Μα συμφωνώ με αυτό που λες.
Εδω μέχρι ο άι στέφανος μου φαίνεται χωριό που είναι 25χλμ απο Αθήνα και 10 απο Κηφισιά.
Μα συμφωνώ με αυτό που λες.
Αυτα σκεφτομαι και δεν το κανω συν οτι το θεωρω γρουσιζια αλλα δεν αντεχεται ωρες ωρες.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 14:19Όχι, μη, εμένα αν έφτανε στα αυτιά της γιαγιάς μου αυτό, θα έσκαγε από τη στενοχώρια της κυριολεκτικά. Καλό είναι να μην τους βαραίνουμε με μαλακίες τους ανθρώπους που μας αγαπάνε. Όσες φορές και να μου παίξει η γιαγιά μου την κασέτα, το κάνει με αγάπη, παράπονο, συνδυασμό και των δύο κλπ. και δεν μπορώ να εκνευριστώ μαζί της. Εγώ αναφέρομαι στους απέξω, που δεν τους πέφτει λόγος, δεν νοιάζονται και απλά βρήκαν παπά να θάψουν 5-6.
Ναι, είναι φουλ γρουσουζιά. Αφού επέσπευσα τεστ παπ και υπέρηχο, για να μου φύγει η ιδέα.
Βασικό είναι να έχει παιδάκια στο χωριό για να παίζει έξω από το σπίτι.Ίφιδα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 13:02Ο μικρός είναι 3. Το σκεφτόμαστε εδω και καιρό με τον σύζυγο, εμείς είμαστε ψημένοι να φύγουμε αλλά προτεραιότητα φυσικά είναι το παιδι. Αν φυγουμε τωρα δε θα του κακοφανεί και σιγουρα η ποιότητα ζωής μας θα ειναι ανώτερη.
Το χωριό όμως δεν εχει πολλά παιδιά, ούτε σχολεία ή δραστηριότητες. Όλα αυτα τα εχει στα 5-10 χιλιόμετρα.
Η απόσταση απο Θεσσαλονίκη είναι στις 2 ωρες. Άνετα θα μπορουσαμε να ερχομαστε σην πόλη για κάποια παράσταση ή έκθεση που μπορεί να το ενδιαφέρει.
Η καθημερινότητά του όμως; Οι παρέες του; Ένα παιδί του χωριού είναι πιο ψημένο σε κάποια πράγματα ενώ ενα παιδι της πόλης σε κάποια άλλα.
εγώ ως δραστηριότητες αντιλαμβάνομαι τις ξένες γλώσσες,
Αντε ρε χαρισε στην γιαγια σου ενα δισεγγονο και ασε τις μαλακιες....Cecily Anne έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 14:19Όχι, μη, εμένα αν έφτανε στα αυτιά της γιαγιάς μου αυτό, θα έσκαγε από τη στενοχώρια της κυριολεκτικά. Καλό είναι να μην τους βαραίνουμε με μαλακίες τους ανθρώπους που μας αγαπάνε. Όσες φορές και να μου παίξει η γιαγιά μου την κασέτα, το κάνει με αγάπη, παράπονο, συνδυασμό και των δύο κλπ. και δεν μπορώ να εκνευριστώ μαζί της. Εγώ αναφέρομαι στους απέξω, που δεν τους πέφτει λόγος, δεν νοιάζονται και απλά βρήκαν παπά να θάψουν 5-6.
φυγε, χτες.Ίφιδα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 13:02Ο μικρός είναι 3. Το σκεφτόμαστε εδω και καιρό με τον σύζυγο, εμείς είμαστε ψημένοι να φύγουμε αλλά προτεραιότητα φυσικά είναι το παιδι. Αν φυγουμε τωρα δε θα του κακοφανεί και σιγουρα η ποιότητα ζωής μας θα ειναι ανώτερη.
Το χωριό όμως δεν εχει πολλά παιδιά, ούτε σχολεία ή δραστηριότητες. Όλα αυτα τα εχει στα 5-10 χιλιόμετρα.
Η απόσταση απο Θεσσαλονίκη είναι στις 2 ωρες. Άνετα θα μπορουσαμε να ερχομαστε σην πόλη για κάποια παράσταση ή έκθεση που μπορεί να το ενδιαφέρει.
Η καθημερινότητά του όμως; Οι παρέες του; Ένα παιδί του χωριού είναι πιο ψημένο σε κάποια πράγματα ενώ ενα παιδι της πόλης σε κάποια άλλα.
σοβαρέψου
Η αλήθεια είναι ότι το διάβασα δυο τρεις φορές για να συνειδητοποιήσω ότι σοβαρολογούσε.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 14:46φυγε, χτες.Ίφιδα έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 13:02Ο μικρός είναι 3. Το σκεφτόμαστε εδω και καιρό με τον σύζυγο, εμείς είμαστε ψημένοι να φύγουμε αλλά προτεραιότητα φυσικά είναι το παιδι. Αν φυγουμε τωρα δε θα του κακοφανεί και σιγουρα η ποιότητα ζωής μας θα ειναι ανώτερη.
5-10 χιλιομετρα για να πηγαινει σε αλλα παιδια η δραστηριοτητες, ειναι λιγοτερα απο οσα κανω εγω, στην πατρα. οι αθηναιοι μαλλον εσκασαν στα γελια διαβαζοντας το παραπανω.
Έχει ένα δίκιο. Όχι στο ότι δεν υπάρχουν στην επαρχία αλλά στο ότι ελέγχεις πιο εύκολα τα παιδιά.