GoBzi έγραψε: ↑01 Μάιος 2024, 10:47
Chilloutbuddy έγραψε: ↑01 Μάιος 2024, 10:33
GoBzi έγραψε: ↑01 Μάιος 2024, 10:04

Άσχετος προϊόντος οι περισσότεροι την πατάνε γιατί πάνε να κοντραρουν είτε την παγκοσμιοποιημένη αγορά είτε κολοσσούς όπως η Αμαζον. Υπάρχουν χιλιάδες σαν εσένα, εάν δεν διαφοροποιηθείς θα σε φάνε ζωντανό.

διαφοροποιήθηκε, η διαφοροποίηση είναι ότι μπορεί ο άλλος να εξυπηρετηθει άμεσα.
Κι εγώ τα σκάω πολλές φορές σε τέτοιες φάσεις, αν χρειάζομαι κάτι μικρό αλλά άμεσα μπορώ να πληρώσω και δεκαπλάσιο απ'το να καθυστερήσω ολόκληρο πρότζεκτ για να περιμένω ένα μήνα να μου έρθει το φτηνό απ'την Κίνα
Ε αυτό λέω. Εάν είναι να περιμένω να μου έρθει από Ινδία σε 20 μέρες ενώ ο Φραπ το έχει άμεσα, θα πάω στον Φραπ και ας είναι λίγο πιο ακριβό.
Ο μέσος Έλληνας λληνας πλέον για να κόψει κόστος εισάγει σχεδόν τα πάντα (και συνεχίζει να χρεώνει τα ίδια) αλλά εάν ο πελάτης θέλει κάτι άμεσα ίσως να μην μπορέσει να εξυπηρετήσει.
Δεν ειμαστε πιο ακριβοι.....τουλαχιστον στην παραγωγη του υφασματος ....αυτοματες μηχανες,νεα τεχνολογια με πολυ μικρο κοστος συντηρησης /βλαβων MTBF ,ελαχιστο προσωπικο....
Eκει που υπαρχει θεματακι ειναι με το νημα.
Eλλαδα δεν υπαρχουν πολλοι......υπαρχει ο ΜΟΥΖΑΚΗΣ* (DMC,Πεταλουδα κτλ) αλλα ΠΡΟπληρωμη της παραγγελιας και ποσοτητα για να πετυχεις τιμη αναλογη εισαγωγης......ευτυχως ειναι διπλα η Τουρκια.......
*και αυτος πια μετα τον θανατο το ιδρυτη το 2006 απο καθετοποιημενη βιομηχανια (απο βαμβακι ολη η διαδικασια να γινει νημα) τωρα κανει μονο την περιτυλιξη.Κατι διαβαζα οτι μετα το περας της διαθηκης οπου για Χ χρονια δεν μπορουσαν οι κληρονομοι να αλλαξουν πολλα στην εταιρεια ,τωρα ο νεος επικεφαλης γαμπρος καποιας κορης,κατι τετοιο, σκεφτεται να αξιοοιησει τα ακινητα της εταιρειας φιλετα στη Αθηνα ως real estate.....