Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Έχω μια ειλικρινή απορία.
Έστω ότι βγαίνει πρώτο το τραγούδι. Θα χαρείτε;
Αν ναι, γιατί;
Έστω ότι βγαίνει πρώτο το τραγούδι. Θα χαρείτε;
Αν ναι, γιατί;
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Εστω ότι η εθνική Ελλάδος κερδίζει το ευρωπαικό στο ποδόσφαιρο (και όλοι γνωρίζουμε πόσο "σοβαρό" άθλημα είναι το ποδόσφαιρο).
Οι Ελληνες θα χαρούνε; Αν ναι, γιατί;
Ζούμε σε μία οικονομία.
Δεν έχει την παραμικρή σχέση το ποδόσφαιρο και οι αθλητικοί αγώνες γενικά, με τη γιουροβίζιον.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Αλήθεια;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 12:49Δεν έχει την παραμικρή σχέση το ποδόσφαιρο και οι αθλητικοί αγώνες γενικά, με τη γιουροβίζιον.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Αλήθεια. Τί ακριβώς συγκρίνεις;
Παίζει έστω και ως πιθανότητα, να μετράει ως πεντάποντο το δίποντο σε έναν αγώνα μπάσκετ κλπ κλπ επειδή αυτός που σουτάρησε ήταν εκφραστής της χ ή ψ τρέντυ φάσης;
Μη το πας στο μπάσκετ, εγώ μίλησα συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο. Για τύπους που κλωτσάνε ένα τόπι.
Εκτός αν το ερώτημά σου δεν αποσκοπεί σε ένα γενικό συμπέρασμα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά απευθύνεται προσωπικά σε μένα, στον βάντονο και σε όσους καλύπτουμε το θέμα. Εχω μια απάντηση και γι' αυτό.
Ζούμε σε μία οικονομία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δικαίωσή μου στο πχορουμ, πρώτα απ'όλα, που ημανε ο πρώτος που αναγνώρισα και προώθησα το ταλεντο της ΜΑΡΙΝΑΡΑΣ!
Επειτα, διεθνής αναγνώριση της χώρας μου σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αύξηση του τουρισμού (οκ, το τελευταιο συνέβη ήδη, εξαιτίας της Μαρίνας).
Οταν θα δείτε να συρρέει πλήθος λαού στο κεντρο των μεγαλων πόλεων και να πανηγυρίζει πατώντας κόρνες α λα 2004, μονο τότε θα καταλαβετε
Τί έγινε το 2004;vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 12:59Δικαίωσή μου στο πχορουμ, πρώτα απ'όλα, που ημανε ο πρώτος που αναγνώρισα και προώθησα το ταλεντο της ΜΑΡΙΝΑΡΑΣ!
Επειτα, διεθνής αναγνώριση της χώρας μου σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αύξηση του τουρισμού (οκ, το τελευταιο συνέβη ήδη, εξαιτίας της Μαρίνας).
Οταν θα δείτε να συρρέει πλήθος λαού στο κεντρο των μεγαλων πόλεων και να πανηγυρίζει πατώντας κόρνες α λα 2004, μονο τότε θα καταλαβετε
- vantono
Πού κολλάει το μπάσκετ? Αφού δεν το σύγκρινες και με κρίκετ ή με γκολφ, παλι καλα
Η συγκίνησις της eurovision δύναται να συγκριθεί μόνον με εκεινη του ποδοσφαίρου!
- vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 13:05Τί έγινε το 2004;vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 12:59Δικαίωσή μου στο πχορουμ, πρώτα απ'όλα, που ημανε ο πρώτος που αναγνώρισα και προώθησα το ταλεντο της ΜΑΡΙΝΑΡΑΣ!
Το μεγεθυμένο είναι ειρωνική προσέγγιση για όσους χρησιμοποιούν αυτήν την έκφραση ή προσωπική σου άποψη;AlienWay έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 12:58Μη το πας στο μπάσκετ, εγώ μίλησα συγκεκριμένα για το ποδόσφαιρο. Για τύπους που κλωτσάνε ένα τόπι.
Εκτός αν το ερώτημά σου δεν αποσκοπεί σε ένα γενικό συμπέρασμα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά απευθύνεται προσωπικά σε μένα, στον βάντονο και σε όσους καλύπτουμε το θέμα. Εχω μια απάντηση και γι' αυτό.
Καλέ μου χιπστερομά, ήδη ανέφερα κάτι που αφορά σε συγκρίσεις.vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 13:06ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 13:05Τί έγινε το 2004;vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 12:59
Δικαίωσή μου στο πχορουμ, πρώτα απ'όλα, που ημανε ο πρώτος που αναγνώρισα και προώθησα το ταλεντο της ΜΑΡΙΝΑΡΑΣ!
Παίζει έστω και ως πιθανότητα, να μετράει ως πεντάποντο το δίποντο σε έναν αγώνα μπάσκετ κλπ κλπ επειδή αυτός που σουτάρησε ήταν εκφραστής της χ ή ψ τρέντυ φάσης;
- vantono
Δεν το πρόσεξα αυτο. Η αλήθεια ειναι ότι κι εμενα μου χτυπούσε καπως περιεργα στα αυτιά η ψιλη φωνη στο ιντρο και ηθελα να αλλάξει, αλλά τωρα το θεωρώ ιεροσυλία να αλλάξει. Καθε σπιθαμή του τραγουδιού αρμονίως ερμηνευμένο απο τη ΜΑΡΙΝΑ είναι ιερό, κάθε στίχος και μελωδία εχουν μια αυτόνομη προσωπικότητα. Ειναι σαν να αλλάζει ταυτότητα στο τραγουδι.
Προσωπικά θα προτιμούσα ο διαγωνισμός να ονομάζεται eurosong και να εστιάζει στο εκάστοτε τραγούδι, όχι μόνο στο θέαμα. Αλλά λέγεται euroVISION με όλα τα ευτράπελα που το συνοδεύουν.
Το ερώτημα αν χαιρόμαστε είναι ηλίθιο. Το σωστό ερώτημα είναι ΠΟΣΟ χαιρόμαστε. Προσωπικά το 2005 με την παπαρίζου, η χαρά μου κράτησε 5 λεπτά της ώρας.
Οσον αφορά το συγκεκριμένο τραγούδι του παρόντος, περισσότερο με ευχαριστεί όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεκινήσει με αυτό και το σοκ που προκάλεσε. Να εκθειάζεται δηλαδή από όλη την υφήλιο στα reactions και εδώ να ασχολούμαστε με το αν δείχνουμε στους έξω κεφτέδες και φραπέδες.
Με ευχαριστεί που βλέπω κόσμο από το εξωτερικό να εκθειάζει το τραγούδι "στης Νάουσας το κάστρο", το οποίο έχει τραγουδηθεί κυριολεκτικά μπροστά σε μία πόρτα και τίποτα περισσότερο.
Με ευχαριστεί που κόσμος από το εξωτερικό εντοπίζει ενδιαφέρον στον ζουρνά και στο κλαρίνο, ενώ μέχρι πρότινως από τη χώρα μας, γνώριζε μόνο το μπουζούκι.
Τέλος με ευχαριστεί που το βλαμμένο σύστημα των εγχώριων δισκογραφικών, το οποίο βάζει τον κόσμο να πιθηκίζει αρλούμπες, αλλά κατά τ' άλλα υποχρεώνει τις τραγουδίστριες να τραγουδάνε με ανοιχτά τα ποδάρια, πήζει με αυτή την επιτυχία.
Αν μετά απ' όλα αυτά το τραγούδι βγει πρώτο ή εικοστό, λίγο με νοιάζει.
Το ερώτημα αν χαιρόμαστε είναι ηλίθιο. Το σωστό ερώτημα είναι ΠΟΣΟ χαιρόμαστε. Προσωπικά το 2005 με την παπαρίζου, η χαρά μου κράτησε 5 λεπτά της ώρας.
Οσον αφορά το συγκεκριμένο τραγούδι του παρόντος, περισσότερο με ευχαριστεί όλη αυτή η συζήτηση που έχει ξεκινήσει με αυτό και το σοκ που προκάλεσε. Να εκθειάζεται δηλαδή από όλη την υφήλιο στα reactions και εδώ να ασχολούμαστε με το αν δείχνουμε στους έξω κεφτέδες και φραπέδες.
Με ευχαριστεί που βλέπω κόσμο από το εξωτερικό να εκθειάζει το τραγούδι "στης Νάουσας το κάστρο", το οποίο έχει τραγουδηθεί κυριολεκτικά μπροστά σε μία πόρτα και τίποτα περισσότερο.
Με ευχαριστεί που κόσμος από το εξωτερικό εντοπίζει ενδιαφέρον στον ζουρνά και στο κλαρίνο, ενώ μέχρι πρότινως από τη χώρα μας, γνώριζε μόνο το μπουζούκι.
Τέλος με ευχαριστεί που το βλαμμένο σύστημα των εγχώριων δισκογραφικών, το οποίο βάζει τον κόσμο να πιθηκίζει αρλούμπες, αλλά κατά τ' άλλα υποχρεώνει τις τραγουδίστριες να τραγουδάνε με ανοιχτά τα ποδάρια, πήζει με αυτή την επιτυχία.
Αν μετά απ' όλα αυτά το τραγούδι βγει πρώτο ή εικοστό, λίγο με νοιάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 30 Απρ 2024, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε μία οικονομία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-
- 277 Απαντήσεις
- 8553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
17 Μάιος 2023, 00:38
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 2657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision όλα τα λεφτά
από Μαδουραίος » 06 Μάιος 2023, 21:23 » σε Μουσική - 65 Απαντήσεις
- 3140 Προβολές
-