ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Θα έχει ενδιαφέρον και η απάντηση του ισραηλ. Ποντάρω σε αποστολή φ35 στο ιραν.
The Iranian Ministry of Defense warns:
We will retaliate against anyone who opens their airspace or territory to Israel for attacking Iran.
We will retaliate against anyone who opens their airspace or territory to Israel for attacking Iran.
Ετερον εκάτερον.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ακούμε μία ανάλυση και λένε πως εάν το Ισραήλ χτυπήσει ενεργειακά το Ιράν, (αγωγούς κτλ), θα ρημάξει την παραγωγή στην Κίνα που για την ώρα εξαρτάται κατά το ήμισυ από το Ιράν ενεργειακά και θα νοσταλγήσουμε τις εποχές του κορονοϊού, όσον αφορά την προμήθεια υλικών.
Jordan is ready to intercept drones and rockets that will fly through its territory towards Israel — Reuters
White House NSC Spokesperson Adrienne Watson:
"Iran has begun an airborne attack against Israel. President Biden is being regularly updated on the situation by his national security team and will meet with them this afternoon at the White House...
"His team is in constant communication with Israeli officials as well as other partners and allies. This attack is likely to unfold over a number of hours...
"President Biden has been clear: our support for Israel’s security is ironclad...
"The United States will stand with the people of Israel and support their defense against these threats from Iran"
"Iran has begun an airborne attack against Israel. President Biden is being regularly updated on the situation by his national security team and will meet with them this afternoon at the White House...
"His team is in constant communication with Israeli officials as well as other partners and allies. This attack is likely to unfold over a number of hours...
"President Biden has been clear: our support for Israel’s security is ironclad...
"The United States will stand with the people of Israel and support their defense against these threats from Iran"
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Aν είναι σαν αυτά που έχουν πουλήσει στους Ρώσους,τα δύο τρίτα τα καταρρίπτει η ουκρανική αεράμυνα και βέβαια η αεράμυνα του Ισραήλ δεν έχει σχέση με αυτή της Ουκρανίας.
Το ερώτημα είναι εάν το Ιράν θα εξαπολύσει και βαλλιστικούς πυραύλους.
Δε σε αφήνει ο νοκ και εσχάτως κάποιοι βλαχοδημαρχοι κατά του μπόνους ύψους.
Δεν περιμένω να καταλαβεις βέβαια.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πιθανών τα drones να στοχεύουν σε εξάντληση και κορεσμό του Iron domeπατησιωτης έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 23:55Aν είναι σαν αυτά που έχουν πουλήσει στους Ρώσους,τα δύο τρίτα τα καταρρίπτει η ουκρανική αεράμυνα και βέβαια η αεράμυνα του Ισραήλ δεν έχει σχέση με αυτή της Ουκρανίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η λογικη λεει οχι καθοτι το ισραηλ (κ η δυση ) δε χαριζουν , με τους απολυταρχικους τρωγλοδυτες ομως απεναντι ποτε δεν ξερεις .πατησιωτης έγραψε: ↑13 Απρ 2024, 23:55Aν είναι σαν αυτά που έχουν πουλήσει στους Ρώσους,τα δύο τρίτα τα καταρρίπτει η ουκρανική αεράμυνα και βέβαια η αεράμυνα του Ισραήλ δεν έχει σχέση με αυτή της Ουκρανίας.
Ανά γειά σου σε αυτό ποντάρουν οι Ιρανοί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απλώς εάν τα ταΐσουμε, όταν μεγαλώσουν μπορεί να σκοτώσουν τα δικά μας τα παιδάκια.
Ας βρουν λύση οι γονείς τους λοιπόν. Να τα βάλουν να φάνε μη επανδρωμένα, αφού αντί να παράγουν φαγητό, παράγουν μη επανδρωμένα. Κλασικοί κολοάραβες!
Το Ισραήλ χτυπάει στόχους του Λιβάνου, επειδή η Χεσμπολάχ που είναι στον Λίβανο ανακοίνωσε πως αρχίζει επίθεση.
Δεν περιμενω να καταλαβεις γιατι εβγαλε ΦΕΚ ο κουλης που ο νοκ με τα αυξημενα ορια στην δομηση δεν ισχυει σε ψυχικο εκαλη κλπ
Δεν νομιζω επειδη εκει μενουν τα μεγαλοστελεχη της ΝΔ και ειναι τοσο καλος ο νομος με τα αυξημενα ορια που αυτοι δεν τον θελουν για εκει που μενουν
Επι το θεματος
Η επιθεση ειναι παρωδια
Απλα για να πουνε οτι κατι κανανε
Σαν να πετας χαρτινες σαιτες για να χαιρονται οι ιθαγενεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 121 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
Χθες, 00:42
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι οι Ισραλολαγνοι χαβουν τοσο ευκολα την Ισραηλινη προπαγανδα?
από Στρακαστρουκας » 16 Νοέμ 2024, 14:44 » σε Διεθνής πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 2402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
30 Μαρ 2025, 13:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ισραηλινή οικονομία συρρικνώνεται με ετησιοποιημένο ρυθμό 11% κατά το τρέχον τρίμηνο.
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2023, 20:49 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Φεβ 2024, 21:37
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
29 Οκτ 2023, 21:33