Αν ο πατησιωτης πιστεύει όντως ότι η νδ θέλει νανλυσει κάτι τότε μάλλον τον έχω παρεξηγήσει. Νομίζω ότι ψηφιζιε νδ ως το μικρότερο κακό.GoBzi έγραψε: ↑28 Απρ 2024, 10:18Ναι αλλά δείχνει το δάχτυλο στην αντιπολίτευση που είναι ανύπαρκτη από το 19 και μετά. Η λύση ποια είναι δηλαδή; Γράφει να πουλήσουμε. Ποιος εμποδίζει την ΝΔ να πουλήσει τι; Μετά γράφει για τα πανεπιστήμια. Επειδή δεν είχαμε ιδιωτικά πανεπιστήμια κατέληξε η Ελλάδα να είναι στα ίδια επίπεδα με Βουλγαρία ή για τις 5k ζαρντινιέρες που αναφέρει ο Green Dragon;Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Απρ 2024, 15:28Δεν νομίζω ότι ο πατβσιωτης πιστεύει ότι η νδ δεν έχει συμβάλει σε αυτά που περιγρσφειGoBzi έγραψε: ↑27 Απρ 2024, 14:02
Εγώ ρωτάω ξανά, αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν είχε και έχει η ΝΔ;; Που κολλάνε οι μπαγλαμάδες της αντιπολίτευσης; Είναι δυνατόν να μιλάμε για ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει πάνω από τα μισά χρόνια της ύπαρξής του ελληνικού κράτους και εσύ δείχνεις με το δάχτυλο τους γιωτάδες του 5-10-15%;;
Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμη είναι ότι περιμένουν να πάρει η ΝΔ 70-80% (αυτό το έχουμε διαβάσει) για να βγάλει εκτός βουλής τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλά Χίτλερ, να ιδρυθεί φέουδο και να μπουν οι παρατρεχαμενοι της ΝΔ ως τσιφλικάδες.
Κατά τα άλλα η νδ διατηρεί έναν παράλογο φόρο στα καύσιμα και κάνει την χώρα να έχει τα πιο ακριβά καύσιμα στην ευρωπη . Αυτο δημιουργει ακρίβεια στα πάντα από τα οποία πάλι τσεπώνει φόρους γιατί έχουμε επίσης πολύ υψηλό συντελεστή ΦΠΑ.
Αν κάποιος πιστεύει ότι ένα κόμμα με αυτά τα μυαλά θα φτιάξει ιδιωτική οικονομία γιατί θα ανοίξει ιδιωτικά πανεπιστήμια περνώντας έναν νόμο αντισυνταγματικα τότε στην καλύτερη εθελοτυφλεί