Κατάλαβα, δεν είσαι οπαδός της Χαμάς, αλλά (την υποστηρίζεις).sys3x έγραψε: ↑14 Απρ 2024, 14:39Εσύ παίζεις με το μικρό πουλάκι σου βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο δολοφονημένων παιδιών μπροστά στην μαμά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ έχω κάτι αγαπημένο. Μίλα για τον εαυτό σου εάν θέλεις, πως φτάνει το πουλάκι σου περίπου τα 3,5 εκ με αυτές τις εικόνες, και πόσο χαίρεται η μαμά σου κτλ, ότι θες.Golden Age έγραψε: ↑14 Απρ 2024, 14:28Οι μουλάδες στηρίζουν την αγαπημένη σου Χαμάς.sys3x έγραψε: ↑14 Απρ 2024, 14:27
Για ανθρώπους σαν εσένα ναι είναι.
Είσαι 99% κοντά στους μουλάδες, απλά για κάποιον λόγο δεν το ξέρεις (;), τους μισείς (;), τους θεωρείς κατώτερους από εσένα (;), πραγματικά δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι είσαι περίπου το ίδιο, οκ ίσως να μιλάς λίγο καλλίτερα ελληνικά από αυτούς, οκ.
Ιδεολογικά έγραψα ότι είστε 99% κοντά με τους μουλάδες - κατσαριδιτέτχοιους πως τους λέτε, επίσης δεν είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να έχετε την ικανότητα να το καταλάβετε.
Μια χαρά σε θυμάμαι να κάνεις damage control για τη φρικαλαία ερπίθεση που είχε κάνει στις 7/10.
Μάλλον εσύ τον παίζεις με φωτογραφίες και βίντεο με δολοφονημένα παιδιά, τα οποία χρησιμοποιεί η Χαμάς ως ανρθώπινες ασπίδες (με αυτό δεν έχεις πρόβλημα).