ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Εγώ πάντως το μόνο συμπέρασμα που βγάζω από την στιγμή που ήταν όοοοοολοιιιι ενημερωμένοι για το τί ακριβώς θα γίνει, είναι πως έχουν αποφασίσει για Γ'ΠΠ και στήνουν το σκηνικό και το σενάριο.
Δηλαδή πείτε μου εσείς ποιά άλλη εξήγηση έχετε για αυτό το τσίρκουλο;
Δηλαδή πείτε μου εσείς ποιά άλλη εξήγηση έχετε για αυτό το τσίρκουλο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Καραμελίτσα
Ο Μπάιντεν πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει Ισραήλ, αλλά να μη χάσει τους ψηφοφόρους του.
Οπότε δια μαγείας πρέπει να αλλάξει το αφήγημα από το "Το Ισραήλ σφάζει αμάχους στη Γάζα" στο "Το Ισραήλ δέχεται επίθεση από το Απόλυτο Κακό".
Z
Και είναι ηλίθιοι οι Ιρανοί να του το προσφέρουν στο πιάτο;;;;;;;;
ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;;;
ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;;;;;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μην γελάς με τον πόνο μου

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Θυμάστε τότε που έκαναν ασκηση με τους δικους μας στο Αιγαίο, προετοιμασία για αεροπορική επίθεση στο Ιράν;
Χρόνια τώρα έχουν σχέδιο.
Πλέον έχουν και την αφορμή.
Κι εγώ, όπως η Niki, πιστευω πολυ δυσκολα θα κάνουν πισω.
Δλδη θα χτυπήσουν με αεροπορία, πλοια, πυροβολιοκο.
Όμως, εάν το Ιράν απαντησει μετά;
Πως; και χερσαία.. Δεν βρισκω άλλο τρόπο απάντησης..
Στρατός ξηράς.. Με Χεζμπολάχ κ λοιπούς Ιρανούς.
Αν τελικά η Ιρανική απάντηση πετυχει.. που δεν το πιστευω,
Κ πεθάνουν Ισραηλινοί πολιτες,
2-3 τακτικά πυρηνικα μπορεί να πεσουν...
Τότε ανοίγει ο δρόμος να κάνουν το ίδιο και οι Ρώσοι στην Ουκρανία...
Πολυ κρίσιμες οι επόμενες ημέρες.
Αν κ πιστευω στην χειρότερη να υπάρξει ένας αεροπορικές βομβαρδισμός μικρου μεγέθους.
Κ το Ιραν να κλείσει τίποτα στενά.
Σενάρια φαντασίας
Χρόνια τώρα έχουν σχέδιο.
Πλέον έχουν και την αφορμή.
Κι εγώ, όπως η Niki, πιστευω πολυ δυσκολα θα κάνουν πισω.
Δλδη θα χτυπήσουν με αεροπορία, πλοια, πυροβολιοκο.
Όμως, εάν το Ιράν απαντησει μετά;
Πως; και χερσαία.. Δεν βρισκω άλλο τρόπο απάντησης..
Στρατός ξηράς.. Με Χεζμπολάχ κ λοιπούς Ιρανούς.
Αν τελικά η Ιρανική απάντηση πετυχει.. που δεν το πιστευω,
Κ πεθάνουν Ισραηλινοί πολιτες,
2-3 τακτικά πυρηνικα μπορεί να πεσουν...
Τότε ανοίγει ο δρόμος να κάνουν το ίδιο και οι Ρώσοι στην Ουκρανία...
Πολυ κρίσιμες οι επόμενες ημέρες.
Αν κ πιστευω στην χειρότερη να υπάρξει ένας αεροπορικές βομβαρδισμός μικρου μεγέθους.
Κ το Ιραν να κλείσει τίποτα στενά.
Σενάρια φαντασίας
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Καραμελίτσα
Αυτός είναι ο λόγος που ο Νετανιάχου χτύπησε την πρεσβεία. Από αυτήν την πράξη ξεκινούν όλα, καλό να μην το ξεχνάμε.
Τώρα, τι υπολογισμούς έκαναν οι Ιρανοί; Ότι γίνονται η ασπίδα του Ισλάμ, η μόνη μουσουλμανική χώρα που αντιδρά στις σφαγές στη Γάζα; Ότι έχουν εσωτερική πίεση να αντιδράσουν, αλλιώς η ηγεσία θα φανεί μαλθακή και θα κινδυνεύσει; Ότι θα συσπειρώσουν τη χώρα πίσω από την ηγεσία;
Δεν έχω ιδέα.
Εμένα θα μου φαίνονταν καλύτερη επιλογή μια κρύα εκδίκηση, σε 6-12 μήνες από τώρα.
Z
Όταν εγώ ανοίγω νήματα και σας λέω για ΓΠΠ πριν τις Αμερικάνικες εκλογές με ενεργά τα κρισιμότερα μέτωπα τα οποία περιλαμβάνουν χρήση πυρηνικών, να με ακούτε τη μαύρη 

Φυσικά και δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Όπως και δεν ξεχνάμε και την επίθεση της Χαμάς στους...ανυποψίαστους Ισραηλινούς!Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Απρ 2024, 20:58Αυτός είναι ο λόγος που ο Νετανιάχου χτύπησε την πρεσβεία. Από αυτήν την πράξη ξεκινούν όλα, καλό να μην το ξεχνάμε.
Τώρα, τι υπολογισμούς έκαναν οι Ιρανοί; Ότι γίνονται η ασπίδα του Ισλάμ, η μόνη μουσουλμανική χώρα που αντιδρά στις σφαγές στη Γάζα; Ότι έχουν εσωτερική πίεση να αντιδράσουν, αλλιώς η ηγεσία θα φανεί μαλθακή και θα κινδυνεύσει; Ότι θα συσπειρώσουν τη χώρα πίσω από την ηγεσία;
Δεν έχω ιδέα.
Εμένα θα μου φαίνονταν καλύτερη επιλογή μια κρύα εκδίκηση, σε 6-12 μήνες από τώρα.
Βάλε στην εξίσωση οτι στο πακέτο είναι και ο Πούτιν
(Και η Κίνα)
Δηλαδή, για ποιόν χτύπαγε η καμπάνα στα αλήθεια με την επίθεση στην πρεσβεία;;;;;; Δεν ξέρω εαν κάνω λάθος να αναρωτιέμαι
-
H προφητεία του Νοστράδαμου επιβεβαιώνετε δείτε στο 13:32 για την Περσία (Ιράν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos p 2020 την 14 Απρ 2024, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θα γίνει γιατί δεν συμφέρει κανέναν.
Χθες είχαμε κανονική επίθεση στον πιο πιστό σύμμαχο των ΗΠΑ.
Καταδικάζει μεν την επίθεση, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν θα συμμετάσχει αν το Ισραήλ ξαναεπιτεθει. Το οποίο αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και πολύ εύκολο. Σαν να λες, μην κάνετε καμία μαλακιά, είστε μόνοι σας.Αλλά ξέρουν καλά, ότι το Ιράν δεν είναι σαν τις όλες χώρες της περιοχης
Δεν υπήρξαν αντιδράσεις για αυτό;
Αν έβγαζε λούγκρος Έλληνας αντίστοιχο video, θα είχε γίνει κακός χαμός.
Ειδικά το 1993, θα του είχαν κάψει το σπίτι και το αυτοκίνητο. Τουλάχιστον.
Θεολογικά επίσης, να ξέρετε, οτι οι καινούριες ταυτότητες δεν θα προλάβουν να κυκλοφορήσουν ως επιβεβλημένες για όλους...
Όπως και ίσως για να μην έχουμε το κοινό ποτήριο που ετοιμάζουν από του χρόνου, με τους Καθολικούς, να γίνει κάτι άλλο, πιο μεγάλο!
Αυτά.
Όπως και ίσως για να μην έχουμε το κοινό ποτήριο που ετοιμάζουν από του χρόνου, με τους Καθολικούς, να γίνει κάτι άλλο, πιο μεγάλο!
Αυτά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 121 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
Χθες, 00:42
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι οι Ισραλολαγνοι χαβουν τοσο ευκολα την Ισραηλινη προπαγανδα?
από Στρακαστρουκας » 16 Νοέμ 2024, 14:44 » σε Διεθνής πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 2402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
30 Μαρ 2025, 13:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ισραηλινή οικονομία συρρικνώνεται με ετησιοποιημένο ρυθμό 11% κατά το τρέχον τρίμηνο.
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2023, 20:49 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Φεβ 2024, 21:37
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 1258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
29 Οκτ 2023, 21:33