Καλά, μλκιες λέμε για να περνά η ώρα. Μη μασάς, άνοιξε το μαγαζί σου.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 16:20Όχι δε θέλω να γίνει Π. πόλεμος,πάνω που ήθελα σε λίγους μήνες να ανοίξω επιχείρηση..
Mayday-Mayday Άμαχος πληθυσμός και Παγκόσμιος Πόλεμος
Re: Mayday-Mayday Άμαχος πληθυσμός και Παγκόσμιος Πόλεμος
σιγά την αυτονομία του τυπικού κατοίκου των χωριών πλέον. Μόνο το ρεύμα να κοπεί θα πελαγωσουν. Ούτε ξυλοσομπες έχουν πολλοί ούτε περβόλια και λίγα ζώα, καλά για δυνατότητα να σπείρει σιτηρά κάθε οικογένεια όπως προπολεμικά ούτε κατά διάνοια. Σίγουρα κάποιους μήνες τους δίνει, αλλά αυτούς μπορείς να τους έχεις και στην πόλη με προετοιμασία .
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Μπορεί να ανοίξεις άλλη επιχείρηση.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 16:20Όχι δε θέλω να γίνει Π. πόλεμος,πάνω που ήθελα σε λίγους μήνες να ανοίξω επιχείρηση..
- SpAcE_PaNtHeR
Ναύτης έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 16:23Καλά, μλκιες λέμε για να περνά η ώρα. Μη μασάς, άνοιξε το μαγαζί σου.SpAcE_PaNtHeR έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 16:20Όχι δε θέλω να γίνει Π. πόλεμος,πάνω που ήθελα σε λίγους μήνες να ανοίξω επιχείρηση..
https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ)
Μόλις με πήρανε τηλέφωνο ψάχνουν για καταφύγια στην περιοχή .
Στο Ηράκλειο και στα Χανιά τα εξοπλίζουν με κουβέρτες και διάφορα.
https://www.neakriti.gr/kriti/2050307_e ... -politikis
Στο Ηράκλειο και στα Χανιά τα εξοπλίζουν με κουβέρτες και διάφορα.
https://www.neakriti.gr/kriti/2050307_e ... -politikis
Μια ειλικρινή συγνώμη που στήριξα και ψήφισα ΝΔ.
Θα εμπιστεύεσαι την παροχή του νερού στο διαμέρισμα;Dorian έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 16:27σιγά την αυτονομία του τυπικού κατοίκου των χωριών πλέον. Μόνο το ρεύμα να κοπεί θα πελαγωσουν. Ούτε ξυλοσομπες έχουν πολλοί ούτε περβόλια και λίγα ζώα, καλά για δυνατότητα να σπείρει σιτηρά κάθε οικογένεια όπως προπολεμικά ούτε κατά διάνοια. Σίγουρα κάποιους μήνες τους δίνει, αλλά αυτούς μπορείς να τους έχεις και στην πόλη με προετοιμασία .
Θα μου πεις και στα χωριά; Ε, εκεί τουλάχιστον ξέρεις αν μπορείς να την εμπιστεύεσαι ή όχι και πράττεις αναλόγως.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 16:22Κι εγώ με τα ίδια γελάω.
Άσε που κάποιοι έχουν μπλέξει τη μπόρα ενός γππ με ένα καλοκαιρινό διήμερο μπουρίνι.
Το μπουρίνι που λες είναι ζωτικής σημασίας.( Για τα φυτά)
Τα Εχουμε μπλέξει όλα εννοείται. Αλλά έχουμε στρατηγούς μέσα στο πχορουμ, έχουμε αγρότες της πλάκας, έχουμε φιλελεύθερους, έχουμε <<αγωνιστές>>, έχουμε θρησκόληπτους και μη, έχουμε και άλλες μαλακίες.
Εδώ ο αστυνομικός από τα μέρη μου, είχε αφήσει πριν μερικά χρόνια στο τραπέζι το όπλο του. Δίδασκε χορους
Έκαμα αναφορά, δεν κάνω πλάκα.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
σοβαρα τωρα !αν ξερεις πεσμου οταν μπορεσεις γιατι θελω να ξαναδοκιμασωSaturn έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 15:19για μαλάκες ψάχνεις;nemo έγραψε: ↑15 Απρ 2024, 15:10ο σκυλος τα εφαγε και τα ευχαριστηθηκε... και δεν ειμαι εκτος κλιματος αφου για επιβιωση
γραφουμε ..λοιπον μακαρονια λαχανικα και κομματια κρεατος οκ η σαλτσα σογιας
που αγορασα και ηταν σαν κατρουλιο ετυχε η μαρκα; ή ετσι ειναι ολες;
αν που πειτε και αυτο - θα σας δωσω την συνταγη του τραχανα
να μας πεις να μας δώσεις έτοιμο τον τραχανά τον χειροποίητο να σου πω κι εγώ τί μαλακία έκανες με την σάλτσα σόγιας
αν εχουμε ππ η λυση ειναι η ένταξη σε μια μεγαλη ομαδα και σε περιοχη με βουνα και χαραδρες
γιατι θα προσφερει προστασια απο ραδιενεργά νεφη οπως και απο ανθρωπους και επισης το σπουδαιοτερο καθαρο νερο απο πηγές ..
γιατι θα προσφερει προστασια απο ραδιενεργά νεφη οπως και απο ανθρωπους και επισης το σπουδαιοτερο καθαρο νερο απο πηγές ..
Στα χωριά υπάρχει πολιτοφυλακή για τους κατσαπλιάδες (ξέρετε ποιοι θα προσπαθήσουν).... Εδώ δεν έχει αυτόφωρο και τακτική δικάσιμο, ούτε επικαλείται κάνεις ψυχολογικά πρεζολογικα κτλ.
Οι της πόλης που δεν θα κάθονται καλά (γιατί τα πονηρά είναι στην πόλη που έχει μεγαλύτερη πελατεία) θα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να εξουθενώσουν τους εισβολείς οι οποίοι στα χωριά δεν έχουν καμία τύχη στον ανταρτοπόλεμο που θα αντιμετωπίσουν...
Οι της πόλης που δεν θα κάθονται καλά (γιατί τα πονηρά είναι στην πόλη που έχει μεγαλύτερη πελατεία) θα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή για να εξουθενώσουν τους εισβολείς οι οποίοι στα χωριά δεν έχουν καμία τύχη στον ανταρτοπόλεμο που θα αντιμετωπίσουν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παγκόσμιος πληθυσμός.
από enaon » 22 Νοέμ 2022, 17:53 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 98 Απαντήσεις
- 6191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
12 Ιαν 2023, 11:38
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
29 Αύγ 2024, 22:08
-
- 8 Απαντήσεις
- 354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
20 Μαρ 2024, 00:39
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία, ή ο πόλεμος στη Γάζα για τα πανάκριβα σουβλάκια?
από Kauldron » 12 Ιαν 2024, 12:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fipps
14 Ιαν 2024, 21:53
-