Μα ακριβώς γι' αυτό το ανέβασα. Τί σχέση έχει αυτό με χαζομπαλέτα και ασημί φουφούλες;
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Ναι, γιατί όλες οι χώρες πολύ σπάνια στέλνουν τα ηχηρά τους ονόματα να ανταγωνιστούν σε έναν διαγωνισμό όπου νικητής είναι μόνο ένας.
Αυτό θα το κάνουν νεαροί που έχουν μια μικρή πορεία ή πρώην φτασμένοι που έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται για διάφορους λόγους.
Δεν γίνεται να βάλεις τον Σαββόπουλο να διαγωνιστεί, δηλαδή να μπει σε μια κατάσταση ανταγωνισμού. Ούτε αυτός έχει ανάγκη να το κάνει, ούτε εμείς θέλουμε να ηττηθεί από καμιά Κοντσίτα.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Δεν το 'χει , ούτε αξιοπρεπή κώλο
-
Ζούμε σε μία οικονομία.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολύ σφιγμένα τα ποδοδάχτυλα, ειναι η αλήθεια. Γιατί έτσι, κόψιμο την ειχε πιάσει? Έπρεπε να τα έχει πιο χαλαρά και αέρινα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:33Η αλήθεια είναι ούτε εγώ ενθουσιάστηκα , και είμαι και πατουσακιας , έχει κάτι το γυφτε οι φωτογραφίες, αλλά οκ, για να το έκανε, κάτι θα είχε στο νου της η καλλιτέχνης.
- vantono
Ελπίζω καποια στιγμή να την ακούσομεν να ερμηνεύει και το Ω γλυκύ μου έαρ, να μας κανει ακομα και χριστιανούς η Μαρινάρα!
Ειδα μια συνεντευξη της σε μια εκπομπη της Ερτ.
Μου φαινεται συμπαθης η κοπελα και ευαισθητη, αλλα μπεμπεκιζει επικινδυνα ( ειναι 37 και μιλουσε στους σχεδον συνομηλικους παρουσιαστες λες και ηταν η κορη τους).
Το χειροτερο ομως και πιο τραγικο ειναι οτι αυτη η ταλαντουχα και ευαισθητη κοπελιτσα ειναι παιδι της εποχης της.
Μου φαινεται συμπαθης η κοπελα και ευαισθητη, αλλα μπεμπεκιζει επικινδυνα ( ειναι 37 και μιλουσε στους σχεδον συνομηλικους παρουσιαστες λες και ηταν η κορη τους).
Το χειροτερο ομως και πιο τραγικο ειναι οτι αυτη η ταλαντουχα και ευαισθητη κοπελιτσα ειναι παιδι της εποχης της.
Τι εννοείτε, κύριε, επεκταθείτε επ' αυτού.Bazoomba έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 18:55Ειδα μια συνεντευξη της σε μια εκπομπη της Ερτ.
Ζούμε σε μία οικονομία.
-
Μήπως δεν έχει ωραία δάκτυλα; Δεν έχω μελετήσει, είναι μικρή για τα γούστα μου.vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 17:40Πολύ σφιγμένα τα ποδοδάχτυλα, ειναι η αλήθεια. Γιατί έτσι, κόψιμο την ειχε πιάσει? Έπρεπε να τα έχει πιο χαλαρά και αέρινα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:33Η αλήθεια είναι ούτε εγώ ενθουσιάστηκα , και είμαι και πατουσακιας , έχει κάτι το γυφτε οι φωτογραφίες, αλλά οκ, για να το έκανε, κάτι θα είχε στο νου της η καλλιτέχνης.
- vantono
Ειναι 37 και μοιάζει για 27, λογικό είναι. Κι εγώ που μικροδείχνω λιγότερο απο αυτην, όταν ακουω κατι 20-22χρονες να μου μιλουν στον ενικο, το παίρνω πάνω μου και τους μιλαω σε ιδιο υφος.Bazoomba έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 18:55Ειδα μια συνεντευξη της σε μια εκπομπη της Ερτ.
Εϊναι όμορφη, είναι ταλαντούχα, είναι ευαίσθητη... γιατί να είναι τόσο καγκούρω;
Τι καγκούρω. Το 70% της δουλειάς της είναι βασισμένο στη δημοτική μουσική.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Δε λέω από μουσικής άποψης. Λέω για όλες αυτές τις γυφτιές με τις κόντρες, τις μηχανές, τα duck face κτλ. Santa Barbara σπίκιν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-
- 277 Απαντήσεις
- 8553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
17 Μάιος 2023, 00:38
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 2657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision όλα τα λεφτά
από Μαδουραίος » 06 Μάιος 2023, 21:23 » σε Μουσική - 65 Απαντήσεις
- 3140 Προβολές
-