Ρέει το χρήμα
Θέλω να γίνω τέκτονας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θέλω να γίνω τέκτονας
btw το ξέρεις ότι για να γίνεις αποδεκτός πρέπει να σε πηδήξουν διαδοχικά τρεις αδελφοί διδάσκαλοι τέκτονες. Τρεις συνεχόμενες ημέρες. Χωρίς να βγάλεις γκιχ. Νιώθεις έτοιμος;
Αυτο για το μαδουραιο ειναι μπονους οχι δοκιμασια
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πήγαινε σε οποιαδήποτε συγκέντρωση υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ. Όσοι κάθονται στην πρώτη σειρά είναι κατά 50% μασόνοι.
Δουλεύει και σε άλλα κόμματα, αλλά τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα στη ΝΔ.
Δουλεύει και σε άλλα κόμματα, αλλά τα ποσοστά είναι μεγαλύτερα στη ΝΔ.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος δεν είναι εκεί; Αν θυμάμαι καλά η συγκεκριμένη υπάγεται στην United Grand Lodge of England. Είσαι σίγουρος ότι οι προδιαγραφές που ανέβασες είναι για αυτούς και όχι για την Ηνωμένη Στοά της Ελλάδος ή Εθνική Μεγάλη Στοά της Ελλάδας;

Στην UGLE (που είναι η μητρική) μπορείς να μπεις και χωρίς πρόσκληση. Απλά στέλνεις τα στοιχεία σου και κανονίζουν αυτοί ένα meeting όπου σου κάνουν μια "συνέντευξη". Ήθελα να κάνω αίτηση αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι.
Ένας φίλος μου είναι τέκτονας όπως κι ο πατέρας του. Δουλεύει στη θεματοφυλακη μεγάλης τράπεζας
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιατί θέλεις να γίνεις;Μαδουραίος έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 15:13Εχω ολες τις προυποθεσεις αλλα χρειαζομαι καποιο μελος να με προτεινει για να μπω στην αδερφοτητα των μασονων.
Υπαρχει καποιος εδω?
Παρατηρητής...
- Cecily Anne
Να σου προτείνω εγώ μια που έχει και ένα δισκάδικο; Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Εξω από το μετρό στο Δημοτικό θέατρο είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Από πότε Μαδουραιε είσαι "πνευματικά και διανοητικά υγιής";

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Αρχικώς γίνε τσοπάνος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Από τότε που οι σατανιστές τέκτονες το νομίζουν για τον εαυτό τους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κι εγώ συνταξιούχος ,αλλά μου λείπουν κάτι χρονάκιαΜαδουραίος έγραψε: ↑22 Απρ 2024, 15:13Εχω ολες τις προυποθεσεις αλλα χρειαζομαι καποιο μελος να με προτεινει για να μπω στην αδερφοτητα των μασονων.
Υπαρχει καποιος εδω?

Θα σε προτείνω ΕΓΩ, αρκεί να μου δώσεις μπόνους κάποια πλασματικά + κάτι μήνες άγραφες άδειες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
17 Σεπ 2023, 20:03
-
-
Νέα δημοσίευση να γίνω καραφλοχαιτάς ή φασιστογλόμπος;
από foscilis » 28 Νοέμ 2023, 22:26 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 85 Απαντήσεις
- 2436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
01 Δεκ 2023, 09:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκεφτομαι το καλοκαιρι να γινω ομοφυλοφιλος
από Ασέβαστος » 15 Απρ 2025, 08:41 » σε Μηχανοκίνηση - 195 Απαντήσεις
- 2264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
28 Απρ 2025, 22:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με λένε Τόκο, ήθελα να γίνω ζώο και έγινα κόλεϊ.
από Μαδουραίος » 02 Ιουν 2024, 07:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
02 Ιουν 2024, 07:48
-