έστω και μια φορά, και δεν του άρεσε
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εσυ εισαι bi sexual η απλως gaySouvlatzis έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 17:42Για μένα, straigtht άντρας είναι αυτός που "τον έχει πάρει" έστω και μια φορά, και δεν του άρεσε
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Souvlatzis έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 17:42Για μένα, straigtht άντρας είναι αυτός που "τον έχει πάρει" έστω και μια φορά, και δεν του άρεσε
Kαι τι θελεις τωρα;
Να στησουμε ολοι κωλο για να αμς θεωρεις εσυ straight;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δε μπορει καποιος να αυτοπροσδιοριζεται αντιρατσιστης και φεμινιστης αν δεν τον εχει φαει μια φορα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:26
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας Λαδάκιας ιατροδικαστής...
από Kauldron » 10 Φεβ 2025, 22:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Φεβ 2025, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ένας κομμουνιστής δεν μπορεί να είναι κρεοφάγος
από Καραμελίτσα » 07 Απρ 2025, 13:27 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 19 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
07 Απρ 2025, 22:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί ένας άνθρωπος να καταδιώκεται καθημερινά και αιώνια για ένα λάθος του;
από Ourania-Rania » 21 Μαρ 2024, 10:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
21 Μαρ 2024, 10:29
-