Κατηγορεις το θυμα;blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:14Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:01Οχι δε γινεται. Εξηγησε μου τι θεωρεις φουσκωτο γιατι προφανως ειναι κατι τελειως υποκειμενικο που κολλας σαν ταμπελα σε οποιον αντιπαθεις.
οπως βλεπεις δεν ειναι καν ιδιαιτερα γυμνασμενοι.
Αλλα γιατι δεν γινεται; μηπως γιατι εκανες κατι και το αξιζες το ξυλο που φαγες;
Πάτερ Κλεομένης: Σπάστε τα κεφάλια των Πακιστανών και πάρτε τους το επίδομα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πάτερ Κλεομένης: Σπάστε τα κεφάλια των Πακιστανών και πάρτε τους το επίδομα!
- blackpaint
Re: Πάτερ Κλεομένης: Σπάστε τα κεφάλια των Πακιστανών και πάρτε τους το επίδομα!
κι αλλοι φουσκωτοι αυγοειδεις, ετσι μοιαζεις και συ Ορεστης 35;

γιατι δε μας λες για το ξυλο που φαγες και γιατι σε χαρακτηρισαν αυγο Ορεστης 35; Μην εχεις λερωμενη την φωλια σου; Γιατι σε εχω ικανο, δεν φειδεσαι ρατσιστικων και σεξιστικων εκφρασεων και αντικοινωνικων αντιληψεων και γνωριζω πολλους και πολλες που θα σε κερναγαν ευχαριστως ενα χερι ξυλο εαν τις εξεφραζες μπροστα τους. Μηπως εκανες και τετοιο;

γιατι δε μας λες για το ξυλο που φαγες και γιατι σε χαρακτηρισαν αυγο Ορεστης 35; Μην εχεις λερωμενη την φωλια σου; Γιατι σε εχω ικανο, δεν φειδεσαι ρατσιστικων και σεξιστικων εκφρασεων και αντικοινωνικων αντιληψεων και γνωριζω πολλους και πολλες που θα σε κερναγαν ευχαριστως ενα χερι ξυλο εαν τις εξεφραζες μπροστα τους. Μηπως εκανες και τετοιο;
Για χαζος μια χαρα προτρεπει τους αλλους να ανοιξουν τα κεφαλια των πακιστανων αλλα δεν το κανει ο ιδιος. Το χει πιασει το νοημα του τι εστι πλημμελημα και τι κακουργημα ο φαδερ, δεν ξερω ομως εαν επιασε καλα το νοημα της ηθικης αυτουργιας ακομα.
- blackpaint
Προς θεου, οχι, μια απλη ερωτηση σου κανω, γιατι μου φαινεται περιεργη η καθετη αρνηση σου να μιλησεις γι αυτο, οταν μ εχεις μολις αποκαλεσει ρατσιστη γιατι ειπα τα αυγα αυγα και οταν εχεις μολις κλαψουρισει για αναιτια επιθεση οπου σε χαρακτηρισαν αυγο. Η ιδεα μου ειναι;
Σκοτωσε το φασιστα που εχεις μεσα σου.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:23Προς θεου, οχι, μια απλη ερωτηση σου κανω, γιατι μου φαινεται περιεργη η καθετη αρνηση σου να μιλησεις γι αυτο, οταν μ εχεις μολις αποκαλεσει ρατσιστη γιατι ειπα τα αυγα αυγα και οταν εχεις μολις κλαψουρισει για αναιτια επιθεση οπου σε χαρακτηρισαν αυγο. Η ιδεα μου ειναι;
Κουκουλοφοροι με μαυρα και Α σε κυκλο.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:20κι αλλοι φουσκωτοι αυγοειδεις, ετσι μοιαζεις και συ Ορεστης 35;
Αναρχικοι ειναι;
Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:26Σκοτωσε το φασιστα που εχεις μεσα σου.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:23Προς θεου, οχι, μια απλη ερωτηση σου κανω, γιατι μου φαινεται περιεργη η καθετη αρνηση σου να μιλησεις γι αυτο, οταν μ εχεις μολις αποκαλεσει ρατσιστη γιατι ειπα τα αυγα αυγα και οταν εχεις μολις κλαψουρισει για αναιτια επιθεση οπου σε χαρακτηρισαν αυγο. Η ιδεα μου ειναι;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
οχι, ενα παρακλαδι της ΧΑ, δεν βλεπεις το στοχαδι;
αλλα γιατι υπεκφευγεις; πες μας για το ξυλο που εφαγες; εσυ κλαιγεσαι γι αλλα κι αλλα, και εγινε κατι τοσο σοβαρο και δεν θες να πεις τιποτα;
Στενοχωριεμαι για τον Μπλακυ πραγματικα.sys3x έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:32Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:26Σκοτωσε το φασιστα που εχεις μεσα σου.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:23
Προς θεου, οχι, μια απλη ερωτηση σου κανω, γιατι μου φαινεται περιεργη η καθετη αρνηση σου να μιλησεις γι αυτο, οταν μ εχεις μολις αποκαλεσει ρατσιστη γιατι ειπα τα αυγα αυγα και οταν εχεις μολις κλαψουρισει για αναιτια επιθεση οπου σε χαρακτηρισαν αυγο. Η ιδεα μου ειναι;
Και γω μαν μου αλλά κι αυτός με λυπάται.Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:38Στενοχωριεμαι για τον Μπλακυ πραγματικα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
Μα γιατι; εμενα ποτε δεν μου την εχουν πεσει αναιτια κατηγορωντας με για φασιστα.
Με μπερδεψαν με τον Αλεξανδρο Πετριδη.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:34οχι, ενα παρακλαδι της ΧΑ, δεν βλεπεις το στοχαδι;
αλλα γιατι υπεκφευγεις; πες μας για το ξυλο που εφαγες; εσυ κλαιγεσαι γι αλλα κι αλλα, και εγινε κατι τοσο σοβαρο και δεν θες να πεις τιποτα;

- blackpaint
οκειιιιι σορυυυυυυ σε παρεξηγησα και τωρα καταλαβαινω γιατι δυσκολευσαι τοσο πολυ να το βγαλεις απο μεσα σου: ηταν ομοφοβικη επιθεση!Ορέστης 35 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:43Με μπερδεψαν με τον Αλεξανδρο Πετριδη.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:34οχι, ενα παρακλαδι της ΧΑ, δεν βλεπεις το στοχαδι;
Αγις Τον εκανα τ αλατιου παλι. 

- blackpaint
ναι ορεστη εχεις δικιο παραδεχομαι την ηττα μου. Συγνωμη που ημουνα τοσο κακος μαζι σου. Τελικα ομως βγηκε σε καλο, γιατι επιτελους βγηκες απο τη ντουλαπα. Τωρα ολα βγαζουν νοημα, το μισος για την οικογενεια σου, το μισος για τις γυναικες, οι απελπισμενες σου προσπαθειες να το παιξεις σερνικο. Ολα λεμε.
Για μια ακομα φορα, σορρυ, αλλα ουδεν κανον αμιγες καλου: βγηκες επιτελους απο την ντουλαπα και τωρα ξερουμε ολοι γιατι μας τα ζαλιζες με τις γυναικες τοσον καιρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάτερ Κλεομένης - Ριφιφί στους κάδους
από έργο_μακέτο » 02 Δεκ 2024, 19:42 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 19 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
09 Απρ 2025, 16:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κόβατε κεφάλια ε ? - Ναι, αλλά ήμουν μικρός.
από Frappezitis » 11 Δεκ 2024, 06:10 » σε Ιστορία - 9 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
21 Δεκ 2024, 01:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κυβέρνηση: Απαγόρεψαν συγκέντρωση Ινδών εξαιτίας ανακοινώσεως αντισυγκέντρωσης Πακιστανών
από Golden Age » 08 Μάιος 2025, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
11 Μάιος 2025, 20:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μικρός "Κλεομένης"
από Mike Bassett » 09 Φεβ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
09 Φεβ 2024, 22:10
-