Θα δίνατε δουλειά σε μέλος του ΠΑΜΕ;
Θα δίνατε δουλειά σε μέλος του ΠΑΜΕ;
Ψηφίστε.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Re: Θα δίνατε δουλειά σε μέλος του ΠΑΜΕ;
Λείπει η επιλογή : ΟΧΙ... γιατι μπορεί να είμαι αριστερός (εργοδότης) αλλά δεν είμαι και μαλάκας 

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σωστή επισήμανση
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Ζητάω εργατικό προσωπικό, ζητάς δουλειά. Η σχέση μας τελειώνει εκεί. Εάν μου το έλεγε στην συνέντευξη σίγουρα όχι. Δεν με ενδιαφέρει εάν είσαι του ΠΑΜΕ, της ΝΔ, εάν είσαι γκέι, χριστιανός, Ολυμπιακός ή Έλληνας. 

Ανάλογα τη δουλειά. Για bouncer θα ήταν ταμάμ, με τόση προϋπηρεσία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι, από τη στιγμή που δεν εχεις να φοβάσαι για κατι 

Τον είχα κάνει επιστάτη και τον έδιωξα γιατί ήτανε πολύ ρατσιστής με τους μετανάστες και πολύ σκληρός με τους εργαζομένους.
Σε τρείς μήνες μου έκανε χίλια προβλήματα.
Ήθελε να δείχνει ο βλάκας ότι μπορεί να είναι του ΠΑΜΕ αλλά στηρίζει εμένα.
Δεν ήξερε να διαχειριστεί την κατάσταση.
Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση με την συμπεριφορά του.
Εγώ τον έβαλα γιατί είχα λίπος και ήθελα να είναι αυτός μπροστά να δώσει διάφορα να τον αγαπούνε οι εργαζόμενοι.
Αυτός ήτανε στουρνάρι.
Η γυναίκα του είναι μακρινή συγγενείς τα λέμε καμιά φορά.
Η γυναίκα του είναι πολύ πιο έξυπνη από αυτόν.
Μακάρι να την άκουγε.
Παιδιά μπορεί να σας φαίνονται κουφά αυτά που γράφω αλλά τον έχουν κάνει ανέκδοτο οι εργαζόμενοι.
Α και ψήφισα όχι.
Σε τρείς μήνες μου έκανε χίλια προβλήματα.
Ήθελε να δείχνει ο βλάκας ότι μπορεί να είναι του ΠΑΜΕ αλλά στηρίζει εμένα.
Δεν ήξερε να διαχειριστεί την κατάσταση.
Με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση με την συμπεριφορά του.
Εγώ τον έβαλα γιατί είχα λίπος και ήθελα να είναι αυτός μπροστά να δώσει διάφορα να τον αγαπούνε οι εργαζόμενοι.
Αυτός ήτανε στουρνάρι.
Η γυναίκα του είναι μακρινή συγγενείς τα λέμε καμιά φορά.
Η γυναίκα του είναι πολύ πιο έξυπνη από αυτόν.
Μακάρι να την άκουγε.
Παιδιά μπορεί να σας φαίνονται κουφά αυτά που γράφω αλλά τον έχουν κάνει ανέκδοτο οι εργαζόμενοι.
Α και ψήφισα όχι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Ψήφισα όχι.
Αν και αυτοί οι κομουνιστές είναι οι πιο σκληροί επιστάτες και αφεντικά, οπότε αν ήθελα no mercy για τους εργαζόμενους θα έβαζα κουμουνι να εποπτεύει.
Αν και αυτοί οι κομουνιστές είναι οι πιο σκληροί επιστάτες και αφεντικά, οπότε αν ήθελα no mercy για τους εργαζόμενους θα έβαζα κουμουνι να εποπτεύει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ερώτημα μπορεί να διευρυνθεί
Θα δίνατε δουλειά σε μια metoo ;

***παρόλο που δεν είστε τοξικός αρσενικός

Θα δίνατε δουλειά σε μια metoo ;

***παρόλο που δεν είστε τοξικός αρσενικός

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

- Dwarven Blacksmith
Εγώ δεν είμαι.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:53Ψήφισα όχι.

Ένας εργαζόμενος είχε αλλεργία στο λατεξ γάντια.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:53Ψήφισα όχι.
Όλοι το ξέραμε και ο προηγούμενος επιστάτης του έφερνε νιτριλίου που ήτανε μπλέ.
Όλοι φορούσαν άσπρα και αυτός μπλέ.
Σταμάτησε να παραγγέλνει γάντια νιτριλίου και τον υποχρέωσε να φοράει λατεξ.
Ξέρεις τώρα σε πάγκο επεξεργασίας κοτόπουλων.
Ο Άνθρωπος γέμισε πάλι σπυριά στα χέρια.
Ήρθε και με βρήκε μου είπε το πρόβλημα.
Τον φώναξα μου λέει είναι πιο ακριβά τα νιτριλίου και μιλάμε για πενταροδεκάρες η διαφορά.
Του λέω μα αφού ο άνθρωπος έχει αλλεργία όλοι το ξέρουμε.
Ε εντάξει λάθος μου νόμιζα ότι μας κοροϊδεύει ο Αλβανός.
Εν τω μεταξύ έλεγε εντάξει λάθος μου αλλά δεν το εννοούσε και τόσο.
Μόλις τον θυμήθηκα τώρα πάλι τσαντίστηκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 17 Απρ 2024, 12:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Εννοείται. Αν θέλω να γίνει σωστά η δουλειά θα πάρω ΠΑΜίτη, και ας απεργεί που και που. Σιγά μην πάρω ΔΑΠίτη να μου τρέχει κάθε τρεις και λίγο στα γκέι παρέιντ και να παίρνει συνεχώς αναρρωτικές άδειες να πάει να κάνει τον κλακαδόρο στον Μιζοτάκη ή άλλον.
Κομουνιστής;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 12:00Εγώ δεν είμαι.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:53Ψήφισα όχι.

Θα θυμίσω την Pirelli στη Πάτρα που την έκλεισαν οι αριστεροί συνδικαλιστές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
24 Σεπ 2024, 00:17
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 30 Ιούλ 2024, 03:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Αύγ 2024, 09:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Σουηδία έγινε το 32ο μέλος του ΝΑΤΟ
από Philip Mortimer » 08 Μαρ 2024, 01:19 » σε Διεθνής πολιτική - 98 Απαντήσεις
- 2348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
12 Μαρ 2024, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΛΑΔΙ;
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Σεπ 2023, 09:43 » σε Μαγειρική - 23 Απαντήσεις
- 1295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
29 Σεπ 2023, 21:09
-