Ομορφότερες ελληνικές πόλεις
- Βινόσαυρος
Re: Ομορφότερες ελληνικές πόλεις
βρε ωραία μέρη είναι, πόλεις δεν έχουν
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Η Ευρυτανία είναι πανέμορφη, το Καρπενήσι σα πόλη είναι για τα μπάζα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Μηχανικός έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 21:59Για γύρισε και την Λακωνία του πεθερού σου και μετά έλα να μας κάνεις σύγκριση με τον νομό Σερρών.Cavaliere έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 19:21Επειδή κι ο κόκοτας με συμπλήρωσε για τον Ν. Σερρών, θέλει να έχεις όρεξη για τρέξιμο. Αν είσαι ορεξάτος, είναι παράδεισος. Από τα Άνω Πορόια, ως την Ασπροβάλτα, και τι δεν έχει. Όλα τα βλέπεις. Κι αν είσαι και μερακλής στο φαγητό, ακόμα καλύτερα. Τα γύρισα αναλυτικά το 1997 και το 2007. Όνειρο, από τη θάλασσα μέχρι τα Πορόγια έφτασα, πήγα Ροδόπολη, Κερκίνη, Σέρρες, παντού. Μαγεία. Πλήρης Νομός, πολύ πλούσιος.
Άσε που μάλλον δεν πήγες στα καλύτερα, σπήλαιο Αλιστράτης και φαράγγι Αγγίτη.
πηγα ωρε,οι τουριστες πανε εκει ,εγω δεν θα πηγαινα

edit προσωπικα για διαμονη μου αρεσει η καβαλα και ολη η ενδοχωρα εκει μεσα(Αρα και σερρες) χωρις δευτερη συζητηση, η Θεσσαλονικη με ενδοχωρα την περιοχη εως αριδαια που ειναι απο τις αγαπημενες μου,αλλα και την κατερινη,επισης απο τις αγαπημενες μου.
κομβικο το σημειο γυρω απο τις λιμνες βολβης κ.λπ που ναι τοπος προστατευομενος ραμσαρ και τα ρεστα παγωτο
και εισαι σε αποσταση αναπνοης σε ολα...
απο κοντα η ροδος ,αλλα και καποια μερη της κρητης .εντυπωσιακη και η ηπειρος,ωραιοτατη η στερεα ιδιως απο το κομματι μετα τους δελφους,πολυ ομορφο αν μη τι αλλο και το νησι του πελοπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 20 Νοέμ 2018, 23:12, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Την ποικιλία που έχεις να δεις στη Λακωνία Δε την έχει άλλος νόμος από τοπία και ιστορία. Ίσως λίγο ο νόμος Μαγνησίας. Όλοι οι νόμοι έχουν κάτι να δεις, άλλοι πολύ όμορφοι άλλοι όχι. Σε ενα νομό μόνο θα βρεις Καραϊβική, Ελβετία, καστροπολιτείες και σεληνιακό άγριο τοπίο σε απόσταση 100χλμ.
Τι να τις κάνουν ρε συ τις πόλεις; Να γίνει το Καρπενήσι 20.000 και να φάει την μισή φύση γυρω του; Ασ΄το καλυτερα.
Αυτό το μισοτελειωμένο ερειπιο-έκτρωμα στο κέντρο πόσες δεκαετίες είναι εκει

We're on a mission from God 777
Aκουγόταν ότι είναι του Τσοχατζόπουλου και δεν είχε λεφτά να το τελειώσει. Βέβαια έχει καταδικαστεί γιά μίζες πολύ περισσότερες απ'ό,τι θα χρειαζόταν γιά να κτισθεί, οπότε δεν ξέρω τι να πώ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εμενα μου κανει εντυπωση παντως τοοοοσοι δημαρχοι εχουν περασει απο καποιες πολεις,που πας και καθε χρονο λες πω πω πω πως ειναι ετσι το κεντρο
ειναι δυνατον να μην εχουν κατα νου να αναπλασουν καποια μερη;
δεν λεω για καρπενησι,που μονο ακουστα το εχω,γενικα.
ειναι δυνατον να μην εχουν κατα νου να αναπλασουν καποια μερη;
δεν λεω για καρπενησι,που μονο ακουστα το εχω,γενικα.
Αμφιβάλω ότι έχεις δει όλη την Λακωνία.
Μόνο ο Άγις μπορεί να την έχει δει.

Καλά ο Κόκκορας ούτε μυρωδιά δεν έχει πάρει από Λακωνία που κάνει και κριτική.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 20 Νοέμ 2018, 23:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κανονικά πρέπει να το κηρύξουν διατηρητέο, μνημείο στην μαλακία που μας δέρνει. Να γίνει ημι-υπαίθριο μουσείο καραμπαμπισμού και να χρεώνουν και είσοδο.
We're on a mission from God 777
Και όμως... έχω δει σχεδον κάθε χωριό. Ίσως δεν έχω δει κάποια λίγα βόρεια της Σπάρτης όπως Βορδονια, Καραβάς, Λογκανικος, Αγοριανη ενώ έχω δει όλα τα βόρεια από την πλευρά του Πάρνωνα Βαμβακου, βρεσθενα, αραχωβα(καρυες). Κάποια καλοκαιρία πιο μικρός είχα στόχο να τα γυρίσω όλα. Και έτσι έχω γυρίσει περίπου το 95% του νομού.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ρώτα τον Βινοζιτόσαυρο να σου πει ποιος ήταν ο πιο διάσημος Κιλκισιώτης.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Πάνω κάτω έτσι όπως τα λέει ο Κόκκορας είναι.LOUROS έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 17:41Να τοποθετηθεί ο Νταρνάκας..Κόκκορας έγραψε: ↑20 Νοέμ 2018, 17:27για μενα δραμα σερρες καβαλα ειναι ενα και το αυτο,το παιρνω ως ενιαιο κομματικαι εδω που τα λεμε και οι κατοικοι αυτων των πολεων(κυριως για το δραμα καβαλα μιλωντας,γιατι οι σερρες συνδεονται περισσοτερο με θεσσαλονικη οχι με αυτες τις πολεις) καπως ετσι λειτουργουν αφου τα σβκ πηγαινοερχονται στις πολεις για διασκεδαση ή μπανιο
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Εκεί είναι τα πρώιμα που έρχονται από Σκόπια, και κάνουν 15-20 μέρες για να φτάσουν στο Ταίναρο στο οποίο έχω πάει 5-6 φορές ενώ Κιλκίς - Δοϊράνη μόνο 2.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Λεοντόσαυρε μολόγα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Αύγ 2024, 19:39
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιο χαλια πολεις της Ελλαδας
από spinalgr1990 » 22 Ιαν 2025, 18:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
07 Φεβ 2025, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακμή στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
από Financial man » 21 Ιουν 2023, 19:50 » σε Οικονομία - 27 Απαντήσεις
- 1849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
02 Αύγ 2023, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλιματική αλλαγή: Πως την αντιμετωπίζουν οι προηγμένες τεχνολογικά πολεις
από Ίακχος » 25 Αύγ 2024, 20:38 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Αύγ 2024, 20:38
-