Η δημοκρατία είναι και για να σε προστατεύει από αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν. π.χ οι Σπαρτιάτες.seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 20:20Δημοκρατία είναι να σου επιβάλουν ποιον να ψηφίσεις?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 16:30Η θάλασσα πλέον είναι τόσο ζεστή που.. Βέβαια κάποιο δίκιο το έχεις αλλά... δεν μπορείς να ανέχεσαι αυτούς που δεν ανέχονται την δημοκρατία.
Η Δημοκρατία της Νέας Δημοκρατίας.
Σπαρτιάτες τέλος..! Κόπηκαν απ' τον Άρειο Πάγο..!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Σπαρτιάτες τέλος..! Κόπηκαν απ' τον Άρειο Πάγο..!

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Σόρι αλλά μια φερόμενη δημοκρατία που αρχίζει να αποφασίζει ποια κόμματα μπορούν να συμμετέχουν και ποια όχι δεν είναι ούτε κατά διάνοια δημοκρατία. Το υπάρχον πολιτικό καρτέλ αποφασίζει την απαγόρευση άλλων κομμάτων. Να πας στις εκλογές δηλαδή να κάνεις τι; Να αποφασίσεις ποια από τις προαποφασισμένες επιλογές έχεις να διαλέξεις για να σε κυβερνήσει; Ας το καταργήσουμε τελείως, μην ξοδεύουμε και καμμιά εκατοστή εκατομμύρια κάθε φορά κι ας πάνε με rotation μεταξύ τους τα μεγάλα κόμματα.vantono έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 16:32Να αφήσουμε τα νεοναζιστικά κύματα να μας πνίξουν τότε ρε Μπέρια, μην τα κατουρησουμε.
Ας τα αφήσουμε να αναπτυχθούν λίγο ακόμα ώσπου να γίνουν τσουνάμι και να μας έρθουν μαζί με το αλάτι στο πιάτο μας κάποια στιγμή. Θα μας πνίξουν κιόλας βέβαια αλλά οκ, δε βαριέσαι...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Παίζει και το πιο απλό σενάριο: Κατ' επίφασιν δημοκρατία κι ο Άρειος Πάγος ενεργούμενο.zteo έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 22:40Έχουμε και λέμε.
1. Μια τροπολογία που έγινε για να εμποδίσει τους Σπαρτιάτες να κατέβουν στις εκλογές. Αυτή η τροπολογία τους έδωσε το δικαίωμα στις εθνικές εκλογές και τους απαγορεύει στις ευρωεκλογές.
2. Έναν Άρειο πάγο με ίδια κριτήρια δίνει άδεια σε ένα κόμμα να συμμετέχει στις εθνικές εκλογές και με ακριβώς τα ίδια κριτήρια του απαγορεύει στις ευρωεκλογές.
3. Γιατί απαγορευτηκαν οι Σπαρτιάτες.
Επειδή εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους κρύβοντας ότι ο κρυφός αρχηγός τους είναι ο Κασιδιαρης. Οι οποίοι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών τους ψήφισαν επειδή ο κρυφός αρχηγός ήταν ο Κασσιδιαρης.
Η ζουμε σε Μοντυπαιθολαντ η το κρατος θεωρεί ότι έχουμε iq 0
Σε μια χώρα που κατέβαινε στις εκλογές η ΕΠΕΝ είναι γελοίο να απαγορεύεται να κατέβουν οι Σπαρτιάτες.
Εδώ τα ελληνικά δικαστήρια κατέσχεσαν ολόκληρο τάνκερ ξένης χώρας και μετά από λίγο το επέστρεψαν χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν για τις αποφάσεις αυτές.likosmokeses έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 21:08Ο Άρειος Πάγος έκοψε το κόμμα στο οποίο έδωσε ελεύθερο πριν ένα χρόνο.
Κατά τα άλλα η Αλβανική δικαιοσύνη κυνηγά τον Μπελέρη και ο Πούτιν είναι δικτάτορας.
Μόνο αν βρεθεί ένας φιλέλλην ξένος ηγέτης να μας απαλλάξει από την βιολογική παρουσιά των δυναστών σωζεται η κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 24 Απρ 2024, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και από αυτούς που θέλουν να μας προστατέψουν ποιος θα μας προστατέψει?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:06Η δημοκρατία είναι και για να σε προστατεύει από αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν. π.χ οι Σπαρτιάτες.seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 20:20Δημοκρατία είναι να σου επιβάλουν ποιον να ψηφίσεις?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 16:30
Η θάλασσα πλέον είναι τόσο ζεστή που.. Βέβαια κάποιο δίκιο το έχεις αλλά... δεν μπορείς να ανέχεσαι αυτούς που δεν ανέχονται την δημοκρατία.
Η Δημοκρατία της Νέας Δημοκρατίας.
- Libre arbitre
Εγώ αρχικά θέλω να προστατευτώ από εσένα. Είσαι και flat earther;seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:28Και από αυτούς που θέλουν να μας προστατέψουν ποιος θα μας προστατέψει?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:06Η δημοκρατία είναι και για να σε προστατεύει από αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν. π.χ οι Σπαρτιάτες.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Γιατί σου έκανα κάτι και θες προστασία?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:30Εγώ αρχικά θέλω να προστατευτώ από εσένα. Είσαι και flat earther;seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:28Και από αυτούς που θέλουν να μας προστατέψουν ποιος θα μας προστατέψει?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:06
Η δημοκρατία είναι και για να σε προστατεύει από αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν. π.χ οι Σπαρτιάτες.
- Libre arbitre
Ποιος σου είπε ότι θέλω να με προστατέψεις από αυτούς που θέλουν να με προστατέψουν; Προτιμώ να με προστατεύσει η δικαιοσύνη παρά εσύ.

-
Φιλαράκι. Μην το πίνεις σε χαλάει. Το ξέρω ότι δε θέλεις να σε προστατέψω αλλά πρέπει.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:38Ποιος σου είπε ότι θέλω να με προστατέψεις από αυτούς που θέλουν να με προστατέψουν;seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:34Γιατί σου έκανα κάτι και θες προστασία?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:30
Εγώ αρχικά θέλω να προστατευτώ από εσένα. Είσαι και flat earther;
- Libre arbitre
Επαναλαμβάνω. Προτιμώ να με προστατεύσει η δικαιοσύνη παρά εσύ. Να το καταπιείς.

Μπορείς μια φορά να απαντήσεις σε αυτό που σε ρωτάνε;Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:38Ποιος σου είπε ότι θέλω να με προστατέψεις από αυτούς που θέλουν να με προστατέψουν; Προτιμώ να με προστατεύσει η δικαιοσύνη παρά εσύ.seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:34Γιατί σου έκανα κάτι και θες προστασία?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:30
Δεν το είπα για εσένα Δημοκρατία = είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες μέχρι το σημείο να μην πειράξεις τον άλλο.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:38Ποιος σου είπε ότι θέλω να με προστατέψεις από αυτούς που θέλουν να με προστατέψουν;seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:34Γιατί σου έκανα κάτι και θες προστασία?Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:30
Δεν είμαι φασίστας για αυτό τον λόγο δεν μου αρέσουν οι φασιστικές αποφάσεις. Υπερασπίζομαι την πραγματική δημοκρατία.
- Libre arbitre
Η πραγματική δημοκρατία σε προστατεύει από φασίστες. Οπότε σωστότατη απόφαση. Μήπως θέλεις να καταργήσουμε και τις φυλακές;seismic1 έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:44Δεν το είπα για εσένα Δημοκρατία = είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες μέχρι το σημείο να μην πειράξεις τον άλλο.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Απρ 2024, 23:38Ποιος σου είπε ότι θέλω να με προστατέψεις από αυτούς που θέλουν να με προστατέψουν;
Δεν είμαι φασίστας για αυτό τον λόγο δεν μου αρέσουν οι φασιστικές αποφάσεις. Υπερασπίζομαι την πραγματική δημοκρατία.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 31 κόμματα στις ευρωεκλογές 2024 από τον Άρειο Πάγο
από vagabondo » 24 Απρ 2024, 17:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
02 Μάιος 2024, 15:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κασιδιάρης κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματικές οργανώσεις
από Αρίστος » 05 Ιουν 2023, 19:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 160 Απαντήσεις
- 3837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
06 Ιουν 2023, 16:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε υπόμνημα στον Αρειο Πάγο για να μην κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές
από Philip Mortimer » 04 Ιουν 2023, 15:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
04 Ιουν 2023, 15:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα 14+1 κόμματα που κόπηκαν από τις ευρωεκλογές
από KRAKEN » 24 Απρ 2024, 22:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN