Τα παιδιά είναι κρατική περιουσία και όχι ατομική ιδιοκτησία.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46τη λες και την ξαναλές αυτή τη μαλακία, αλλά εμένα πηγαίνουν όντως τα παιδιά μου σχολείο εκεί πέρα, και δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με ηθική το θέμα. Έχει να κάνει με το αν θα παίρνει ένας δάσκαλος αποφάσεις ζωής για την οικογένειά ΜΟΥ ή όχι.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25όχι, φίλε μου. απλά δεν συμμετάσχουμε όλοι στο συγκεκριμένο moral panic.
Οδηγία υπουργείου παιδείας - αυστραλία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Οδηγία υπουργείου παιδείας - αυστραλία
Σιγά μην είναι και μικροί Σταχανοφ να τα στέλνουμε στα ορυχείαThe Age of Aquarius έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 17:29Τα παιδιά είναι κρατική περιουσία και όχι ατομική ιδιοκτησία.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46τη λες και την ξαναλές αυτή τη μαλακία, αλλά εμένα πηγαίνουν όντως τα παιδιά μου σχολείο εκεί πέρα, και δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με ηθική το θέμα. Έχει να κάνει με το αν θα παίρνει ένας δάσκαλος αποφάσεις ζωής για την οικογένειά ΜΟΥ ή όχι.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25όχι, φίλε μου. απλά δεν συμμετάσχουμε όλοι στο συγκεκριμένο moral panic.
Τι μας λες!The Age of Aquarius έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 17:29Τα παιδιά είναι κρατική περιουσία και όχι ατομική ιδιοκτησία.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46τη λες και την ξαναλές αυτή τη μαλακία, αλλά εμένα πηγαίνουν όντως τα παιδιά μου σχολείο εκεί πέρα, και δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με ηθική το θέμα. Έχει να κάνει με το αν θα παίρνει ένας δάσκαλος αποφάσεις ζωής για την οικογένειά ΜΟΥ ή όχι.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25όχι, φίλε μου. απλά δεν συμμετάσχουμε όλοι στο συγκεκριμένο moral panic.
Το κράτος πονάει στην γέννα;
Το κράτος ξενυχτάει στις αρρώστιες τους.
Το κράτος τα συμβουλεύει;
Το κράτος θυσιάζει την ζωή του για αυτά;
Αντιθέτως το κράτος τα σαμποτάρει από την πρώτη μέρα που γεννιούνται.
Συνεχίζει με την χάλια υγεία , χάλια παιδεία.
Συνεχίζει να τα σαμποτάρει με την έλλειψη αξιοκρατίας.
Συνεχίζει να τα σαμποτάρει ακόμα και στον στρατό με τα βίσματα.
Μέχρι να πεθάνουν.
Έλεος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι οι ίδιες χώρες που έδειξαν την πιο αλλοπρόσαλλη, ασυνάρτητη και αυταρχική στάση κατά το φιάσκο της διαχείρισης του κόβιντ, συγκεκριμένα: Αυστραλία, Ισπανία και Καναδάς είναι οι ίδιες που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή και σε αυτήν την εμετική υπόθεση της "τρανσοποίησης¨ των παιδιών χωρίς την συμμετοχή των γονέων.
Ναι, ξέρω, εντελώς συμπτωματικό είναι, καμία απολύτως σχέση, απορώ και που το σκέφτηκα...
Ναι, ξέρω, εντελώς συμπτωματικό είναι, καμία απολύτως σχέση, απορώ και που το σκέφτηκα...
"penetrated - cabinets"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Την ΓΑΛΗ κυνηγάει ολόκληρη αγέλη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 14:46Αυτό το νήμα απέδειξε ότι σχηματίζεται αγέλη και για άλλους χρήστες εκτός από τη ΓΑΛΗ..
Η Juno περνάει φίνα, ακόμα και αν δεν ασχολείται με τα σούργελα.

(Τελευταία επιτυχία ο διμούτσουνος που έκανε παράθεση σχόλιό μου και όταν έκανα και εγώ το ίδιο, άρχισε να με βρίζει.
Φυσικά δεν έφαγε μπαν, ως επίτιμος συντονιστής).
Διαφωνώ 1000%.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 16:09...
Το δικό μου παιδί έχει μάνα και πατέρα να το νοιαστούν και να το φροντίσουν. Κάνε πειραματόζωα τα παιδιά που δεν τα νοιάζονται οι γονείς τους.
...
Αυτά τα παιδιά είναι που πρέπει να προστατευθούν περισσότερο από όλα!
Αν έχουν τόσο θράσος στα σχολεία, φαντάσου τι πανηγύρι έχει να γίνει στα ιδρύματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Απρ 2024, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αστείο, ε; Στο μεταξύ, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω και γιατί έκοψε καπίστρι σήμερα κι έβριζε όλον τον κόσμο, αλλά και με ποιο σκεπτικό έκανε την διανομή των ρόλων.
Αλλά δεν γαμείς; Να 'χαμε να λέγαμε...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Το έχω ζήσει πολλές φορές!Καραμελίτσα έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 16:54Στο φόρουμ, όταν πάνω από τέσσερεις χρήστες μαζεύονται για να την πέσουν σε ένα, αυτό είναι ηθικός πανικός.
Όταν χάνουν τον μισθό στα στοιχήματα, όταν δεν τους κάθεται η γκόμενα, όταν τους βρίζει το αφεντικό ή τους φεύγει ο πελάτης, μπαίνουν στο phorum για να βρίσουν και είμαι μια από τις βασικές επιλογές τους.
Ας όψεται ο Καβαλιέρης-Exodus (κακή του ώρα όπου βρίσκεται) και τα αφεντικά του phorum που του συμπαραστέκονται, μην τυχόν και λασκάρουν και άλλες βίδες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι ξεκάθαρο εδώ και αιώνες πως αν ένα παιδί δεν προστατευτεί από τους γονείς του και το οικογενειακό περιβάλλον του, έχει μια ταμπέλα πάνω του που γράφει αναλώσιμο.Juno έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 18:10Διαφωνώ 1000%.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 16:09...
Το δικό μου παιδί έχει μάνα και πατέρα να το νοιαστούν και να το φροντίσουν. Κάνε πειραματόζωα τα παιδιά που δεν τα νοιάζονται οι γονείς τους.
...
Αν έχουν τόσο θράσος στα σχολεία, φαντάσου τι πανηγύρι έχει να γίνει στα ιδρύματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό πρέπει να αλλάξει!Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 18:21Είναι ξεκάθαρο εδώ και αιώνες πως αν ένα παιδί δεν προστατευτεί από τους γονείς του και το οικογενειακό περιβάλλον του, έχει μια ταμπέλα πάνω του που γράφει αναλώσιμο.Juno έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 18:10Διαφωνώ 1000%.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 16:09...
...
Εδώ και αιώνες, πολλοί άνθρωποι ζούσαν σε ημιζωώδη κατάσταση. Όχι πλέον.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Μπλα μπλα μπλα μπλα και ο ψεκοΜπερία καπέλοNiki έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 17:35Τι μας λες!The Age of Aquarius έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 17:29Τα παιδιά είναι κρατική περιουσία και όχι ατομική ιδιοκτησία.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46
τη λες και την ξαναλές αυτή τη μαλακία, αλλά εμένα πηγαίνουν όντως τα παιδιά μου σχολείο εκεί πέρα, και δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με ηθική το θέμα. Έχει να κάνει με το αν θα παίρνει ένας δάσκαλος αποφάσεις ζωής για την οικογένειά ΜΟΥ ή όχι.
Το κράτος πονάει στην γέννα;
Το κράτος ξενυχτάει στις αρρώστιες τους.
Το κράτος τα συμβουλεύει;
Το κράτος θυσιάζει την ζωή του για αυτά;
Αντιθέτως το κράτος τα σαμποτάρει από την πρώτη μέρα που γεννιούνται.
Συνεχίζει με την χάλια υγεία , χάλια παιδεία.
Συνεχίζει να τα σαμποτάρει με την έλλειψη αξιοκρατίας.
Συνεχίζει να τα σαμποτάρει ακόμα και στον στρατό με τα βίσματα.
Μέχρι να πεθάνουν.
Έλεος.
Πάντα ήμουνα μία καταπιεσμένη λεσβία αλλά τι λέγαμε; Α ναι, πιο Άραβας κι από τους Άραβες, τό' χουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μην πίνεις από τόσο νωρίς ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου και μακάρι να αλλάξει αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Τουλάχιστον όχι τώρα στα κοντά.Juno έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 18:23Αυτό πρέπει να αλλάξει!Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 18:21Είναι ξεκάθαρο εδώ και αιώνες πως αν ένα παιδί δεν προστατευτεί από τους γονείς του και το οικογενειακό περιβάλλον του, έχει μια ταμπέλα πάνω του που γράφει αναλώσιμο.
Εδώ και αιώνες, πολλοί άνθρωποι ζούσαν σε ημιζωώδη κατάσταση. Όχι πλέον.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγια της ΕΕ: Παρτε προμηθειες για 72 ωρες σε περιπτωση πολεμου
από George_V » 26 Μαρ 2025, 08:28 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
28 Μαρ 2025, 21:11
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 655 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:39
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών
από Λίνο Βεντούρα » 15 Νοέμ 2024, 23:49 » σε Εθνικά Θέματα - 10 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
19 Νοέμ 2024, 07:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
από Μαδουραίος » 07 Απρ 2024, 10:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 338 Απαντήσεις
- 8756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
11 Απρ 2024, 23:45
-