O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
Re: O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
χαχα αρχίσανε τις καρπαζιές μέσα στη Βουλή οι ολίγον νάζουλες με τους χριστέμπορες. Καλά θα πάει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 24 Απρ 2024, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: O πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
ενοχλήθηκες φασιστάκι;adon99 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:45Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:42νυχτερινές συμμορίες που μπήκαν στη βουλή που δήθεν η νομοθετική πρωτοβουλία της νδ θα εμπόδιζε.
Για συμμοριτες απο τα εξαρχεια λες?
Πραγματι που ακουστηκε ακροαριστες συμμοριες να μπαινουν στην βουλη
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
Μετά την παρέμβαση ασυτή βουλευτές της Ελληνικής Λύσης άρχισαν να βρίζουν χυδαία των Κωνσταντίνο Φλώρο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Βασίλης Γραμμένος είπε προς τον ανεξάρτητο βουλευτή «εσένα θα σου γαμ... τη μανούλα, θα σε στειλω φυλακη με βραχιολακια» και τον Κωνσταντίνο Φλώρο να του απαντά «έλα έξω να μου τα πεις». Οι δύο άνδρες στη συνέχεια συναντήθηκαν στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κατω.
Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
νομίζω ήταν κάπως οξύς ο διάλογοςΒουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δυο βουλευτών
Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι
Φλώρος: Άντε
Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@
Οι υμνητες τροκοκρατικων οργανώσεων μας κουνανε και το δαχτυλοΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:45ενοχλήθηκες φασιστάκι;adon99 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:45Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:42νυχτερινές συμμορίες που μπήκαν στη βουλή που δήθεν η νομοθετική πρωτοβουλία της νδ θα εμπόδιζε.
Για συμμοριτες απο τα εξαρχεια λες?
Πραγματι που ακουστηκε ακροαριστες συμμοριες να μπαινουν στην βουλη

Πολύ γαμίκουλας ο Γραμμένος!Ναύτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:50νομίζω ήταν κάπως οξύς ο διάλογοςΒουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δυο βουλευτών
Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@
Με τα λόγια που είπε ορθώς έφαγε μπουνιδι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τις άρπαξε όμως στο τέλος. Το λες και instant karma.Beria έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:52Πολύ γαμίκουλας ο Γραμμένος!Ναύτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:50νομίζω ήταν κάπως οξύς ο διάλογοςΒουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δυο βουλευτών
Η φρουρά ήρθε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Υμνητές τρομοκρατών το κκε; ; Να πείς για τα ζαία ,οκ αλλά το κκε;adon99 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:51Οι υμνητες τροκοκρατικων οργανώσεων μας κουνανε και το δαχτυλο
Μήπως είχε ξεχάσει να πάρει ΤΕΛΟΠΟΝ του το πρωί;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
"Μπαμπά, εγώ θα γαμήσω ακόμη λίγο και θα φύγω" είπε ο Γραμμένος στον Βελόπουλο.Beria έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:52Πολύ γαμίκουλας ο Γραμμένος!Ναύτης έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 12:50νομίζω ήταν κάπως οξύς ο διάλογοςΒουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δυο βουλευτών
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχε πάρει σουπερμαντολινιπόν, αλλά είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, δεν αποδίδει 100%, ψάχνουν οι +γέροντες+ να τελειοποιήσουν την συνταγή γι' αυτό δεν το έχει βγάλει ακόμα στην αγορά ο Βελό.
Κατά τα άλλα, γουστάρω την παρουσίαση από τα κανάλια.
Ρεσιτάλ γελοιότητας.
Ρεσιτάλ γελοιότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Aίρεται η ασυλία του Βελόπουλου μετά από μήνυση πατέρα πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών
από phorumaster » 17 Απρ 2024, 14:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
17 Απρ 2024, 15:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
19 Μαρ 2025, 06:34
-
-
Νέα δημοσίευση Σύζυγος γνωστού πρώην βουλευτή απασχολεί 15 Αλβανούς και χρωστάει 470.000 ευρώ στο ΙΚΑ
από talaipwros » 25 Μάιος 2023, 16:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Μάιος 2023, 17:10
-