Βέβαια η ντροπή των Ιωαννίνων, μάλλον βλέπει κοινά στοιχεία, λόγω περμαναντ και ρεφλε στη βαφή.

Παρ όλο που η Ελεφαντη εκφέρει βρώμικο σεξιστικό λόγο εναντίων της κ.Μελετη
Έλα ρε, σοβαρά;Green Dragon έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 15:12'Η' Νταλαούρα δεν είναι ψευδώνυμο κανονικού ανθρώπου, λογαριασμός του Συριζα είναι. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να το εξηγήσω αυτό.
Ε αφού ρωτάς τι περιμένεις να σου πω; Τι ρωτάς αν ξέρεις την απάντηση;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 17:48Έλα ρε, σοβαρά;Green Dragon έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 15:12'Η' Νταλαούρα δεν είναι ψευδώνυμο κανονικού ανθρώπου, λογαριασμός του Συριζα είναι. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να το εξηγήσω αυτό.
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.
Κατά τα άλλα, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αυτό που ισχυρίζεται ο βλαξ Πορτοσάλτε είναι μια επίσης ηλίθια προσέγγιση που επηρεάζει τους αντίστοιχους βλάκες πανελίστες, τηλεθεατές και όχι μόνον.
Sid Vicious έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 17:46Για να είμαστε αντικειμενικοι η Ελεονώρα είναι όμορφη γυναίκα και φαίνεται και ατομάκι που θα μπορούσες πιθανώς να πιείς μια μπύρα να πας σε μια συναυλία. Αυτή η Ελεφάντος αντιθετως ξενέρωτη, ξινή και ασχημη φαινεται
Πολιτικά μιλώντας, μαζέψτε πρώτα τους παπαροπρωτοψάλτες, δηλώστε ξεκάθαρα ότι λένε μαλακίες και σταματήστε τις πουστίτσες, τζόρτζι μου. Και δεν αφορά μόνον στη νδ αυτό που λέω αλλά σε όλα τα... αντρίκια
αφού είναι καλό ατομάκι ας τις δώσουμε 20χιλιάρικα το μήνα να ξίνει το νιμού της στις βρυξέλλες.Sid Vicious έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 17:46Για να είμαστε αντικειμενικοι η Ελεονώρα είναι όμορφη γυναίκα και φαίνεται και ατομάκι που θα μπορούσες πιθανώς να πιείς μια μπύρα να πας σε μια συναυλία. Αυτή η Ελεφάντος αντιθετως ξενέρωτη, ξινή και ασχημη φαινεται
Ασε μας ρε Γαλη... όλη την ώρα ξύνεις τα νύχια σου για καυγάΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 18:26Ρε τζόρτζιSpoilerShowgeorgebi έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 18:05Γενικά όταν ένα θηλυκό θέλει να ''ξεμαλιασει***'' το άλλο
***πολιτικά μιλώντας
όπως καλή ώρα η Ελεφαντη την Ελεονωρα
δεν ειναι μόνο κομματικά τα κριτήρια
Να φερειπείν τι ζόρι τραβάει η ΝΔκρατισα Κλειτου με την Ελεονωρα;
https://periodista.gr/%cf%80%cf%8e%cf%8 ... %83%cf%80/SpoilerShow, να υποθέσω ότι εσύ το παίζεις ως υπεράνω αρσενικός κριτής; Με τί προσόντα;
Γιατί παίζουν διάφορα είδη αρσενικοθηλυκώνε όλων κατά βούληση, εδώ μέσα.