Μα δεν θα μπουν οι γείτονες. Οι ευάλωτοι συμπολίτες θα μπούνε.Ναύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:03Να σού πω.
Στον κήπο έχω 5 ελιές, βγάζω το λάδι της φαμίλιας και περισσεύει λίγο για ν' ανταλλάξω με αλεύρι και ρύζι. Πορτοκαλιές, λεμονιές, αχλαδιές, μουσμουλιές, μια συκιά βασιλική, μπαξέ για τα οπωροκηπευτικά και για τα βότανα. Αυτά υπάρχουν ήδη στον κήπο του σπιτιού μου, δεν μιλώ για τα χωράφια έξω απ' το χωριό. Βάλε 5 κότες και 5 κουνέλια, κομπλέ. Να επιβιώσουμε λέμε.
Γιατί να μπουν να μας τα φάνε, αφού λίγο-πολύ όλοι τα ίδια έχουν.
Mayday-Mayday Άμαχος πληθυσμός και Παγκόσμιος Πόλεμος
Re: Mayday-Mayday Άμαχος πληθυσμός και Παγκόσμιος Πόλεμος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όφου, πάλι τα ίδια; Τράβα κυρά μου παραπέρα, δεν θέλω άλλα τάπερ. Δίπλα, χτύπα στους δίπλα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:07Μα δεν θα μπουν οι γείτονες. Οι ευάλωτοι συμπολίτες θα μπούνε.Ναύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:03Να σού πω.
Στον κήπο έχω 5 ελιές, βγάζω το λάδι της φαμίλιας και περισσεύει λίγο για ν' ανταλλάξω με αλεύρι και ρύζι. Πορτοκαλιές, λεμονιές, αχλαδιές, μουσμουλιές, μια συκιά βασιλική, μπαξέ για τα οπωροκηπευτικά και για τα βότανα. Αυτά υπάρχουν ήδη στον κήπο του σπιτιού μου, δεν μιλώ για τα χωράφια έξω απ' το χωριό. Βάλε 5 κότες και 5 κουνέλια, κομπλέ. Να επιβιώσουμε λέμε.
Σε περίπτωση ΠΠ το ποιο ασφαλές μέρος είναι η Ανταρκτική. Οπότε βάζουμε μπουφάν και πηγαίνουμε εκεί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αφού όλοι έχουν κήπο και μπαξέ βρε συ, άσε που στα χωριά είναι αλλιώς, λειτουργεί ακόμα η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Ως ένα βαθμό βέβαια. Τέσπα, άμα γίνει ΠΠ και την κοπανήσω στο χωριό, θα σου πω με λεπτομέρειες.Saturn έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:07ριμαδιό θα στον κάνουν τον κήπο οι επισκέπτεςΝαύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:03Να σού πω.
δεν ζούμε στην κοινωνική σύνθεση του '40 φίλε που ίσχυε σε κάποιον και πάλι βαθμό πως στα χωριά την ψιλοέβγαζες καθαρή

στην πελοποννησο υπαρχουν ακομη χωρια που μπορουν να συντηρήσουν για λιγο το σοι
επειδη εχω παει και ειδα οτι ακομη και αν εχουν ενα μετρο καθαρο απο πετρα το αξιοποιουν
στην υπολοιπη ελλαδα και επειδη εχω παει και τα παρατηρω για αυτον ακριβως τον λογο
ουτε και οι ιδιοι δεν θα εχουν τα αναγκαια ειδικα το σοι μου καθε μερα στο σμ βρισκεται
επειδη εχω παει και ειδα οτι ακομη και αν εχουν ενα μετρο καθαρο απο πετρα το αξιοποιουν
στην υπολοιπη ελλαδα και επειδη εχω παει και τα παρατηρω για αυτον ακριβως τον λογο
ουτε και οι ιδιοι δεν θα εχουν τα αναγκαια ειδικα το σοι μου καθε μερα στο σμ βρισκεται
το 40 η επαρχια ηταν αυταρκης ειχαν τα παντα προς πωληση ή ανταλλαγη
σημερα τα χωρια δεν ειναι ουτε το ενα τις εκατο αυταρκη
σημερα τα χωρια δεν ειναι ουτε το ενα τις εκατο αυταρκη

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:13Αφού όλοι έχουν κήπο και μπαξέ βρε συ, άσε που στα χωριά είναι αλλιώς, λειτουργεί ακόμα η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Ως ένα βαθμό βέβαια. Τέσπα, άμα γίνει ΠΠ και την κοπανήσω στο χωριό, θα σου πω με λεπτομέρειες.Saturn έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:07ριμαδιό θα στον κάνουν τον κήπο οι επισκέπτεςΝαύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 14:03
Να σού πω.
δεν ζούμε στην κοινωνική σύνθεση του '40 φίλε που ίσχυε σε κάποιον και πάλι βαθμό πως στα χωριά την ψιλοέβγαζες καθαρή

αλληλεγγύη δεν ξέρω αν θα λειτουργεί
αλλά για καλό όλων αυτό που θα έπρεπε να λειτουργήσει είναι αυτό που είπα πριν: αυτοοργάνωση και αλληλοσυνεργασία στα πάντα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είστε σε λάθος ημισφαίριο, η πυρηνική μόλυνση δεν περνάει ισημερινό, το τεστάραμε με τη φουκουσίμα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Δηλαδή, οκ, φαντάσου τώρα σε ένα χωριό των 100 κατοίκων, μερικοί να έχουν κανα μποστάνι, καμιά ελιά και να κατέβουν κάτω οι Αθηναίοι συγχωριανοί οι οποίοι φαντασιώνονται πως στο χωριό με κάποιον μαγικό τρόπο θα βρεις οπωσδήποτε τροφή...δεν θα μείνει κοτέστι για κοτέτσι αβάτευτο!
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
ναι ... ειναι κάποια χωριά που σίγουρα οι κατοικοι θα βοηθήσουν!!! ναι ναι ! σιγουρα...!!!
γω λεω να παμε ως αρχικό σχέδιο : καραιβική....
διαφορετικά εχω πολλες κονσερβες να ξερετε... τόνο αλλα και πολλά νουντλς... όποιος δε θελει κακό του κεφαλιού του!!!
γω λεω να παμε ως αρχικό σχέδιο : καραιβική....
διαφορετικά εχω πολλες κονσερβες να ξερετε... τόνο αλλα και πολλά νουντλς... όποιος δε θελει κακό του κεφαλιού του!!!

Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
απο δω το πας, απο κει το φέρνεις...
Δεν υπάρχει λύση σε αυτά που γράφετε.
Τι να το κάνεις να είσαι με χορτάτη κοιλιά όταν ο δίπλα σου πεινάει.
Δεν βγαίνει.
Δεν έχει νόημα.
Τι να το κάνεις να είσαι με χορτάτη κοιλιά όταν ο δίπλα σου πεινάει.
Δεν βγαίνει.
Δεν έχει νόημα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Andromachi
τι να κανω μανα μ... αυτά εχω!!!!

χχαχαχαχαχαχαχααα
αμα πεινάσεις! όλα νοστιμα θα σου φαίνονται!!!!!!!

- Andromachi
παω για νανακια τώρα!
θα σε δώ αργότερα!
κοιτα μη φύγεις μόνη, εεε??????
θα σε δώ αργότερα!
κοιτα μη φύγεις μόνη, εεε??????
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 2156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Αύγ 2024, 22:08
-
- 8 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
20 Μαρ 2024, 00:39
-
-
Νέα δημοσίευση Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος - Όλα τα μέτωπα.
από έργο_μακέτο » 03 Δεκ 2024, 17:43 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
09 Δεκ 2024, 14:37
-
-
- 199 Απαντήσεις
- 5447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
28 Νοέμ 2024, 17:54