Για μένα.
Το τι μπαλίτσα παίζει το κάθε άμπαλο, το κρίνουν καλύτερα αυτοί που έχουν σχέση με μπάλες. Γενικώς και ειδικώς.

Για μένα.
Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:16Τόσο καλό κορίτσι κι έχει τραβήξει τόσα πολλά. Αποκλείεται να φταίει ο κοινός παρονομαστής, απλά αποκλείεται.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:05η ΓΑΛΗ μιλάει άσχημα και ειρωνικά
Και; Οι υπόλοιποι είμαστε με γαλλικά και πιάνο δω μέσα;
Από κει και πέρα το θεμα με την ΓΑΛΗ έχει καταντήσει μάστιγα.
Ανοίγουν νήματα για να την προσβάλουν. Σχηματίζουν αγέλες και της την πέφτουν σε κάθε νήμα όλοι μαζί.
Άντε ρε γαμηθείτε που σας πείραξε η ΓΑΛΗ.
Άρα; Δεν θα αναρωτηθείς ποιά η διαφορά;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:16Τόσο καλό κορίτσι κι έχει τραβήξει τόσα πολλά. Αποκλείεται να φταίει ο κοινός παρονομαστής, απλά αποκλείεται.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:05η ΓΑΛΗ μιλάει άσχημα και ειρωνικά
Ανοίγουν νήματα για να την προσβάλουν. Σχηματίζουν αγέλες και της την πέφτουν σε κάθε νήμα όλοι μαζί.
Αλλά δεν βλέπω ομαδικό πέσιμο από αγέλες, ούτε νήματα σωρηδόν αφιερωμένα και προσβλητικά για κανέναν μας.
Πολλές οι διαφορές. Κυρίως ότι την θεωρούν εύκολο στόχο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:55Άρα; Δεν θα αναρωτηθείς ποιά η διαφορά;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:16
Τόσο καλό κορίτσι κι έχει τραβήξει τόσα πολλά. Αποκλείεται να φταίει ο κοινός παρονομαστής, απλά αποκλείεται.
Αλλά δεν βλέπω ομαδικό πέσιμο από αγέλες, ούτε νήματα σωρηδόν αφιερωμένα και προσβλητικά για κανέναν μας.
Ο διαφορετικός ιδεολογικός προσανατολισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:55Άρα; Δεν θα αναρωτηθείς ποιά η διαφορά;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:16
Τόσο καλό κορίτσι κι έχει τραβήξει τόσα πολλά. Αποκλείεται να φταίει ο κοινός παρονομαστής, απλά αποκλείεται.
Όχι ρε τι μονιάσματα και μαλακιες. Κοντεύω 20ετια εδώ μέσα, έχω κατασταλάξει ποιους εκτιμώ ή έχω πιο προσωπική επαφή, ποιους τους συμπαθώ αλλά και θα ήθελα να γνωρίσω και ποιους απλά ανέχομαι και με ανέχονται στα πλαίσια συζήτησης σε φόρουμ.Ερμής έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:47Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως ξεκίνησαν όλα τα μπιφ.
Και ναι τα μαζικά πεσίματα δείχνουν αλλού τύπου πόνο.
Από την άλλη τα λιγοστά μορμολυκεια που έχουν δείξει ότι κάτι έχουν μαζί μου έχουν μπει σε damnatio memoriae mode. Οπότε ούτε θέλω να μονιασουν μαζί μου ούτε τίποτα.
eh, δεν βλέπω γιατί να τη θεωρεί κανείς εύκολο στόχο, σε φόρουμ είμαστε, ο εύκολος στόχος είναι αυτός που δεν απαντάει. Λες και μόνος σου ότι απαντάει. Δεν θέλω να πω τη δική μου οπτική γιατί ένα συμπέρασμα στο οποίο δεν έφτασες μόνος σου θα το απορρίψεις.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:58Πολλές οι διαφορές. Κυρίως ότι την θεωρούν εύκολο στόχο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:55Άρα; Δεν θα αναρωτηθείς ποιά η διαφορά;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52
Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.
Ταυτόχρονα μυξοκλαίνε όταν τους απαντάει.
Παράνοια.
Έτσι ακριβώς είναιOtto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 20:02Όχι ρε τι μονιάσματα και μαλακιες. Κοντεύω 20ετια εδώ μέσα, έχω κατασταλάξει ποιους εκτιμώ ή έχω πιο προσωπική επαφή, ποιους τους συμπαθώ αλλά και θα ήθελα να γνωρίσω και ποιους απλά ανέχομαι και με ανέχονται στα πλαίσια συζήτησης σε φόρουμ.Ερμής έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:47Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως ξεκίνησαν όλα τα μπιφ.
Και ναι τα μαζικά πεσίματα δείχνουν αλλού τύπου πόνο.
Από την άλλη τα λιγοστά μορμολυκεια που έχουν δείξει ότι κάτι έχουν μαζί μου έχουν μπει σε damnatio memoriae mode. Οπότε ούτε θέλω να μονιασουν μαζί μου ούτε τίποτα.
Αν νιώσω ότι αδίκησα κάποιον θα ζητήσω συγγνώμη και μέχρι εκεί.
Οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθουν.
Δε νομίζωAlienWay έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:59Ο διαφορετικός ιδεολογικός προσανατολισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:55Άρα; Δεν θα αναρωτηθείς ποιά η διαφορά;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52
Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52Θα μπορούσα να το δεχτώ αλλά μου έρχονται στο μυαλό καμία 20αριά άλλοι (και εγώ μέσα) που έχουν μπει σε χειρότερες κόντρες από την ΓΑΛΗ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:16Τόσο καλό κορίτσι κι έχει τραβήξει τόσα πολλά. Αποκλείεται να φταίει ο κοινός παρονομαστής, απλά αποκλείεται.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:05η ΓΑΛΗ μιλάει άσχημα και ειρωνικά
Θα δεχτώ την δική σου οπτική υπό έναν όρο. Και ξέρεις ποιος είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 20:03eh, δεν βλέπω γιατί να τη θεωρεί κανείς εύκολο στόχο, σε φόρουμ είμαστε, ο εύκολος στόχος είναι αυτός που δεν απαντάει. Λες και μόνος σου ότι απαντάει. Δεν θέλω να πω τη δική μου οπτική γιατί ένα συμπέρασμα στο οποίο δεν έφτασες μόνος σου θα το απορρίψεις.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:58Πολλές οι διαφορές. Κυρίως ότι την θεωρούν εύκολο στόχο.
Παράνοια.
Δεν είναι παράνοια. Eίναι το συνηθισμένο θράσος του κάθε ψυχαναγκαστικού παπάρα, που αν τον αγνοήσεις θεωρεί ότι τον φοβάσαι και επιχειρεί έφοδο στο κρεβάτι.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:58Πολλές οι διαφορές. Κυρίως ότι την θεωρούν εύκολο στόχο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:55Άρα; Δεν θα αναρωτηθείς ποιά η διαφορά;Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:52
Παράνοια.
Το λάδι των προγόνων μου δεν δίνεται για ασήμαντες αφορμές.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 20:06Θα δεχτώ την δική σου οπτική υπό έναν όρο. Και ξέρεις ποιος είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 20:03eh, δεν βλέπω γιατί να τη θεωρεί κανείς εύκολο στόχο, σε φόρουμ είμαστε, ο εύκολος στόχος είναι αυτός που δεν απαντάει. Λες και μόνος σου ότι απαντάει. Δεν θέλω να πω τη δική μου οπτική γιατί ένα συμπέρασμα στο οποίο δεν έφτασες μόνος σου θα το απορρίψεις.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 19:58
Πολλές οι διαφορές. Κυρίως ότι την θεωρούν εύκολο στόχο.
Παράνοια.