Πόλεμοι on-line
Πόλεμοι on-line
Βρήκα αυτόν τον χάρτη. Έχει και άλλους πολέμους, εγώ ξεκίνησα από την Μέση Ανατολή:
https://israelpalestine.liveuamap.com
Αν μπορεί κάποιος να μεταφράσει τι λέει, τι σημαίνουν οι σημάνσεις, θα ήταν ωραία.
https://israelpalestine.liveuamap.com
Αν μπορεί κάποιος να μεταφράσει τι λέει, τι σημαίνουν οι σημάνσεις, θα ήταν ωραία.
Re: Πόλεμοι on-line
Επίσης, εάν κάνετε σμίκρυνση τον χάρτη, έχει σήμανση μία ντουντούκα στην Μεμετία. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει.
Δεν ξέρω πώς να δείξω την εικόνα από το link. Όντως γίνεται χαμός από μη επανδρωμένα μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.
ενδιαφέρον
ντουντούκα είναι κυβερνητική δήλωση, κάνε διπλο κλικ
τηλέφωνο ειναι διπλωματικη επικοινωνια
ντουντούκα είναι κυβερνητική δήλωση, κάνε διπλο κλικ
τηλέφωνο ειναι διπλωματικη επικοινωνια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αγγλικα τα γράφει.
Ολοι μας ξερουμε αγγλικα.
Ολοι μας ξερουμε αγγλικα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
τα κοκκινα ειναι ντρόνες που πετάνε πάνω από Ιρακ
ποτάσιουμ αηονταηντ αγοράσαμε;
ποτάσιουμ αηονταηντ αγοράσαμε;
έβγαλε μήνυμα και το UK, καταδικάζει το Ιραν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
βγήκαν και οι Γάλλοι
μόνο ο Λαβρωφ καταδίκασε το χτύπημα του Ισραήλ
μόνο ο Λαβρωφ καταδίκασε το χτύπημα του Ισραήλ

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
εγώ πάντως να ξέρεις
σε αυτή την χρονική περίοδο με τσοι Ρώσους είμαι
σε αυτή την χρονική περίοδο με τσοι Ρώσους είμαι
Μα είχαν δίκιο οι Ρώσοι, όσον αφορά τον πόλεμο εκεί πάνω. Στην Μέση Ανατολή, δεν τους υποστηρίζουμε όμως.
μήπως υποστηρίζουμε όμως τους Ισραηλινούς που βάζουν βόμβες σε ιρανικές πρεσβείες;
Να σου πω, προκάλεσαν με αυτό το χτύπημα και χαζοί δεν είναι.
Ή έχουν back-up που δεν γνωρίζουμε ή θέλουν να αποχωρήσουν από εκεί και έχουν ήδη βρει πού θα πάνε. Τρίτη επιλογή δεν παίζει.