Στη φαντασία σου μπορεί, λες και έχω κανέναν λόγο να πω ψέματα.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:42σε πιστεψαμε τωρα ... υποψιαζομαι οτι εχεις κουνησει πολυ πλαστικη σακουλα με πρασινο ηλιο φωναζοντας ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38Ήμουν πάντα υπέρ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και της Δύσης γενικότερα.. Η πρώτη μου ψήφος ήταν στον Μητσοτάκη. ΠΑΣΟΚ ψήφιζα επί Σημίτη.
Ο Τραμπ υμνεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν
- Philip Mortimer
Re: Ο Τραμπ υμνεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν
γιατι να μην εχεις ...? για να μην φανεις κοροιδο κρατας μονο τα καλα απο καθε επιλογη ...Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:44Στη φαντασία σου μπορεί, λες και έχω κανέναν λόγο να πω ψέματα.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:42σε πιστεψαμε τωρα ... υποψιαζομαι οτι εχεις κουνησει πολυ πλαστικη σακουλα με πρασινο ηλιο φωναζοντας ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38
Ήμουν πάντα υπέρ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και της Δύσης γενικότερα.. Η πρώτη μου ψήφος ήταν στον Μητσοτάκη. ΠΑΣΟΚ ψήφιζα επί Σημίτη.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτό πες καλύτεραnostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:42σε πιστεψαμε τωρα ... υποψιαζομαι οτι εχεις κουνησει πολυ πλαστικη σακουλα με πρασινο ηλιο φωναζοντας ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ...Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38Ήμουν πάντα υπέρ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και της Δύσης γενικότερα.. Η πρώτη μου ψήφος ήταν στον Μητσοτάκη. ΠΑΣΟΚ ψήφιζα επί Σημίτη.
Πώς κατάντησες περιθωριακός από τόσο main stream; Στις τελευταίες νομίζω ψήφισες κάτι του 0,00003%Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38
Ήμουν πάντα υπέρ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και της Δύσης γενικότερα.. Η πρώτη μου ψήφος ήταν στον Μητσοτάκη. ΠΑΣΟΚ ψήφιζα επί Σημίτη.
- Philip Mortimer
Σε ποιον να φανώ κορόιδο; Σε ένα phorum που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του; Αυτές ήταν οι επιλογές μου και δε με νοιάζει τι λέει ο κάθε ταλαίπωρος γιαυτες.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:47γιατι να μην εχεις ...? για να μην φανεις κοροιδο κρατας μονο τα καλα απο καθε επιλογη ...Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:44Στη φαντασία σου μπορεί, λες και έχω κανέναν λόγο να πω ψέματα.
Άλλωστε δε λέω ότι είμαι τελείως ικανοποιημένος από αυτές γιατί θεωρώ ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν πολλη διαφθορά και τα θέματα τους το καθένα. Επίσης έχω μετανιώσει που παρακολουθουσα τον τζημερο και που ψήφισα τον Σαμαρά, αλλά ελλείψει εναλλακτικής...
- Philip Mortimer
ΝΔ ψήφισα στις τελευταίες. Έχω ψηφίσει και μικρούς.sharp έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:53Πώς κατάντησες περιθωριακός από τόσο main stream; Στις τελευταίες νομίζω ψήφισες κάτι του 0,00003%Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38
Την πρώτη φορά;Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:56ΝΔ ψήφισα στις τελευταίες. Έχω ψηφίσει και μικρούς.sharp έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:53Πώς κατάντησες περιθωριακός από τόσο main stream; Στις τελευταίες νομίζω ψήφισες κάτι του 0,00003%Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38
- Philip Mortimer
- Golden Age
Ο Τραμπμε την διπλωμματία του είχε φέρει ειρήνη στον πλανήτη.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:20Τελικά έχει μείνει κανένας δικτάτορας που να μην τον έχει υμνήσει ακόμη ο πορτοκάλι αποτυχημένος πραξικοπηματίας;
- Philip Mortimer
Έχει τρομερό ταλέντο στο να βγάζει διθυράμβους για δικτάτορες και να τους ικανοποιεί με το να προσπαθεί να διαλύσει το ΝΑΤΟ ώστε να γίνει ζούγκλα. Δυστυχώς για αυτούς έχασε.Golden Age έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 01:25Ο Τραμπμε την διπλωμματία του είχε φέρει ειρήνη στον πλανήτη.Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:20Τελικά έχει μείνει κανένας δικτάτορας που να μην τον έχει υμνήσει ακόμη ο πορτοκάλι αποτυχημένος πραξικοπηματίας;
καλα ενταξει ολοι εχουμε πιαστει κοροιδα καποια στιγμη ... στο θεμα τωρα ... κοιτα να δεις γιατι ο Μπαιντεν ειναι περιπου σαν δικτατοραςPhilip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:55Σε ποιον να φανώ κορόιδο; Σε ένα phorum που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του; Αυτές ήταν οι επιλογές μου και δε με νοιάζει τι λέει ο κάθε ταλαίπωρος γιαυτες.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:47γιατι να μην εχεις ...? για να μην φανεις κοροιδο κρατας μονο τα καλα απο καθε επιλογη ...Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:44
Στη φαντασία σου μπορεί, λες και έχω κανέναν λόγο να πω ψέματα.
Άλλωστε δε λέω ότι είμαι τελείως ικανοποιημένος από αυτές γιατί θεωρώ ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν πολλη διαφθορά και τα θέματα τους το καθένα. Επίσης έχω μετανιώσει που παρακολουθουσα τον τζημερο και που ψήφισα τον Σαμαρά, αλλά ελλείψει εναλλακτικής...
Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:38Ήμουν πάντα υπέρ ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, και της Δύσης γενικότερα.. Η πρώτη μου ψήφος ήταν στον Μητσοτάκη. ΠΑΣΟΚ ψήφιζα επί Σημίτη.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:36πες μου αληθεια ... σαν παλιος πασοκος που εισαι κολλουσες και εσυ αφισες με το συνθημα ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ...?Philip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:34
Από αυτόν έχασε ο αποτυχημένος δικτάτορας και θαυμαστής άλλων πιο επιτυχημένων συναδέλφων σε τριτοκοσμικά κράτη..
Από το κακό στο χειρότερο πηγές δηλαδή
- Υδράργυρος
Η βορεια κορεα κειται μακραν. Οι ελληνες δεν εχουν αποψηPhilip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:29Η αλήθεια είναι ότι ούτε στην Ελλάδα με όλους τους παλαβούς που έχουμε δεν υπάρχει κάποιος που να υμνεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ούτε καν το ΚΚΕ νομίζω ότι περιορίζεται σε απλό απολογητισμο.
- Philip Mortimer
Πρώτον δεν το έχει κάνει δεύτερον εαν το κάνει θεσμικά δεν είναι δικτάτορας. Σίγουρα δεν αρνήθηκε ότι έχασε τις εκλογές ούτε προσπάθησε να κάνει πραξικόπημα. Η αλήθεια είναι ότι εάν ο Μπάιντεν ήταν δικτάτορας το πιθανότερο είναι ότι ο Τραμπ θα τον στήριζε όπως κάθε άλλο δικτάτορα που πετυχαίνει.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 01:29καλα ενταξει ολοι εχουμε πιαστει κοροιδα καποια στιγμη ... στο θεμα τωρα ... κοιτα να δεις γιατι ο Μπαιντεν ειναι περιπου σαν δικτατοραςPhilip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:55Σε ποιον να φανώ κορόιδο; Σε ένα phorum που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του; Αυτές ήταν οι επιλογές μου και δε με νοιάζει τι λέει ο κάθε ταλαίπωρος γιαυτες.
μετα λες οτι σε χαρακτηριζω σκληρο Ανδρεικο πασοκατζη ... αφισοκολλητης και μελος της κλαδικης ησουναPhilip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 01:35Πρώτον δεν το έχει κάνει δεύτερον εαν το κάνει θεσμικά δεν είναι δικτάτορας. Σίγουρα δεν αρνήθηκε ότι έχασε τις εκλογές ούτε προσπάθησε να κάνει πραξικόπημα. Η αλήθεια είναι ότι εάν ο Μπάιντεν ήταν δικτάτορας το πιθανότερο είναι ότι ο Τραμπ θα τον στήριζε όπως κάθε άλλο δικτάτορα που πετυχαίνει.nostromos έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 01:29καλα ενταξει ολοι εχουμε πιαστει κοροιδα καποια στιγμη ... στο θεμα τωρα ... κοιτα να δεις γιατι ο Μπαιντεν ειναι περιπου σαν δικτατοραςPhilip Mortimer έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 00:55
Σε ποιον να φανώ κορόιδο; Σε ένα phorum που ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του; Αυτές ήταν οι επιλογές μου και δε με νοιάζει τι λέει ο κάθε ταλαίπωρος γιαυτες.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... -emergency
https://www.washingtonpost.com/climate- ... y-manchin/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 1047 Προβολές
-