Στοιχεία για φοροδιαφυγή «ψαρεύει» η εφορία από αναρτήσεις στα social media
Στοιχεία για φοροδιαφυγή «ψαρεύει» η εφορία από αναρτήσεις στα social media
Στο στόχαστρο της εφορίας μπαίνουν όσοι κάνουν προώθηση προϊόντων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και όσοι κάνουν… επίδειξη πλούτου στις φωτογραφίες που αναρτούν
Αρμόδιες πηγές κάνουν λόγο για ραγδαία αύξηση της διακίνησης περιεχομένου στα social media, το οποίο κατά κανόνα αποτελεί κεκαλυμμένη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Πραγματοποίηση έμμεσης διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών από «επωνύμους» χωρίς να δηλώνονται οι αμοιβές στην εφορία
Χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για εντοπισμό χρηστών με πολυτελή βίο και… «φτωχές» φορολογικές δηλώσεις
Πρόκειται για πρακτική ελέγχου που πραγματοποιείται ήδη από φορολογικές Αρχές στο εξωτερικό και έχει ως στόχο να εντοπίζονται φορολογούμενοι που κοινοποιούν φωτογραφίες από κοσμοπολίτικα διεθνή θέρετρα, αλλά δηλώνουν ελάχιστα στην εφορία.
http://www.forologikanea.gr/news/stoixe ... ial-media/
Αρμόδιες πηγές κάνουν λόγο για ραγδαία αύξηση της διακίνησης περιεχομένου στα social media, το οποίο κατά κανόνα αποτελεί κεκαλυμμένη επιχειρηματική δραστηριότητα.
Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Πραγματοποίηση έμμεσης διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών από «επωνύμους» χωρίς να δηλώνονται οι αμοιβές στην εφορία
Χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για εντοπισμό χρηστών με πολυτελή βίο και… «φτωχές» φορολογικές δηλώσεις
Πρόκειται για πρακτική ελέγχου που πραγματοποιείται ήδη από φορολογικές Αρχές στο εξωτερικό και έχει ως στόχο να εντοπίζονται φορολογούμενοι που κοινοποιούν φωτογραφίες από κοσμοπολίτικα διεθνή θέρετρα, αλλά δηλώνουν ελάχιστα στην εφορία.
http://www.forologikanea.gr/news/stoixe ... ial-media/
Re: Στοιχεία για φοροδιαφυγή «ψαρεύει» η εφορία από αναρτήσεις στα social media
Tελείως ηλίθιο, και αντιδημοκρατικό, εγώ μπορεί να είμαι ταπί, και να μου τα δίνουν οι γυναίκες. Τι τους νοιάζει;
Ordem e Progresso.
Οσοι ειναι ερωτευμενοι με αλλοδαπη κινδυνευουν?
Μπορει να θεωρηθει τεκμηριο το οτι ειναι διατεθιμενοι να ταξιδεψουν εκτος Ευρωπης?
Μπορει να θεωρηθει τεκμηριο το οτι ειναι διατεθιμενοι να ταξιδεψουν εκτος Ευρωπης?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Όσοι γράφουμε πως είμαστε κακομοίρηδες παίρνουμε επιδοματάκι ή μόνο γιά κακό ρουφιανεύουν ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτοι που εχουν είναι οι τσιγγούνηδες και που δε μπλέξανε με μαγαζια
Κι αυτοι σιγα μην ταξιδεψουν, πανε σε ξενοδοχειο, παλι θα κλαιγονται
Κι αυτοι σιγα μην ταξιδεψουν, πανε σε ξενοδοχειο, παλι θα κλαιγονται
Αυτό που θελει προσοχή είναι όσοι πωλουν πράγματα έστω και με αποδειξεις άλλων χωρις να έχουν έναρξη ως παροχη υπηρεσιων
Αυτοι δεν είναι πολλοι αναλογικα και το κανουν στο φεις κυρίως και μπορει να το κάνουν κι από αμέλεια κι είναι εύκολο να εντοπιστουν
Αυτοι δεν είναι πολλοι αναλογικα και το κανουν στο φεις κυρίως και μπορει να το κάνουν κι από αμέλεια κι είναι εύκολο να εντοπιστουν

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ετσι που τα κάνανε παρατάμε και τις νομιμες συναλλαγες, δεν εχει νοημα να τριγυρίζεις περισσοτερο πλεον από κάποιο άλλο για ένα πιατο φαι
Ετσι θα ερθει η ανάπτυξη ναι πως. Που σου βγάζουν το λάδι, για να..πουλήσεις λάδι νόμιμα πχ λέμε τώρα
Ετσι θα ερθει η ανάπτυξη ναι πως. Που σου βγάζουν το λάδι, για να..πουλήσεις λάδι νόμιμα πχ λέμε τώρα
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγω νομίζω είναι πρόφαση για να λιώνουν στο φεισμπουκ και να λένε οτι δουλεύουν
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- wooded glade
Δλδ ένας φίλος μου που βγάζει selfies δίπλα σε μία Φερράρι, ενώ ο ίδιος το κόβει με το πόδι για να πάει στη δουλειά του, την έχει βαμμένη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- MiGiSukhoI
Ξέρω έναν που πουλάει εικόνες, τάχα αγιογράφος από Θεσσαλονίκη.
Να συλληφθεί.
Παράνομο κέρδος!
Να συλληφθεί.
Παράνομο κέρδος!
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
ετσι οπως πανε, θα φορολογησουν και τις συναντήσεις της ομαδας μασαμπουκας
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Βασικά το μη εμπορικό περιεχόμενο στα media δεν μπορεί να αποτελέσει φορολογικό στοιχείο. Απλώς διευκολύνει στους δειγματοληπτικούς ελέγχους. Αντι να ξεκινάν τον έλεγχο στην τύχη με αβέβαιο αποτέλεσμα, ξεκινάνε με ένα targeted group που κάνει επίδειξη.
Δηλαδή το προφίλ τούς κατευθύνει προς τον φάκελο που πρέπει να ελέγξουν.
Οπότε δεν πρέπει να προσθέτεις ως φίλους άτομα που δεν ξέρεις, γιατί μπορεί να δουλεύουν για κάποια υπηρεσία. Εγώ έσβησα όλους τους παλιούς λογαριασμούς στα μήντια και κάθε καινούργιο που ανοίγω είναι με ψευδώνυμο.
Επίσης το να πουλάς κατευθείαν από τα σόσιαλ μήντια είναι χαζομάρα, γιατί τότε ναι, μπορούν να σου ζητήσουν στοιχεία με βάση αυτές τις πωλήσεις και να τις συγκρίνουν με αυτ'α που δήλωσες.
Δηλαδή το προφίλ τούς κατευθύνει προς τον φάκελο που πρέπει να ελέγξουν.
Οπότε δεν πρέπει να προσθέτεις ως φίλους άτομα που δεν ξέρεις, γιατί μπορεί να δουλεύουν για κάποια υπηρεσία. Εγώ έσβησα όλους τους παλιούς λογαριασμούς στα μήντια και κάθε καινούργιο που ανοίγω είναι με ψευδώνυμο.
Επίσης το να πουλάς κατευθείαν από τα σόσιαλ μήντια είναι χαζομάρα, γιατί τότε ναι, μπορούν να σου ζητήσουν στοιχεία με βάση αυτές τις πωλήσεις και να τις συγκρίνουν με αυτ'α που δήλωσες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
11 Μαρ 2024, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοστά ανδρών/γυναικών σε φόρα & social media
από micmic » 14 Ιουν 2024, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Ιουν 2024, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διοικητής ΑΑΔΕ: Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα πάντα στα social media
από Parrot » 25 Ιαν 2024, 14:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
25 Ιαν 2024, 17:06
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2023, 22:14