Ναι και καταλήγεις να έχεις τη Λεία Τόμας να συναγωνίζεται γυναίκες στην κολύμβηση και την Φοξ Φάλλον να σπάει κρανία γυναικών στην πάλη και μια Άντρεα (αν θυμάμαι καλά) να είναι πρωταθλήτρια στην άρση βαρών. Όλες τους πρώην άντρες. Αλλά ντάξει μωρέ, 3 άνθρωποι είναι, τι ποσοστό να πιάνουν;Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:21αφορα στην αποφαση τους να κατουρανε στις γυναικειες τουαλετες, και να αναγραφονται στα σχολικα κιταπια ως θυληκα, χωρις να το εχει βεβαιωσει μουρλογιατρος και χωρις να ρωταται η γνωμη του γονιου.
αυτο καταλαβαινω διαβαζοντας το, με τα αγγλικα που ξερω.
Οδηγία υπουργείου παιδείας - αυστραλία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Οδηγία υπουργείου παιδείας - αυστραλία
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Αν η παράθεση σου δεν είναι σχετική με αυτά που γράφω, όπως αυτή, καλό είναι να μη γίνεται καν.enaon έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:30ναι, οκ, δεν ξερω αν στο ειπα, αλλα μπραβο σου για την προσπάθεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25Δηλαδή ο μόνος λόγος να είναι κατάντια η Μελετη στην ευρωβουλή είναι αν δουλεύει στη SIrina;
Άρα με τη δική σου λογική, ούτε ο Αυτιάς είναι κατάντια. Γιατί υπερασπίζεσαι τον Αυτιά ρε, ντροπή.
Αν θες απάντα στην ερώτηση: "Δηλαδή ο μόνος λόγος να είναι κατάντια η Μελετη στην ευρωβουλή είναι αν δουλεύει στη SIrina;"
Για να καταλάβουμε πως δουλεύει αυτό που λες μυαλό σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 17 Απρ 2024, 11:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Λίγο εκνευρισμένο σε βρίσκω σήμερα, το ζάχαρο το κοιτάς καθόλου;
νομιζω ειναι λιγο μαλακια να εχεις γραψει 10 φορες για τη μελετη σε τουτο το νημα, καθοτι παντελως ασχετο. μαλλον κατι θες να πεις, αλλα φταει που δε βγαζουν και πολυ νοημα οι προτασεις σου

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Είπαμε με τις γουόκ μαλακίες και τα λουτζουμπουτουσαρανταδυοπλάς καρναβάλια διαφωνώ κι εγώ. Κάθετα.Isildur έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:30Μιλάω για το λαστιχάρισμα που προσπαθούν να κάνουν κάποιοι πάνω στο θέμα, που από το λογικότατο (κατ' εμέ) της αναγνώρισης του δικαιώματος που έχει ο καθένας πάνω στην σεξουαλικότητά του και στο ποιον θα έχει για σύντροφο, περνάμε στο να ζητάει η LGBT+/*:^2 κοινότητα ("κοινότητα"... λέμε τώρα) κι από μια νέα πίπα κάθε μέρα. Και με κάθε νέα απαίτηση, να ανακαλύπτουμε και μια νέα "μούρλα". Και να ξες, αυτό σταματημό δεν θα έχει, όπως φαίνεται. Όσο για τον γάμο που λες, η αντίρρησή μου ήταν για τις τεκνοθεσίες, σύμφωνα ας κάνανε όσα θέλανε κι ας τα βαφτίζανε και γάμους, γιατί να έχω θέμα μ' αυτό.Ναύτης έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:19Δεν ξέρω για ποια πράγματα μιλάς, αλλά αν μιλάς για τον πολιτικό γάμο των gay ξαναλέω ότι αφορά σε αστικό δικαίωμα. Δεν μπορεί ένα αστικό δικαίωμα να αφορά σε κάποιους πολίτες και να αποκλείει άλλους.Isildur έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:14
Καταλαβαίνεις τώρα λατρεία, γιατί ήμουν αντίθετος σε κάποια πράγματα σε παλιότερες συζητήσεις μας και σού έλεγα ότι αν δεν μπούνε κάποια όρια θα πιάσουμε το άλλο άκρο και θα βλέπουμε εκτρώματα (ή κάπως έτσι, σιγά μην θυμάμαι ακριβώς τα λόγια μου); Σε κάποιες "κατηγορίες πολιτών", αν ανοίξει ο ασκός του Αιόλου δεν υπάρχει επιστροφή. Όχι με πολιτισμένο και ήρεμο τρόπο, τέλος πάντων.
Εδώ όμως έχουμε μια μούρλα, βαφτίζουν τα παιδάκια "αρκετά ενήλικες" ώστε να περάσουν τη γουόκ μαλακία τους.
Με τον πολιτικό γάμο των γκέι, συμφωνώ.
Για την τεκνοθεσία από γκέι ζευγάρια έχω κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις, για διαφορετικούς λόγους απ' εσένα όμως.
γραφεις σαχλαμάρες, δεν γίνεται να αποφασίσεις στα 18 αν θα αλλάξεις πριν την εφηβεία, εχει περάσει. Υπάρχει πρακτικό θεμα, δεν το εχουν βγαλει απο το κεφάλι τους, καποτε θα ερθει και εδώ η συζήτηση και θα παπαγαλίζεις οτι λεει η νδ, κανε λιγη υπομονή.
εισαστε πολλοι νανε; δεν θα καταλαβεις, δεν θες, δεν θα εγραφες μαλακιες για δικαστήρια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:34Για να καταλάβουμε πως δουλεύει αυτό που λες μυαλό σου.
- Dwarven Blacksmith
Είμαστε πολλοί αυτοί που διαβάζουμε. Εγώ που ρωτάω είμαι ένας. Δεν έγραψα τίποτα για δικαστήρια. Είσαι υπό την επήρεια κάποιας ψυχοτροπικής ουσίας ή είναι νορμάλ αυτό τώρα;enaon έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:39εισαστε πολλοι νανε; δεν θα καταλαβεις, δεν θες, δεν θα εγραφες μαλακιες για δικαστήρια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:34Για να καταλάβουμε πως δουλεύει αυτό που λες μυαλό σου.

παντως να ξερεις, εχεις ξεπερασει τη γαλη σε ποσοστο αναρτησεων που δε βγαζουν νοημα.

μαλιστα, δηλαδη δεν θυμασαι οτι η κουβεντα ξεκίνησε γιατι συμφωνησες με την μαλακια του βιλλ, οτι το δικαστήριο αποφασίζει, οχι το σχολειο; τεσπα, μαλλον σε ενοχλει που σε λεω βλακα πλαγίως, εισαι βλακας, ευθέως.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:41Είμαστε πολλοί αυτοί που διαβάζουμε. Εγώ που ρωτάω είμαι ένας. Δεν έγραψα τίποτα για δικαστήρια. Είσαι υπό την επήρεια κάποιας ψυχοτροπικής ουσίας ή είναι νορμάλ αυτό τώρα;
Εξαρτάται σε ποια ηλικία, τι ορμόνες και γιανποσο χρονικό διάστημα Κάι τι δοσολογια. Εδω οσοι γυμναστηριακοι παιρνουν τεστοστερονη για να φουσκωσουν μενουν με μονιμη ορμονικη διαταραχη και χαμηλα επιπεδα ενδογενους τεστοστερόνης εφ ορου ζωής. Σκέψου τι ζημια παθαινεις αν πάρεις ορμόνες του αλλου φύλου. Από γυναικομαστια και μειωμενη οστική και μυϊκή μαζα, αλλαγή φωνής μέχρι ποιος ξέρει τι αλλοBill Hicks έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 09:44η ορμονοθεραπεία είναι αναστρέψιμη.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 08:59έπαθε και δεύτερο και δε μιλάει. Αλλά αυτός ήταν άλλη φάση, είχαν πάει σε γιατρό κανονικά και ο γιατρός της έβαλε την ιδέα, όχι το σχολείο. Το παιδί απ'όσο ξέρω είναι πλέον μόνιμα στειρωμένο, puberty blockers και λοιπά.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 08:41Ο φίλος σου που έβαλαν το παιδί του σε τέτοια κατάσταση τι κάνει; Θυμάμαι είχες γράψει κάτι για εγκεφαλικό με την πρώην του να είναι υπέρ της αλλαγής φύλου για το παιδί.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
οχι, δε δινουν τετοια στο σχολειο, απο οτι λεει η αρχικη αναρτηση.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:23Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:10νομιζω δε μιλαμε για κατι τετοιο. αυτο που λενε ειναι οτι θα γραφουν στα τεφτερια τους το φυλο που επιλεγει το παιδι, οτι κι αν λενε οι γονεις του.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 08:45
Στον ευνουχισμό παιδιών και σε εκείνη τη μλκια που λέγεται testosterone inhibitor, αν θυμάμαι καλά.
γραφειοκρατικο ζητημα, δηλαδη.
οχι οτι δεν ειναι παντελως ηλιθιοτητα, φυσικα και ειναι. αλλα δεν εχουμε φταει (ακομη;) στο σημειο να κανουν ιατρικες πραξεις χωρις γονικη συναινεση
Πας καλά;
Δίνουν puberty blockers. Που σημαίνει πως τα κορίτσια δεν θα κάνουν βζια, δεν θα έχουν περίοδο κλπ. Και τα αγόρια, δεν θα αποκτήσουν την οστική πυκνότητα και τα υπόλοιπα που συμβαίνουν λόγω τεστοστερόνης.
Είναι σε πρώτη φάση χημικός ευνουχισμός και αργότερα αρχίζουν τα χειρουργεία για το πετσόκομμα.
οτι συμβαινει αλλου, ισχυει, αλλα με τη συμφωνια κηδεμονα.
- Dwarven Blacksmith
Ο Bill δεν έγραψε αυτό που ισχυρίζεσαι ότι έγραψε, και σίγουρα δεν το έγραψα εγώ. Άρα ψυχοτροπική ουσία, σε συνδυασμό με αγνή βλακεία.enaon έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:43μαλιστα, δηλαδη δεν θυμασαι οτι η κουβεντα ξεκίνησε γιατι συμφωνησες με την μαλακια του βιλλ, οτι το δικαστήριο αποφασίζει, οχι το σχολειο; τεσπα, μαλλον σε ενοχλει που σε λεω βλακα πλαγίως, εισαι βλακας, ευθέως.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:41Είμαστε πολλοί αυτοί που διαβάζουμε. Εγώ που ρωτάω είμαι ένας. Δεν έγραψα τίποτα για δικαστήρια. Είσαι υπό την επήρεια κάποιας ψυχοτροπικής ουσίας ή είναι νορμάλ αυτό τώρα;

φυλομεταβαση για το σχολειο ειναι να φορα φουστανι και να κατουρα καθιστος. δε θα πηγαινει στο δωματιο της νοσοκομας να του κοψουν την πουτσα.Ναύτης έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:23Αφορά και στη διαδικασία της φυλομετάβασης, θα αποφασίζουν μόνα τους να ανήλικα ως "αρκετά ενήλικα".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγια της ΕΕ: Παρτε προμηθειες για 72 ωρες σε περιπτωση πολεμου
από George_V » 26 Μαρ 2025, 08:28 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
28 Μαρ 2025, 21:11
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:39
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών
από Λίνο Βεντούρα » 15 Νοέμ 2024, 23:49 » σε Εθνικά Θέματα - 10 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
19 Νοέμ 2024, 07:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
από Μαδουραίος » 07 Απρ 2024, 10:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 338 Απαντήσεις
- 8770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
11 Απρ 2024, 23:45
-