Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 21:06
Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 20:44
Μήπως ανήκεις σε αυτούς που ανακουφίστηκαν με το πραξικόπημα του στρατηγού Σίσι στην Αίγυπτο και νοσταλγούν τον Καντάφι στη Λιβύη;
Γιατί αν ανήκεις ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις κάτι από τα δύο.
Nero εσύ;
Δεν έχω καμία σχέση με ολοκληρωτικές θεωρίες και καθεστώτα. Πως σου ήρθε αυτό;
Χρησιμοποιώ την λέξη για να την νιώσουν οι αριστερούληδες που φωνάζουν για τους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα και επικροτούν τις πράξεις της Κίνας.
Δεν είναι ειρωνικό όλο αυτό που κάνουν;
Δεν μου ήρθε απαραίτητα ούτε για σένα ούτε για το Νέρο συγκεκριμένα, απλά ρωτάω.
Αυτό που μου ήρθε όμως είναι ότι οι χώρες της Δύσης και τεράστιο μέρος του πληθυσμού της στήριξαν και ακόμα στηρίζουν κοσμικές δικτατορίες στις μουσουλμανικής πλειοψηφίας χώρες. Να δούμε πως θα το σπινάρουν για να πούνε για την Κίνα.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να ρωτάς, γράφουμε από το παλιό πολλά χρόνια και θα έπρεπε να ξέρεις. Όπως αντιμετωπίζω τους χρυσαυγήτες έτσι αντιμετωπίζω και τους κομμουνιστές.
Για μένα η μόνη διαφορά που έχουν είναι στο σήμα και το χρώμα.
Αν πιάνεσαι από μερικά σημεία που υποστηρίζω ως λογικά ή στην μια πλευρά ή στην άλλη δεν φταίω εγώ, εσύ είσαι μπερδεμένος. Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου όσον αφορά τους μουσουλμάνους, επ' ουδενί τρόπο δεν πρέπει να εφαρμόσουν τη Σάρια και την παιδεραστία , όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά πουθενά.
Με τους Τσαρλί εφάρμοσαν την Σάρια.