Aκριβως. Το αθηναϊκό εθνομηδενιστικο καυεσυημενονεχει μεταυτρψσο τους νότιους σε ανθελληνιλες απαθείς χλαπατσες
Δεύτερο κόμμα στη Βόρεια Ελλάδα η Ελληνική Λύση, χαμηλά η ΝΔ
Re: Δεύτερο κόμμα στη Βόρεια Ελλάδα η Ελληνική Λύση, χαμηλά η ΝΔ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ότι περίπου είχα γράψει κι εγώ

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Θεωρώ ότι οι νότιοι είναι περισσότερο woke από τους Βόρειους. Όταν για παράδειγμα η "εκπούστευση" θεωρείται στο νότο από κάποιους πρόοδος αυτοί οι κάποιοι στο βορρά είναι αναλογικά λιγότεροι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:20Δηλαδή εμείς που μένουμε βόρεια Ελλάδα, δεν ήμαστε τα ίδια με αυτούς που ζουν στην Αθήνα πχ;
- Λευκός Λύκος
Το ίδιο πράγμα παντού είναι,δεν αλλάζει η περιοχή πάντως.Pillars έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:36Θεωρώ ότι οι νότιοι είναι περισσότερο woke από τους Βόρειους. Όταν για παράδειγμα η "εκπούστευση" θεωρείται στο νότο από κάποιους πρόοδος αυτοί οι κάποιοι στο βορρά είναι αναλογικά λιγότεροι.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:20Δηλαδή εμείς που μένουμε βόρεια Ελλάδα, δεν ήμαστε τα ίδια με αυτούς που ζουν στην Αθήνα πχ;
Εγώ που κυκλοφορώ πάρα πολύ στην Θεσσαλονίκη και ο κοινωνικός μου περίγυρος είναι αρκετά μεγάλος,δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη διαφορά.
Πάντως η opinion τρίτο τον δείχνει τον Βελόπουλο στη Μακεδονία με 12,7 και δεύτερο τον Σύριζα στο 15.
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 11:54Εσύ θα μας πεις επιτέλους τι είσαι; Πέρα από καναπεδατος;Αγχίαλος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 11:27ξεφτιλισμένη ύπαρξη είναι ο πούτιν απο μόνος τουΛευκός Λύκος έγραψε: ↑12 Απρ 2024, 23:51
Δεν τον έχω για τόσο ξεφτιλισμενο τον Πούτιν πάντως που να περιμένει κάποιο αποτέλεσμα από άτομα σαν τον Βελόπουλο.
Το τι είμαι εγώ αφορά εμένα. Εσύ θα μας πεις ποτέ τι είσαι;
Ανένταχτος; Πρώην ΧΑ; Καναπεδατος πουθενάς;
και εσύ πουτινικός θα είσαι αφού έριξες ψήφο και στους χριστιανοπαράφρονες της νίκης πρώην νου γου μικέ
Επίσης θα μας πεις και τι ψήφισες; Ή είσαι τόσο μεγάλη κότα που ντρέπεσαι;
δηλαδή εσύ ο μη καναπεδάτος τι έκανες; βάραγες προσοχές έκανες κάμψεις και βηματισμό απο τις διαταγές του κας και του κάθε νου γου μικού;

Σε θέματα πατριωτισμού συνήθως όχι. Όσο πιο βόρεια καινανατολικα για τους νησιώτες τόσο λιγότερο εθνομηδενιστικος κόσμος.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 12:20Δηλαδή εμείς που μένουμε βόρεια Ελλάδα, δεν ήμαστε τα ίδια με αυτούς που ζουν στην Αθήνα πχ;
- Golden Age
Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το αξιόλογο.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 08:17εφτουνη η λατινοπουλου δε σας αρεσει; γιατι;
Ερχόμαστε οπλισμένοι με οτοκορρεκτ και θα σας υποταξουμε
- Golden Age
Αν βγάλεις απ' 'εξω το επαγγελματικό κομμάτι του Βελόπουλου, δεν θα δεις κάτι καλύτερο στο πολιτικό πεδίο.Ασέβαστος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 08:48σε συγκριση με ψεκασμενο χριστεμπορα παντως, ειναι 100 σκαλια πανω.Green Dragon έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 08:25Influencer με 100 φίλτρα στην μούρη σε βαθμό να μην γίνεται να ξέρεις πως είναι πραγματικά, π.χ. 60αρης φορτηγατζής με μουστάκι και μπυροκοίλι. Άσχετα αν την έχω δει από κοντά και είναι όντως ωραία ή μάλλον καθόλου άσχετα, φαντάσου τι κόμπλεξ κουβαλάει πάνω της για να βάζει τόσα φίλτρα στις φωτογραφίες την στιγμή που μόνο πρόβλημα εμφάνισης δεν έχει. Και φούσκωσε και τα χείλια της, έλεος.
Μπορεί να συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει αλλά δεν γίνεται να αγνοηθεί η πολύ προβληματική προσωπικότητα.
Ο Βελόπουλος, απο τότε που μπήκανοι Σπαρτιάτες στη βουλή κάνει αντιπολίτευση (σε αντίθεση με την περίοδο '19 - '23

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 13 Απρ 2024, 13:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Λευκός Λύκος
Εγώ έχω δηλώσει τι ήμουν,εσύ γιατί δεν λες;Αγχίαλος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 13:20Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 11:54Εσύ θα μας πεις επιτέλους τι είσαι; Πέρα από καναπεδατος;
δηλαδή εσύ ο μη καναπεδάτος τι έκανες; βάραγες προσοχές έκανες κάμψεις και βηματισμό απο τις διαταγές του κας και του κάθε νου γου μικού;
- Golden Age
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 13:35Εγώ έχω δηλώσει τι ήμουν,εσύ γιατί δεν λες;Αγχίαλος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 13:20Λευκός Λύκος έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 11:54
Εσύ θα μας πεις επιτέλους τι είσαι; Πέρα από καναπεδατος;
πρώην νου γου μικέ και νυν ακόλουθε του χριστιανού χοντρού της νίκης (απο χοντρό σε χοντρό πας) εγώ εν αντιθέσει με εσένα δεν έχω την ανάγκη να ανήκω σε κάποιο κόμμα-μαγαζί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση «Νέα Ελλάδα» και «Ελληνική Λύση»: Η ανακοίνωση για τη συνεργασία
από ΓΑΛΗ » 05 Ιουν 2023, 15:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
14 Ιουν 2023, 20:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα.
από Financial man » 16 Νοέμ 2023, 20:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 60 Απαντήσεις
- 2123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Baldur
25 Νοέμ 2023, 19:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές;
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Οκτ 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 469 Απαντήσεις
- 8576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Απρ 2024, 19:23
-
-
- 68 Απαντήσεις
- 2573 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
10 Φεβ 2025, 22:47